סופשבוע

yael627

New member
כי יש לי מורה נבלה ../images/Emo69.gif

לומדים להשלים עם זה...

הממ

מה את/ה שומע/ת עכשיו: You Would Have Loved This - טאריה והתחלף ל - Illusion - Trail of Tears, ועד שהקישור בסוף טען גם התחיל Csak Játssz - NOX
דבר טוב שקרה השבוע: אירוויזיון! D: (חצאי הגמר. הגמר עצמו הוא מחר) הממ היה בסדר בל"ג בעומר. וחברה התחילה לראות באפי ואהבה את זה. :') לא היו בכלל מתכונות במתמוות ~הדחקה~
דבר רע שקרה השבוע: בגרות במחשביכס
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: זה עוד השבוע אבל - אבודים והאירוויזיון היום בערב (למרות שאני אולי בכללא אהיה בבית. אני פשוט אקליט ואראה איך שאחזור הביתה. אני לא אדע מי ניצח באירוויזיון לפני שאראה את התכנית!
)
אתר השבוע: http://icanhascheezburger.com/
מאכל השבוע: פשטידת חצילים גבינתית
ספר השבוע: כזב וכישוף/אלזה מורנטה
סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור
, דולהאוס
(שנגמר
), פוקמון, HIMYM
(שיגמר בשבוע הבא
) תגידו, מה אמריקאים עושים עם עצמם ממאי עד ספטמבר? כל הסדרות שלהם נגמרות במאי ומתחילות מחדש (אם בכלל) רק בספטמבר. מה רואים בטלויזיה בין לבין? 0.0
ציטוט השבוע:
זוהר את לומדת? Adama לא, אני רואה באפי זוהר למה את לא לומדת??????????????????????????????????? Adama כי אני רואה באפי אי אפשר ללמוד ולראות באפי יחד
תמונת השבוע: http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=cactus#
הודגש באמצעות מדגישארון

אה אופס,

שכחתי לכתוב מה בשבוע הבא אחרי היום בערב
טוב, כשחושבים על זה אין שום דבר טוב בשבוע הבא.
רק תגבורים ומתכונת ובגרויות. >_>

Ice Queen 7

New member
../images/Emo161.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Suzanne Vega - In Liverpool אלבום השבוע: Led Zeppelin - Mothership מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: סוף שבוע ארוך דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חברה באה לסוף השבוע, תוצאות של CT אתר השבוע: מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע: ראיון עם הערפד סרט/סדרת השבוע: The L Word ציטוט השבוע: שוב היו כמה ושכחתי. >_> תמונת השבוע:

...

שיר/י השבוע של ווית'ין: Deceiver of Fools שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- Death of a Dream, המון של טוריסאס, איירון מיידן, דרקוניאן ואנסיפרום. אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Draconian- She Dies דבר טוב שקרה השבוע: חברים. דבר רע שקרה השבוע: מבחנים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה מאוד שהופעה של פרדייז לוסט אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: בשר P: ספר השבוע: משחקי הכס/ג'ורג' מרטין סרט/סדרת השבוע: הצמא של ג'ינג'ר, מחשבות פליליות, איך פגשתי את אמא, פאמילי גאי, האנטומיה של גריי [הרבה טלוויזיה :ם ] ציטוט השבוע: יש הרבה אבל אני לא זוכרת
תמונת השבוע:

למעלה