בערך=]

ziljian 1234

New member
חח,אכזבה קשה יש לי מכמה מכם.

נראה מה אתם הייתם מרגישים אם מישהו היה מגיב לכם ככה. ממש לא יפה מצדכם.

Tin Doll

New member
וואו, אורטל..

לא התכוונתי לפגוע באף אחד, התגובה שלה לא הייתה במקום אז כתבתי לה את זה. לא באתי בשום כוונה לפגוע. קחי את החיים באיזי

ziljian 1234

New member
דווקא.

זה נראה כאילו כן ניסית לפגוע,תגובה כזאת,דוחה בוא נאמר. חמודה,אני לוקחת את החיים ממש באיזי. רק לא מוצא חן בעיניי שאנשים קוטלים אנשים אחרים על חוסר ביטחון עצמי שלהם. ואת אמורה לדעת הכי טוב. כן,אולי גם התגובה שלה לא הייתה במקום,אבל גם לא שלך,ובמיוחד לא שלך. איך את היית מרגישה? לא מנסה לתקוף ולא מנסה שום דבר,תהיי רגועה.אבל זה נורא נורא לא היה במקום טובי.

AvtipuS

New member
יש לי הצעה...

תלכו מכות במפגש! מי עוזר לי להביא בוץ!?
בנצי? חזי? דני? מישו?

ziljian 1234

New member
חח,רז.

זה היה רלוונטי אם אשכרה היינו רבות חח. אבל מאחר שזה לא ככה. כנראה שזה לא כזה רלוונטי נכון?

אוקיי אז תני לי להגיד לך משהו

הילדה עם המון ביטחון עצמי. היא בסך הכל מחפשת את התשומת לב הזאת. סבבה, אולי התגובה לא הייתה הכי חביבה, אבל נמאס מכל האנשים פה שרק מחפשים שיגידו להם כמה הם ככה וכמה הם ככה. ואני לא חושבת שאת צריכה להטיף פה למישהו. ואני חושבת שטובי יודעת בדיוק מה סבבה להגיד ומה לא, וזה החלטה שלה. ויצאתי פאקינג סניגורית אבל פשוט מעצבן אותי כל ה"טהורים" פה כביכול. אני לא אומרת שלהיות מגעיל ולענות בצורה לא יפה, זה בסדר. אבל כמה פעמים אפשר לסתום ת'פה?

ziljian 1234

New member
הבנת אותי לא נכון.

לא אמרתי לאף אחד לסתום את הפה. אבל תגובה כזאת משפילה ,לך היה נעים לקבל תגובה כזאת? לא משנה מה היא אמרה,כבר אמרתי שגם היא לא הייתה בסדר. אבל התגובות של אנשים פה ממש גורמות לאנשים לפעמים לרצות לעזוב,ומותירים על הפורום הזה רושם של פורום מתנשא אז זה המצב,תרצי לקבל אותו או לא.

אורטל תעשי לי טובה..

מה זה משנה מי יעזוב ומי ייצטרף אם כבר עשו מהפורום מה שהוא.. ככה שתגובה אחת פחות או תגובה אחת יותר מה זה לא תשנה פה וכמה שתגידי שכן, זה ממש לא. הפורום הזה התכער בצורה דרסטית.

ziljian 1234

New member
כן,בזה אין ספק שאת צודקת.

הפורום בהחלט התכער. אבל אך ורק בגלל הודעות כאלו,ואנשים שחשים עצמם עליונים פה.

Hezi The One

New member
אני שנתיים וחצי פה ולא יכול להסביר

לך... אולי במקום לזיין את המוח על כמה שזה נהיה חרא,תנסו לשפר? עדיף לא?

ססילייה

New member
יא.

הרגת אותי מצחוק עכשיו.באמת. נו מה זה עכשיו, פורום ביטחון עצמי נמוך?לא. אז תחדלי מהשטויות האלה, ומהר.

למעלה