עידכונים.

YugiBoy

New member
מקורות מקורות

כל הזמן מקורות... אנשים שקרובים לבריטני (ואין הרבה כאלו...כרגע) לא יספרו את זה. היא העיפה מהחיים שלה את מי שכן היה כזה..

shir spears

New member
תמונות חדשות של הבית שלה..

Inside Britneys Possible Pacific Palisades Home אינלי מושג מה זה אומר ניסיתי להבין חח נראה לי שזה באוקינוס האטלנטי או משהו כזה..

Invisible Boy

New member
תמונות של בריטני בטויס.אר.אס - 21/7/07

בריטני ספירס, לאחר יום של צילומים לוידאו החדש, הלכה לחנות הצעצועים הגדולה בעולם "טויס.אר.אס" לקנות כמה פריטים לילדים שלה - שון פרסטון וג'יידן ג'יימס. בריטני שלחה את שומר הראש שלה לקנות את הפריטים הנצרכים במקומה, כנראה בגלל כל הלחץ של הפפראצ'י. http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=186

Invisible Boy

New member
תמונות חדשות של בריטני - 22/7/07

בריטני ספירס עצרה אתמול בצהריים במקום שאסור לחנות בו ליד מכבי אש כדי לבדוק דבר כל שהוא במושב האחורי. אולי הילדים שלה שם והיא רצתה לבדוק מה איתם. בריטני נראת מאוד טוב. http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=188

tali44

New member
מהממת....!!../images/Emo99.gif

רק שהעיתונים לא יחגגו על זה... :-\ כעקרון לא נראה לי שיש להם סיבה לחגוג על זה כי זה רק לחצי דקה, אבל מי יודע...??

Invisible Boy

New member
תמונות חדשות של בריטני מחפשת דירה - 22/7/07

בריטני ספירס יצאה אתמול לחפש דירה בלוס אנג'לס יחד עם שני בניה - שון פרסטון וג'יידן ג'יימס + סוכנת. הבית שבריטני רוצה לקנות, עולה 6 וחצי מילון דולר, לפי דיווחים. בבית יש 5 חדרי שינה, 8 שירותים, בריכה פרטית ועוד דברים חלומיים
... http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=189

tali44

New member
28 מליון ש"ח!!../images/Emo122.gif

8 שירותים- אחד לבריטני, אחד לג'יידן, אחד לשון. בינתיים 3. אחד לאורחים, אחד לבעל לעתיד, אחד לשומר ראש עוד 3. ועוד 2 שירותים ספייר למקרה שיהיו אורחים.

