Cosplay Music!

S.Riddle

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif../images/Emo251.gif Cosplay Music!

אני בטוחה שכולם בדומה אלי שומעים מוסיקה בזמן שהם תופרים קוספליי.... בין אם זה במחשב, בטלוויזיה, או בקולות הרקע של חברי קאסט אלו ואחרים שעושים קולות משונים (בעיקר כשהם מפעילים את מכונת הקפה שנשמעת כמו טרקטור
). בהתאם לכך, אני דורשת שכולם יחלקו פה את המוסיקה שלהם! קפצו ליוטוב, תכינו רשימה, ופרסמו אותה פה. אני כבר מתחילה לחרוש למוות על אותם שירים וצריכה משהו חדש.... כן כן, ברור שהיה לי מניע עליון.
מצורפת לפה הרשימה שאני עמלתי (בדיוק 10 דקות) קשות להכין בשבילכם, מלאה בפופ קוריאני\יפני ואפילו גאגה פה ושם.... זאת המוסיקה שעוזרת לי לתפור, ואני מקווה שגם לכם. D: עכשיו אם תסלחו לי, אני הולכת להכין קפה.
הרשימה שלי *הערה: הפוסט מיועד רק למי שעדיין תופר ליום חמישי ועוד לא סיים את כל הקוספליי שהוא תופר (לעצמו\לאחרים), קיצר - תאיר, עופי מכאן.

BomberBY

New member
אני בדרך כלל שומע מוזיקה נוחה ורגועה

בשביל שלא לעשות דברים פזיזים, שאחרי זה יקח לי המון זמן לתקן. מצד שני הדבר שאני הכי אוהב לשמוע כשאני גוזר בדים זה פרקים של דטרויט מטאל סיטי, זה נותן לך את התחושה של הכוח והשנאה עם המספריים.

string chan

New member
המוזיקה שלי בטח לא מועילה לך P:

זה משתנה ממש. לפני איזה... שנה וחצי או שנתיים מצאתי את עצמי תופרת כמה שעות כשברקע יש לי בלופים את לוון פולקה. מאז אבל עברתי לסלון, ושם אין לי את המוזיקה שלי. פעם הייתי לוקחת איזה MP או משהו עם שירים ראנדומליים, אבל הפסקתי. עכשיו אני אוהבת את השקט שלי. לפעמים אני שמה בטלויזיה את הערוצי רדיו על גלגל"צ, אבל אז מה שקורה זה שאחותי באה ומעבירה לערוץ עם משהו מעניין, ואז אני כבר לא תופרת. ובד"כ יש את הרשת ב'/103FM של אמא מהמטבח פשוט, וזהו. את הדברים הלא תפירים הכנתי בחדר שלי, אז שמתי קוואי-רדיו באשמת להב. P: (כי גם לי קצת נמאס מהשירים שלי בלופים ><)

Mana Sama

New member
המוזיקה שלי היא פרקים של הפיג'מות בVOD

כל זמן שאני תופרת ידנית ואני יכולה לשבת ולתפור בסלון XD ואם לא אז זה די ראנדומלי

D N ANGEL GRIL

New member
לפני שאני אעשה רשימה כי עכשיו אני מתה...

עצה ידידותית...לא לשמוע סידי דרמות בזמן התפירה XDDD

rocket

New member
המוזיקה שלי משתנה לפי מצבי רוח

רוב בזמן אני אעדיף מטאל איטי, מה שנקרא symphonic metal.

למעלה