שאלון D:

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

Nurit Girl

New member
שירותים.

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [V] אכלתי בשירותים. [V] שרתי בשירותים. [V] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [V] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [V] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

MispIaced

New member
אמ

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V ] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [ ] שרתי בשירותים. [ ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V ] הקאתי בשירותים. [ ] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ ] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [ ] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

עונה../images/Emo3.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V ] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [V ] אכלתי בשירותים. <מסטיק נחשב?> [V ] שרתי בשירותים. [V ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V ] הקאתי בשירותים. [V ] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V ] פתחו לי את הדלת באמצע. [V ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [V ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V ] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [V ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.]
[V ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

mafakit

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים.
[
] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [
] השתנתי יותר מ-5 דק'. התעכבתי בכוונה ><' אבל סיימתי יותר מהר.. [ ] אכלתי בשירותים. איכ [ ] שרתי בשירותים. XD לא [
] דיברתי בטלפון בשירותים. המ.. בחדר של השירותים אבל סיימתי לדבר ואז ניגשתי לענייני XD [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים.
[ ] הקאתי בשירותים.לא נראה לי [
] קראתי בשירותים. מצאתי שם לאישה XD [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. |: [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. |: [
] פתחו לי את הדלת באמצע. XDDD כשהייתי קטנה..!! [
] נפלתי קצת אל תוך האסלה. XDDDDDDD [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [
] נפל לי משהו לאסלה. מלא דברים..XD ואז הם נשאבו אל הביוב האפל [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [
] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] נראה לי שעשיתי משו כזה ><' [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [ ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות. לא זכור לי ><'

linoy7

New member
שירותים../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [
] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [
] שרתי בשירותים. [
] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [
] הקאתי בשירותים. [
] קראתי בשירותים. [
] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ ] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [
] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [
] נפל לי משהו לאסלה. [
] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [
] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

קקי 0.O

הייתי יותר משעתיים בשירותים.
הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט.
[ ] השתנתי יותר מ-5 דק'.
[ ] אכלתי בשירותים.
[ ] שרתי בשירותים.
[ ] דיברתי בטלפון בשירותים.
[ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [ ] הקאתי בשירותים.
[ ] קראתי בשירותים.
[ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים.
[ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע.
[ ] פתחו לי את הדלת באמצע.
[ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה.
[ ] ניקיתי שירותים.
[ ] עשיתי ביד בשירותים, [ ] נפל לי משהו לאסלה.
[ ] זרקתי מגבון לאסלה.
[ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.]
[ ] המצאתי שיר בשירותים.
[ ] התעלפתי בשירותים.
[ ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.
================================ אנכי איש מוזר

../images/Emo15.gifעונהD:

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [V] שרתי בשירותים. [V] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ ] פתחו לי את הדלת באמצע. [V] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [V] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V] נפל לי משהו לאסלה. [V] זרקתי מגבון לאסלה. [V] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

גועל נפש של שאלון חח ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [ V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ V] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [ ] שרתי בשירותים. [ ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ V] התנשקתי בשירותים [ V] קיימתי משגל בשירותים. [ V] הקאתי בשירותים. [ ] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ ] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [ V] נפל לי משהו לאסלה. ׁ(יופי דרכו על יבלות. טלפון יקר שלי... =[ ) [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ V] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [ V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

ווינגז

New member
המפ

[
] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [
] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [
] השתנתי יותר מ-5 דק'. [
] אכלתי בשירותים. [
] שרתי בשירותים. [
] דיברתי בטלפון בשירותים. [
] התנשקתי בשירותים [
] קיימתי משגל בשירותים. [
] הקאתי בשירותים. [
] קראתי בשירותים. [
] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [
] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [
] פתחו לי את הדלת באמצע. [
כשהייתי קטנה] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [
] ניקיתי שירותים. [
] עשיתי ביד בשירותים, [
] נפל לי משהו לאסלה. [
] זרקתי מגבון לאסלה. [
] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [
] המצאתי שיר בשירותים. [
] התעלפתי בשירותים. [

anna the best

New member
../images/Emo105.gif שירותים

] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [ ] אכלתי בשירותים. [
] שרתי בשירותים. [ ] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [
] הקאתי בשירותים. [ ] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [
] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [
] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [
] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [

