סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo221.gifסופשבוע../images/Emo177.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב

Learn To Fly

New member
בא לי!

למרות שלא כתבתי פה מלא זמן שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bob Dylan - Beyond Here Lies Nothin' - אני מכורה קשות בגלל הפרומו של טרו בלאד 2 אלבום השבוע: Eatliz - Violently Delicate מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bob Dylan - Beyond Here Lies Nothin' דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של אטליז דבר רע שקרה השבוע: אני וחברים שלי היינו בסכנת חיים
, נכשל במתכונת בתנ"ך, מרוב לחץ של לימודים ושואה שהמוח שלי עובר הרגשתי שאני מתמוטטת והגשתי כמעט ריק משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את שלושת הבגרויות והמתכונת אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: נודלס D: ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: דם אמיתי, למרות שסיימתי כבר לראות את זה.. אני מתה לראות כבר את העונה השנייה *_* ציטוט השבוע: (אסור שהסרט גמר שלנו יעבור את ה15 דקות) אני: "מה נעשה?? הסרט שלנו יצא 25 דקות!" המורה: "כשנעבור את ה15 דקות נחתוך ורידים" תמונת השבוע: אין לי כוח

yael627

New member
בהצלחה!

אחלה מורה... דם אמיתי
מתי זה מתחיל באמת?

Learn To Fly

New member
תודה אלה מוצרלה

אבל אם אני אחזור לכתוב פה זה יהיה רק בסביבות יולי כי עכשיו הכי לחוץ ><

X Offender

New member
עונה ../images/Emo13.gif (פעם ראשונה!!!)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Candles שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Don't Need This - Melanie C אלבום השבוע: Melanie C - Beautyfull Intentions מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Moment You Belevie - Melanie C דבר טוב שקרה השבוע: מממ...
לא רוצה לדבר **עין הרע**
דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי כוייה מהקומקום חח משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למצוא עבודה חדשה! אתר השבוע: X מאכל השבוע:X ספר השבוע: XXX סרט/סדרת השבוע: שבוע סוףףף העונה החדשה ציטוט השבוע: do i look like someone you could love תמונת השבוע: מל

yael627

New member
היו ימים באמצע? ../images/Emo12.gif

עבר מהר... שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי השבוע... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של אמה שפלן
אלבום השבוע: Emma Shapplin - Carmine meo תודה על ההמצלה זוהר.. אלבום ממש טוב. מה את/ה שומע/ת עכשיו: חדשות... דבר טוב שקרה השבוע: 90 הגשה במתמטיקה!! בטופס 07!! אני מאושרת! :] דבר רע שקרה השבוע: כוויה מל"ג בעומר... כואב...
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי ת"א ביום ראשון... ננסה למצוא את חנות הדיסקים בסנטר... אתר השבוע: פייסבוק! הבחנים האלה פשוט ממכרים
מאכל השבוע: שניצל של אמא
ספר השבוע: עדדין שושלת הרואים למרחק... סיימתי את הספר השני סוף סוף! סרט/סדרת השבוע: נמלטים... ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: התמונה השבועית כבר נהפכה למסורת
שבוע טוב לכולם :)

נמ

Carmine Meo
חנות הדיסקים בסנטר - הכוונה לדיסק סנטר? מקום נחמד וזול. ^^ זה בבניין הזוגי אם אני זוכרת נכון, בקומה תחתונה שכזאת (יש בכלל קומות בסנטר? XD) מול חנות הלבשה תחתונה כלשהי.

yael627

New member
יש יותר מדיי קומות בסנטר../images/Emo6.gif

כשאת חושבת שירדת עד למטה את רואה עוד כמה קומות לרדת...

מסכמ"שת

שיר/י השבוע של ווית'ין: כולם, אבל השבוע חרשתי בצורה מופרזת על Somewhere
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלאמלא איימי אהובתי
אלבום השבוע: נהההה הכל מעורבב באייפוד
מה את/ה שומע/ת עכשיו: בשנייה זו את Angels של WT
דבר טוב שקרה השבוע: לא ע"ג הפורום, מי שרוצה פירוט - בשביל זה יש מסנג'ר
דבר רע שקרה השבוע: סתם נסחב והיה מתיש
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עלייה לתורה של אחי
אתר השבוע: תפוז
מאכל השבוע: פשטידה מיוחדת של חמתי לעתיד
ספר השבוע: The choice
סרט/סדרת השבוע: מרתון של חברים בכל דקה פנויה....לא רואה סרטים
ציטוט השבוע: עיין ערך "דבר טוב שקרה השבוע"
תמונת השבוע: מי מצטלם? אולי בעלייה לתורה שבוע טוב לכולם!!!!!!!!

Amir Noy

New member
Mornie utúlië../images/Emo150.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אנת'ר ברייק אין דה וול אלבום השבוע: האוסף של Luciano Pavarotti מה את/ה שומע/ת עכשיו:Luciano Pavarotti - E Il Sol Dell'anima דבר טוב שקרה השבוע: 100 ביחידה אחת בספרות (מוגברP: ) דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות לפני התכונת בתנ"ך! D: אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: סנוויץ' מוצרלה של ארומה ספר השבוע: המסע אל קצה העולם / אדית פאטו סרט/סדרת השבוע: סינמה פרדיסו! P: ציטוט השבוע: "לאנשים עם מוח מאורגן המוות נתפש בסך הכל כעוד הרפתקה גדולה" תמונת השבוע: -

אני שונא את התקופה הזאת../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא זוכר ששמעתי אותם
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: THE GATHERINGGGGGGGGG!! במיוחד shortest day, alone. great ocean road, travel וגם מהחדש. אלבום השבוע: The gathering- home וגם the west pole מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering- treasure
אפילו בלי אנקה, הם מדהימים. דבר טוב שקרה השבוע: 94 במתכונת במתמטיקה!!!!!!!!! דבר רע שקרה השבוע: הוא נגמר והבא הולך להיות אפילו קשה יותר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתכונות ובגרויות=/ אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: חמאת בוטנים ונוטלה ספר השבוע: כלום=/ סרט/סדרת השבוע: א-ב-ו-ד-י-ם!#~!%$^^&#$%&#$^&#^&^% OMG איזה פרק סיום מדהים. הם לגמרי החזירו לי את האמון בהם אחרי העונה המאכזבת ברובה הזאת.. סופ"ש ושבוע נעים לכולם

yael627

New member
אתה חייב להיגמל מחמאת בוטנים! ../images/Emo6.gif

וכל הכבוד על מתמטיקה!! קיבלתי 84 במתכונת רק בגלל שחישבתי שטח מקבילית כמו שטח משולש

למעלה