בערך=]

../images/Emo110.gif חח לא נרא לי שחוקי לקרוא

לזה נצל"ש..
ו.. למה אנלא זוכרת אותך? שם: רותם גיל: 15 עיר מגורים: רחוק שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): אין לי אויר מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: חסוי . סתם. אני לא משתמשת בו. בכלל. ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...)נחפש. הנ המשו יותר טוב. תמונה של האחראי מעבדה בבצפר>< הוא היה בבריכה שלנו בחופש בבגדים צמודים וזה ממש מטריד.

כי נצל"ש זה נצול שרשור

והיא פתחתה שרשור חדש אז איך היא מנצלת שירשור שכבר קיים?

AvtipuS

New member
רק להבין אותו שווה את כל הסבל

שם: רעז. גיל: שש עשרע עיר מגורים: ליד חיפה >.< שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): טוב~!!!!111 כרגע? המיליםה כי יפות מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 172993007 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) - לא עכשיו, חצורה בוואדי מחר! (oy Va AvoY לא קראתי תספר ועוד לא התחלתי לקרוא תסיכום >.<)

ziljian 1234

New member
מיזה האימו השווה הזה?

עם העיניים האלוהיות האלו. גאד,רז.מה הולך פה. גדלת אה?

יו O:

שם: מאיה גיל:14 וקצת עיר מגורים: רחובות שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): כלמיני, נו >< מסנג'ר: לאמשנה>< איסיקיו: 257969528, לא מתחברת יותר מדיי ותמונה שלכם: כן, אז היא אימו, אבל עד שיצאתי נורמלי בתמונה...

../images/Emo220.gifאוף גד אני שונאת אותכם!תמותו!

לא אל תמותו!!!חס וחלילה!! צריך אותכם פה!!! אתם כאלה פוטוגנים למה אני לא כזאת?!?! זה לא פייר!!!

Tin Doll

New member
חלאס

מה את רוצה, שנגיד לך 'שיאו איזו פוטוגנית, איך יפה יצאת. איזו יפה' ?

ziljian 1234

New member
טובי.

אני בטוחה שאת לא היית רוצה לזכות לתגובה כזאת מגעילה,לא משנה על איזו הודעה נכון? אז חלאס,כל אחד פה נהיה אדון קטל. דיי. הילדה אמרה תגובה,אולי לא במקום,אולי בהגזמה. אבל לקטול אותה ככה,זה דוחה.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יא גועל נפש!../images/Emo46.gif

בגלל התגובה הזאת אני אבוא לק. חיים רק עוד שבועיים ולא שבוע הבא!#@$^#%

למעלה