בערך=]

../images/Emo220.gif../images/Emo207.gifבערך=]

אחרי המון המון המון זמן שלא הייתי פה... ולא הכי עודכנתי... אז ספרו קצת מה היה? מי היצטרף?? אז שרשור היתפקדות קצר=]]]]]] שם: גיל: עיר מגורים: שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): מסנג'ר: איסיקיו: ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) וזהו=]

עדי D

New member
להלהלהלה../images/Emo192.gif

שם: עדי גיל: 15 וחצי עיר מגורים: חיפה שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): אינטרקום מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:227318274 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) קופיפיייייים חח. אני הימינית.

ססילייה

New member
גם לי מתחשק. :)

שם: ליל. גיל: 18 [אני אהיה דודה סביר להניח עוד 8 חודשים.משמע 19.
] עיר מגורים: קריית ביאליק.
שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): ברור שחמישה רבעים.
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:298655310 איף.D::

../images/Emo220.gifטוב אני יענה...

שם:דורין גיל:13 וחצי עוד מעט 14=] עיר מגורים:יבנה(עיר הפשע והרשעXD) שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):אינטרקום=]שיר מדהים=] מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:330951125 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) וכמו שאמרתי אני לא פוטוגנית אז לא להיבהל=] בלילה לבן=]

ziljian 1234

New member
תגידי,את עיוורת או משהו?

את ממש יפה,ממש אבל. עיניים מדהימות. אני עוד לא מבינה איך כל שאר חברי הפורום,שבדרך כלל יושבים על המשמר בחיפוש אחר כוסיות לא אמרו כלום. בושו לכם.

Hezi The One

New member
בלהבלה.

שם:חזי גיל:16 עיר מגורים:ר"ג שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):אמ!!!11 קשה...קשה...באמת קשה...קשה לי לחשוב (נראה לי) מסנג'ר:לא מביא פה. איסיקיו:173282917 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) התמונה מלפני איזה שנה

a d i 8

New member
../images/Emo4.gifמשעמם ליייייי

שם:עדי גיל:16 וחצי :) עיר מגורים:ר"ג שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):אין לי אויר
ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...)

a d i 8

New member
משעמםםםם../images/Emo4.gif

שם:עדי גיל:16 וחצי :) עיר מגורים:ר"ג שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):אין לי אויר

איפה החיים שלך איפה חברים שלךךך

שם: רון גיל: 15 ו9 חודשים P: עיר מגורים: פ"ת שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): אממ כרגע המילים הכי יפות. אבל בכללי את יפה :) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 310681391 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) עאלק היחידה. ממ אני ואהבת חיי :)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifחרוזיםפרחיםחירותאושר

שם:
מיכלי גיל:
14 עיר מגורים:
קיבוץ געתון
שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):
שום חייב. Pink Flotd - High Hopes מסנג'ר:
יש. איסיקיו:
יש בערך. ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...)
זה הדבר האחרון שיש לי כוח אליו. אבל שיהיה מה איכפת לי>.>

למעלה