עדן גפן

New member
יאללה שירותיייים../images/Emo190.gif|פיס|

[
] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [לא על האסלה! אני יושבת שם על הרצפה כדי להתנתק לפעמים:]] [
] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [
] אכלתי בשירותים. [
] שרתי בשירותים. [
] דיברתי בטלפון בשירותים. [
] התנשקתי בשירותים [
] קיימתי משגל בשירותים. [
] הקאתי בשירותים. [
] קראתי בשירותים. [
] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [
] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [
] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [
] נפל לי משהו לאסלה.
[
] זרקתי מגבון לאסלה. [
] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [לא התעלפתי בכלל..] [
] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות. אחחחח שירותים! חח:]

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifיותר סקר שירותים, לא? XD

[] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [
] שרתי בשירותים. [
] הקאתי בשירותים. [
] קראתי בשירותים. [] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [
] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [
] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [ ] נפל לי משהו לאסלה. [
] זרקתי מגבון לאסלה. [
] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [

Rain must fall

New member
איכ, חח

[ ] הייתי יותר משעתיים בשירותים. [V] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. [ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [V] אכלתי בשירותים. [V] שרתי בשירותים. [V] דיברתי בטלפון בשירותים. [ ] התנשקתי בשירותים [ ] קיימתי משגל בשירותים. [V] הקאתי בשירותים. [V] קראתי בשירותים. [ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [V] פתחו לי את הדלת באמצע. [ ] נפלתי קצת אל תוך האסלה. [ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [V] נפל לי משהו לאסלה. [V] זרקתי מגבון לאסלה. [V] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [V] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

אילנייש

New member
שירותיםD:

הייתי יותר משעתיים בשירותים. הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט. השתנתי יותר מ-5 דק'. אכלתי בשירותים. שרתי בשירותים. דיברתי בטלפון בשירותים. התנשקתי בשירותים קיימתי משגל בשירותים. הקאתי בשירותים. קראתי בשירותים. סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. פתחו לי את הדלת באמצע. נפלתי קצת אל תוך האסלה. ניקיתי שירותים. עשיתי ביד בשירותים, נפל לי משהו לאסלה. זרקתי מגבון לאסלה. זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] המצאתי שיר בשירותים. התעלפתי בשירותים. היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifעונה

] הייתי בשירותים וגילתי שנגמר הנייר טואלט.
[ ] השתנתי יותר מ-5 דק'. [
] אכלתי בשירותים. כשהייתי ממש קטנה ואז אמא העירה לי ומאז לא עיתי את זה יותר [
] שרתי בשירותים.
[
] הקאתי בשירותים. נדמה לי לפחות [
] קראתי בשירותים. יש לכם בעיות עם זה?
[ ] סיפרתי לעצמי סיפורים בשירותים. [ ] דיברתי אל עצמי בשירותים ומישהו שמע. [ ] פתחו לי את הדלת באמצע. [
] נפלתי קצת אל תוך האסלה.
[ ] ניקיתי שירותים. [ ] עשיתי ביד בשירותים, [ ] נפל לי משהו לאסלה. [ ] זרקתי מגבון לאסלה. [ ] זרקתי נייר לשירותים במקום לפח בכוונה תחילה [במקומות שמבקשים לזרוק אל הפח.] [ ] המצאתי שיר בשירותים. [ ] התעלפתי בשירותים. [ ] היה טלפון בזמן שהייתי בשירותים וניסיתי לסיים את הענינים מהר כדי להספיק לענות.

למעלה