שאלון D:

Blue Emptiness

New member
להלהלהלהלה

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [V] שרתי בשירותים. [ ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. - את הפתקים מאחוריי השמפו [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V] פתחו לי את הדלת באמצע. [V] נפלתי קצת אל תוך האסלה. - כשהייתי קטנה [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [ ] נפל לי משהו לאסלה. [V] זרקתי מגבון לאסלה. [V] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

sweet shir

New member
נמנמ~

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [V] אכלתי בשירותים. - איכ, דוחה שכמותי.
[V] שרתי בשירותים. - אני משערת. ^^ [V] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. [V] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [V] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. שהיתי קטנה ^_^ [V] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V] נפל לי משהו לאסלה. ברבי
[V] זרקתי מגבון לאסלה. [V] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [V] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

כגדחיעכלשחי../images/Emo60.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [V] אכלתי בשירותים. [V] שרתי בשירותים. [V] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. [V] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [V] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V] פתחו לי את הדלת באמצע. [V] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V] נפל לי משהו לאסלה. [V] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

../images/Emo191.gif הו וואל D:

[ V] הייתי יותר משעתיים בשירותים. ואל תשאלו למה. [ V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [ V] שרתי בשירותים. [V ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V ] הקאתי בשירותים. [ V] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ V] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V ] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

עונה../images/Emo3.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V ] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [ ] שרתי בשירותים. [ ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. משגללללל???????מזה [V] הקאתי בשירותים. [V ] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V ] פתחו לי את הדלת באמצע. [V ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים,חח לא אענה על השאלה הזוXD [V ] נפל לי משהו לאסלה. [V ] זרקתי מגבון לאסלה. [V ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

למעלה