עידכונים

Britney Style

New member
את שוב לא משרשרת נכון ../images/Emo18.gif../images/Emo9.gif

מה יהיה איתך britmel ....
אם את רוצה להגיב לשירשור "
עדכונים
" תפתחי את ההודעה ("עידכונים" שרחלי פתחה) ושמה (בתוך ההודעה שאת רוצה להגיב לה) תלחצי על "הוספת תגובה" לא בסוף השירשור ... נגיד עכשיו הגבת להודעה של "SuperShiro" ... מבינה
?

spelling

New member
כמה דברים!../images/Emo181.gif

לפי דעתי רואים שהיא השתקמה מהסיבה הפשוטה שכשמישהו הולך לספא וכאלה מקומות וקונה ומטייל זה אומר שיש לו רצון לחיות ולהנות וזה אומר שבריטני אכן מרגישה טוב יותר! וטפו טפו טפו מזמן היא לא עשתה שטויות! ורואים שהיא מסתובבת עם הבת דודה שלה המון וכנראה זה עושה לה טוב! לפי דעתי הקאמבק שלה יהיה אדיר והכי טוב מבין כל מה שהיא עשתה עד עכשיו (גם בגלל האירועים הלא נחמדים לאחרונה זה משך יותר קהל אנשים להתעניין בה ובקאמבק שלה!) ואחרי שחפרתי יש לי כמה שאלות! 1)ראו כבר את ג'יידן חוץ מבתמונות המטושטשות מהסטודיו? 2)מאז השחרור מהגמילה היא היתה באולפן הקלטות? 3)יהיה לה טור?(בטח) 4)חוץ מהדיסק החדש מאילו דברים יהיה מורכב הקאמבק שלה?(או שמוקדם לשאול?) 5)חח ומה בסוף נסגר???אצל מי הילדים אצלה או אצל קווין?היא צריכה לשלם לו מיליונים?? דרך אגב היא נראית מעולה! יום טוב

Invisible Boy

New member
../images/Emo26.gif

1) עדיין לא. 2) אממ גם עדיין לא אבל היא עשתה חזרות בסטודיו לריקודים. 3) ברור
4) אממ כן, עדיין מוקדם לשאול
5) אצל בריטני, אבל הם עשו משמרות שונות שאני לא זוכר אותם. אני צריך ללכת בגלל זה אני לא יכול לחפש עכשיו, אז אם עד אז אף אחד לא יענה לך אני אענה לך שאני אחזור

למעלה