מה את לומדת?
F Fairywitch New member 6/3/06 #31 מידענות וספרנות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif אלה לימודי תעודה. יש לי תואר ראשון בתיאטרון וב-BA למצטיינים (כן, יש חוג כזה...).
מידענות וספרנות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif אלה לימודי תעודה. יש לי תואר ראשון בתיאטרון וב-BA למצטיינים (כן, יש חוג כזה...).
מ מרי לי New member 6/3/06 #32 וואללה? כל הכבוד וזאת הייתה השאלה הבאה שלי כי אני יודעת שלמידענות (יש לי חברה שרוצה ללמוד את זה) צריך תואר ראשון היא לומדת פולקלור (שזה משהו בלתי מוסבר אך עם זאת מעניין שקשור לתרבות העמים)
וואללה? כל הכבוד וזאת הייתה השאלה הבאה שלי כי אני יודעת שלמידענות (יש לי חברה שרוצה ללמוד את זה) צריך תואר ראשון היא לומדת פולקלור (שזה משהו בלתי מוסבר אך עם זאת מעניין שקשור לתרבות העמים)
S SHTRUDIDI New member 6/3/06 #18 סמסטר ב' כבר נפתח לי בשבוע שעבר אני כבר קצת עייפה...שיהיה בהצלחה לכל שאר הסטודנטים פה! יש פה כאלה חוץ מחנה וממני?
סמסטר ב' כבר נפתח לי בשבוע שעבר אני כבר קצת עייפה...שיהיה בהצלחה לכל שאר הסטודנטים פה! יש פה כאלה חוץ מחנה וממני?
F Fairywitch New member 6/3/06 #19 מונופול בחירות../images/Emo27.gif זה חמוד http://go.walla.co.il/monopol2006/main.html