ו.. למה אנלא זוכרת אותך? שם: רותם גיל: 15 עיר מגורים: רחוק שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): אין לי אויר מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: חסוי . סתם. אני לא משתמשת בו. בכלל. ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...)נחפש. הנ המשו יותר טוב. תמונה של האחראי מעבדה בבצפר>< הוא היה בבריכה שלנו בחופש בבגדים צמודים וזה ממש מטריד.
שם: רעז. גיל: שש עשרע עיר מגורים: ליד חיפה >.< שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): טוב~!!!!111 כרגע? המיליםה כי יפות מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 172993007 ותמונה שלכם!!!וחייב!!!גם אם אתם לא פוטוגנים(חחח אני היחידה פה שלא פוטוגנית...) - לא עכשיו, חצורה בוואדי מחר! (oy Va AvoY לא קראתי תספר ועוד לא התחלתי לקרוא תסיכום >.<)
שם: מאיה גיל:14 וקצת עיר מגורים: רחובות שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!): כלמיני, נו >< מסנג'ר: לאמשנה>< איסיקיו: 257969528, לא מתחברת יותר מדיי ותמונה שלכם: כן, אז היא אימו, אבל עד שיצאתי נורמלי בתמונה...
אני בטוחה שאת לא היית רוצה לזכות לתגובה כזאת מגעילה,לא משנה על איזו הודעה נכון? אז חלאס,כל אחד פה נהיה אדון קטל. דיי. הילדה אמרה תגובה,אולי לא במקום,אולי בהגזמה. אבל לקטול אותה ככה,זה דוחה.