עידכונים.

Invisible Boy

New member
לא חושב שזה יהיה

כי בריטני לא כזאת מחוטבת בשביל להטיף סקסיות כמו בסלייב
וזה מה שהולך היום בעצם, זה מוכר ומעלה צפיות. אולי יש רק סצנה מתוך המועדון, לא כל הקליפ. והמועדון בטוח יהיה לקראת הסוף.

YugiBoy

New member
אבל בריטני אוהבת להפתיע...

חוצמיזה... איך שהיא רקדה בDS....=\ וכן...סלייב לא היה פרובוקטיבי מידי, היא הייתה כל כך פצצה

tali44

New member
יש מצב, כי אחרי הכל הוא גם המפיק של

MP הקליפ שהיא נמרחה על המיטה שם...
ואני מניחה שהוא התכוון לאווירה וללבש והכל... ואני מקווה שזה אכן כך.

tali44

New member
אבל עדיין, מקווה שזה יהיה מעודן, בטוב טעם.

לא כמו ב-MP או DS. נכון, הם קליפים נחמדים אבל הם לא מבין הטובים שלה. (לפי דעתי) כי אם זה יהיה ככה זה יהיה זול, היא צריכה משהוא מעודן, עם צבעים יפיפיים וחדים, תלבושות יפות, ניצבים יפים, איפור ותסרוקת מטמטמים וריקוד פצצתי!! (בטוח יהיה ריקוד כי אמרו שבריטני עשתה את הכריאוגרפיה) ואני ממש מקווה שהיא עשתה הכל אחרי שהיא חשבה 10 פעמים על כל צעד ותכננה הכל בצורה מעולה!! ושלא יהיו יותר מדי מריחות. לדוג' - טוקסיק זה קליפ מאד פרובוקטיבי אבל בטעם. בהתחלה הזדעזעתי מ"מה נהיה מבריטני?" שראיתי את הקליפ... אבל התרגלתי אליו וראיתי שהוא מתוכנן בצורה מעולה... אמנם אני מקווה שהקליפ החדש לא יהיה כמו toxic אלא קצת פחות מיני. כי אז כל הצקשור וכולם יבקרו אותה שככה היא רוצה להצליח והכל... ובקשר למה שאמרו פה מקודם, בריטני חייבת לשחרר בלדה מהאלבום!!
אבל בתור סינגל 4 אולי, בלדה עמוקה עם סוף מר וסוחף...

In Rehab

New member
תמיד זה יהיה מעודן...

יש זמרות אחרות,כמו ביונסה כריסטינה וריאנה שתמיד נראות זולות כשהן חשופות לא משנה מה... אבל אצל בריטני,זה אף פעם לא נראה זול ותמיד נראה איכותי ומוקפד.ככה אני רואה את זה לפחות. אין לך מה לדאוג,כי אפילו בטוקסיק שהיא הצטלמה בעירום,בקליפ עצמו,זה נראה מאוד מוקפד ואיכותי.

xtina 4 ever

New member
אה, כן. ברור.XDDDD ../images/Emo210.gif

הקליפ היחיד שכריסטינה חשפה בו "יותר מדיי" הוא דירטי, והוא נראה זול כי..הוא אמור להיות כזה! ככה היא רצתה אותו, וככה היא קיבלה אותו. ביונסה תמיד, אבל תמיד נראית אלגנטית. תמיד! אף פעם לא זולה. ריאנה- כן, אתה צודק. אבל יש בה משהו חמוד מעבר לכל הסקס. ובריטני? OMG, אתה לא רציני! בכל פעם שהיא חושפת- אפילו קצת- היא נראית מאוד זולה. ממש צ'יפ פורןסטאר. חבל שהקליפ החדש יהיה עם יותר מדיי סקס. גאד, היא מותג! היא כבר לא צריכה להתפשט! חוץ מזה, היא אמא עם ילדים והכל. אני מקווה שהסלים K הזה הגזים.

In Rehab

New member
אממ...

בקליפים-כריסטינה תמיד נראית זנותית ומיוחמת. אם זה שהיא מתערטלת סביב בחור,רוקדת עם חיילים במכנסונים\תחתוני סבתא או עושה קולות ייחום על שולחן ביליארד. ובכלל,יש לכריסטינה תמונות שיכלו לסדר לה משרה בכירה אצל יו הפנר. אם מדברים על זלות וזנות-כריסטינה היא המלכה.[ורק שם אגב.] אני מדבר איתך רק על כריסטינה כי אני יודע שאת מעריצה גדולה שלה.

xtina 4 ever

New member
עשית לי תצהריים.../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

באמת שהצחקת אותי, ולא יותר מזה. ולא, אין לי משהו אחר לומר על אוסף הבדיחות או השטויות שכתבת.

YugiBoy

New member
נקווה...

אני ממש שמחתי כשהייתה השמועה שזה בסגנון של לאקי וכאלה... אני מקווה שזה לא קליפ מועדונים נדוש... שבאמת תביא משהו חדש... בקליפ וגם בשיר. ובבקשה שהוא צחק עם כל הסקס....