SuperShiro

New member
עוד קצת מידע על הוידיאו קליפ מפיו

של סליים K, אחד המשתתפים האורחים בקליפ.
Video to continue shooting + slim k in video "On the evening of July 18th 2007 (my Birthday
), I've recieved a last minute call if I'd participate on a Secret Music Video shoot?? I agreed to it, since they said it's going to be for a Major International Artist .. worth my time and experience... let's say curiosity drove me into this particular Project, as I arrived to the crime scene (the set, which was at downtown Artist Space, I've been there before last year for Vernissage TV) ... I found Security... Paparazzi's .. Cops .. etc... well it turned out to be for "THE" first Music Video in two years for BRITNEY SPEARS a brandnew ... an unheard... unreleased track .. which title I can NOT reveal yet! I was quite impressed and surprised by the song ... definitely a Club-Banger, a jaw-dropper, absolutly catchy hook .. and it's NOT "Get Back" or "Topix" or whatever it's been written allover the NET so far .. it's a fresh, new, tight style I haven't heard from Britney before ... due to a confidentiality agreement, my professional views and respect from an Artist to an Artist - I'm NOT going to spill any beans here, can't tell details.. SORRY! during the shoot yesterday July 19th allday till the am hours ... i have to admit that I myself couldn't get enough of it .. I think it's going to be HOT and get's the Spears back on track! I was never a big Spears fan (I'm a bit Ol'School in that departement).. but I followed her journey for quite sometime .. actualy since her debut .. what can I say .. if this song reaches the airwaves .. or the clubs.. hold on to your bottles and glasses ;o)) She seemed to enjoy the shoot (I admired her persistency and dedication for getting the scenes done over and over..til she was pleased) the theme had lots of passion, party, great energy, dancing, sex, sex..sex...and sex.. oh and fun! the Project is NOT completed yet and is planned to continue shooting next week ... I'm already asked/ and confirmed to be part of it .. again.. and looking forward to finish this .... http://www.myspace.com/slim_k
תרגום בערב ה 18 לחודש [יום ההולדת שלי] קיבלתי שיחת טלפון של הרגע האחרון על האם אסכים להשתתף בצילומי וידיאו קליפ סודי?? הסכמתי לזה, מאחר והם אמרו שזה הולך להיות בשביל אומן מאוד גדול ומוכר..שווה את הזמן והניסיון שלי. בואו נאמר שהסקרנות היא זו שגרמה לי להשתתף בפרויקט הזה, כאשר הגעתי לזירת הפשע [הסט, אשר היה ממוקם בעיר, הייתי שם בשנה שעברה לצילומי סדרת טלוויזיה]...מצאתי אבטחה..פפראצי..שוטרים וכדומה. ובכן, זה הסתבר כוידיאו קליפ הראשון מזה שנתיים בשביל בריטני ספירס, לכבוד שיר חדש, אשר לא נשמע ולא שוחרר..את הכותרת שלו אני עדיין לא יכול לחשוף! די התרשמתי והופתעתי מהשיר..בהחלט בז'אנר המועדונים, כזה שגורם לשוק [במובן הטוב], בהחלט בעל קצב קליט..וזה לא "Get Back" או "Topix" או כל דבר אחר שנכתב בכל מקום ברשת עד עכשיו, זה סגנון צמוד, טרי וחדש שעדיין לא שמעתי מבריטני בעבר.. עקב הסכם חשאיות, הדעות האישיות שלי וכבוד מאמן לאמן אני לא מתכוון לחשוף פה שום דבר, לא יכול לספר פרטים..מצטער! במהלך הצילומים אתמול, ה 19 ליולי, כל היום עד לשעות הבוקר המוקדמות...אני חייב להודות שאני בעצמי לא יכולתי להסתפק בזה [כלומר הוא רצה עוד ועוד]..אני חושב שזה הולך להיות לוהט ושזה יחזיר את "ה"ספירס חזרה למסלול! מעולם לא הייתי מעריץ גדול של ספירס [אני יותר בקטע של המוזיקה הישנה בקטע הזה]..אבל עקבתי אחר המסע שלה במשך זמן מה..האמת היא שמאז השבירה שלה.. מה אני יכול להגיד..אם השיר הזה ישוחרר..או למועדונים..החזיקו חזק. נראה שהיא נהנתה מהצילומים [הערצתי את העקשנות וההתמדה שלה לעשות כל סצנה שוב ושוב..עד שהיא הייתה מרוצה]. הנושא כולל הרבה מאוד תשוקה, חגיגות, אנרגיות נהדרות, ריקודים, סקס, סקס, סקס...וסקס.. אה וכיף! הפרויקט עדיין לא הושלם ומתוכנן להמשיכו בשבוע הבא [כאמור השבוע]..אני כבר נתבקשתי להגיע וכבר אישרתי את הגעתי להמשכו..שוב..ואני מצפה לסיום הפרויקט. [הוא מסר את סליחתו ואמר שכרגע הוא לא יכול לפרסם תמונות/קטעי וידיאו וכדומה, ומקווה שאנחנו, המעריצים מסוגלים להבין זאת]. לאדם שפרסם את ההודעה הזו ב MySpace שלו קוראים סליים K, והוא ידוע בתור אדם שעושה חיקויים למייקל ג'קסון, ייתכן וזה גם התפקיד שלו בוידיאו קליפ הנ"ל [מה גם אנחנו יודעים שלאלביס גם יש קשר לוידיאו קליפ..מעניין]. אני שמחה לשמוע שהצילומים עדיין נמשכים, ואני מאוד שמחה לשמוע שהסינגל הוא לא שום דבר ממה ששמענו שהוא אמור להיות עד כה, מרגש

Invisible Boy

New member
יוא אני לא יכול לחכות כבר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

זה נשמע ממש מעניין. מעניין מה הקטע של הסקס שהוא חזר עליו

tali44

New member
אוחח, אין לי כח שבירטני תתחיל להימרח

בקליפים שלה על המיטות ועל גברים...
רציתי שיהיה משהוא יחסית "נקי". טוב, אבל אני ממש מחכה לקליפ ומקווה שהוא יפציץ כמו שכולם אומרים... כולם אומרים - שיר מדליק שמכניס אותך לקצב, קליפ מקורי לא כמו שום דבר אחד, בריטני עובדת ברצינות, הקול של בריטני טוב, האלבום נשמע מצויין.... אני מקווה שכל זה נכון...!!!!

YugiBoy

New member
לא חשבנו ש

הוא מתכוון לסקס - סקס... הכוונה לסקס באוויר, סקסיות... וזה ממש זול כי היום כל אחת עם פריטי פייס וחודש במכון כושר עושה קליפ זנותי... תביאי משהו איכותי... את רמה אחת מעל כל המתנשפות הסיליקוניות האלו....

למעלה