YugiBoy

New member
אוי לא

מזה חששתי. "סקס סקס סקס סקס וסקס"? ועוד לשלב את זה עם סטייל מועדונים... יותר זול מזה? לדעתי האישית, אני לא אוהב סינגלים של מועדונים... כי זה חייב להיות בנאלי בצורה מסוימת.. זה לא יכול להפתיע... זה יכול להיות מיוחד בדרך שלו, אבל חייב להתאים את עצמו אחרת זה לא היה משויך לסטייל מסוים... מקווה שיש פחות סקס ממה שהוא אמר, ושהשיר באמת טוב.. וכל כך כיף לדעת שהצילומים נשמכים, ושיר, תרגמת את כל זה, כל כך תודהה את גדולה!

B G i r l

New member
אתה לא צודק

כיום זה מה שהולך, סקס סקס סקס ולהיטים אין מה לעשות, היא הולכת על בטוח וזה מעולה! זאת היא...ובמיוחד עכשיו שהרבה בטוחים שהיא גמורה היא יכולה להראות להם שהיא יכולה לחזור, משהו שיצליח ב100 אחוזים. אם היא תחזור עם שיר שקט ו"אמיתי" הקריירה שלה תירצח, זה לא ימכור וזה יהיה משעמם והיא האחרונה שמצפים ממנה למשהו משעמם, זה יכשל והמדיה תעשה עליה חגיגה על איך שהיא נכשלת, אומנם יהיה לכם שירים נוגעים ואמיתיים אבל בסופו של דבר תהיו משועממים ממנה ומהקאמבק שלה, היא יכולה לכתוב שירים שקטים ואמיתיים לאלבום אבל עדיף שלא תוציא אף אחד מהם כסינגלים כרגע, היא עדין מאוד מאוד מאוד צעירה כדי להיפתח כאמנית, היא רק בת 25, מדונה
בגיל הזה רק התחילה את הקריירה שלה.

YugiBoy

New member
זה לא משנה...

היא לא אמורה להתחיל עם שירים שקטים... היא זמרת פופ. שתעשה פופ, שתעשה היפ הופ, שתעשה שקט אפילו... אבל מוסיקת מועדונים? לדעתי זה לרדת ברמה. סקס מוכר היום, ויש זמרים שמצליחים יפה מאוד בלי, ובריטני צריכה להוכיח שהיא אחת מהם, וברחוב שכולו חנויות נעליים, היא לא צריכה לפתוח גם אחת. היא יכולה להיות מקורית ומיוחדת וזה מה שגרם להצלחה שלה עד היום, ולא ללכת על בטוח.... גם ככה היא לקחה את טימבלנד, שלקחת אותו זה ללכת על בטוח ברוב המקרים... כמובן הכל דעה אישית, לדעתי זו טעות. אלה אם כן היא תביא אותה בביט ממש מיוחד ובקליפ שהקונספט שלו יהיה ממש מיוחד ולא בנאלי, אז יהיה טוב.

B G i r l

New member
היא לא צריכה להיות מיוחדת

כי היא בריטני ספירס, יש לה כבר שם, כמו מדונה, אלביס מייקל ג'קסון וכ'ו יש לה כבר שם, היא ענקית והיא תיזכר לדורות, וכיום אין שום זמרת פופ שלא מוכרת סקס. לפחות אני לא מכירה כזאת. היא צריכה משהו בטוח עכשיו...באלבום הזה כי אנשים לוקחים את ההצלחה של האלבום הזה ממש ברצינות, כמשהו שקובע עם היא עדין "לוהטת" והיא תישאר או שהיא בקרשים וזהו נגמר עידן הבריטני ספירס, והיא צריכה משהו שיעזור לה לעלות הכי מהר שאפשר, שיחזיר את כול המעריצים...ויגיע לשיאים חדשים בקריירה שלה.

YugiBoy

New member
מה שאני מנסה להגיד זה,

שהיא יכולה להראות לעולם שבדיוק כשהם חשבו שהכל נגמר, היא חוזרת ובגדול, שהיא מלכה והכל, ולא לעבור את הגבול הדקיק הזה, בין קליפ סקסי לקליפ זנותי. קליפ שכל מי שראה או השתתף בו, נקתע לו בראש: "סקס סקס ועוד סקס". היא אמורה לתת משהו מיוחד כי משהו בנאלי לא יעיף אותה גבוהה כמו שהיא רגילה להיות... היא צריכה לעשות משהו שמצד אחד יהיה מיוחד, עכשיו יותר מתמיד, כי השם שהיה לה הוא לא השם שיש לה עכשיו... נכון שהיא צריכה לשלב את זה עם משהו עכשווי כדי לא לצאת חייזר ולהיכשל.... אבל זה שכולן מוכרות סקס לא אומר...

Invisible Boy

New member
ת'אמת, יש משהו במה שאת אומרת

היא באמת צריכה ללכת על בטוח כי זה בעצם האלבום שיקבע לה כמעט את הקריירה. אבל מה, שיהיו שם בערך 4-3 שירים מסחריים [ומהם הסינגל הראשון] ואז שתעשה עם השאר מה שבא לה.

shir spears

New member
כמו כמה פה אמרו..

מזה בדיוק פחדתי שהקליפ יהיה זול וזנותי..אני מקווה שהוא לא יהיה כזה..
בכללי נשמע טוב אני מתה כבר לראות אותה, את הקליפ,לשמוע אותה..

shay08

New member
מעניין מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני לא יכול לחכות כבר!

Brit22k

New member
זה נשמע ע-נ-ק-!

איזה יופייייי
שיהיה להם בהצלחה בהמשך צילומי הקליפ אני ממש מחכה לראות אותווווווווו

למעלה