סמסטר ב' בפתח...

Fairywitch

New member
../images/Emo220.gifסמסטר ב' בפתח...

וכולנו במתח
שרשור חברתי להמונים
לכל הסטודנטים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כל ריאליטיי הכשרונות.

נולד לרקוד ורוקדים עם כוכבים ז"ל, הטופ מודל הבאה, כוכב נולד כשיש.

אני לא הכי משוגעת על ריאליטי

בגלל זה אני עדיין מנסה להבין למה אני כ"כ נתפסתי על א"א חחחח אני רואה הטופ מודל הבאה אבל לא בכזאת אובססיביות טחחח

מרי לי

New member
איידול

טופ מודל רוקסטאר INXS כשהיה ממממש נקשרתי לטיי, דיאנה , ג'ורדיס ומיג.... בכיתי כשטיי עזב.... אני לא בוכה אף פעם
ןאם לא היתה לי ארכנופוביה ( פחד עכבישים) שגורמת לי לחשוב שיש עליי משהו ולהתגרד עד חילוף התאריך ... הייתי רואה אולי גם אפקט הפחד.... אבל אני לא

אני רואה את אמא שלי... ../images/Emo205.gif

מנסה לתקשר עם הכלבה החדשה שלנו... זה מספיק ריאליטי בשבילי

Fairywitch

New member
וגם אני אספר לכם-

קודם כל- השרדות
משם הכל התחיל. אין לי לוויין, אז או שמקליטים לי, או שאני מורידה (אבל צופה ומוחקת). אחחח, סטפני
וגם, כמו הדר- את כל הכשרונות: נולד לרקוד (עידו תדמור
), כוכב נולד 2 עונות ראשונות, ואולי אתן צ'אנס גם השנה, רוקדים עם כוכבים, ובטח שכחתי משהו. חוץ מזה את: "טופ מודל" (אבל לא באדיקות- אם אני לא בבית אני לא מכוונת וידאו...) השגריר (אתמול לא ראיתי כי הייתי ביומולדת של החברה הכי טובה שלי
) רצים לדירה (רמי ורונן
) סוף הדרך וזהו, אני חושבת. אם ישדרו את "אי הפיתויים"- אראה גם את זה

Shai B

New member
וואו, הרבה!

הישרדות - ראיתי את 11 העונות הראשונות במלואן ועכשיו אני צופה בעונה ה-12 ביחד עם ארה"ב. הישרדות בשבילי היא האמא של תוכניות הריאליטי למיניהן וללא ספק האהובה עלי ביחד עם איידול. אה, והכי חשוה, סטפני בהחלט מלכה!
הטופ מודל הבאה - ראיתי את 3 העונות הראשונות, ועכשיו אני צופה גם ברביעית. אחלה של סדרה, למרות שאני לא כזה אוהב אותה. למשל, אני לא טורח להוריד את העונות החמישית והשישית, וממש לא אכפת לי לחכות שזה יגיע לערוץ 3, וזה בניגוד להישרדות ואיידול, שאני לא יכול לחכות כבר להוריד את הפרק הבא. חוץ מזה, בישראל ראיתי גם את כל העונות של "כוכב נולד", אבל נהניתי רק מה-2 הראשונות. השלישית היתה מחרידה
ראיתי גם קצת מ"נולד לרקוד" ו"רוקדים עם כוכבים" אבל אני ממש לא מתחבר לז'אנר הריקודים.

MeetLofe

New member
אני..

אמריקן איידול כמובן טופ מודל מהעונה הראשונה שכולל ראיתי גם את העונה ה5 כ"נ 3 העונות נולד לרקוד רוקדים עם כוכבים פרדייס הוטל רצים לדירה סוף הדרך השגריר ואני בטוח שיש עוד אם אני אזכר אני ארשום

MeetLofe

New member
אה ו..

גם אני רואה אפקט הפחד והייתי רואה הרווק והרווקה אממ פרוייקט וואי וגם big brother והרגע היה לי גם עוד אבל ברח לי מהראש

SHTRUDIDI

New member
אוהבת ריאליטי

אני רואה טופ מודל,מנסה מאוד לא לפספס.אוהבת מאוד את קיילן,חמודה אבל נאימה בלטה לי מהתחלה כאחת שיכולה להגיע מאוד רחוק.קיניה מציקה לי. אוהבת גם המתמחה,ראיתי רק עונה 2 ועכשיו שלישית והן יותר מעניינות מהראשונה לדעתי. אוהבת את טאץ' עליז לסטרייט שיעיז,לא יודעת אם זה מוגדר כריאליטי אבל אני אוהבת את זה,בייחוד את קרסון. אפקט הפחד כשיוצא לי אני גם רואה. אי הפיתויים אני רואה כשאין מה לראות. אוהבת יותר ריאליטי למיניהן בMTV.אלה תוכניות שמצחיקות אותי בד"כ.

lorien

New member
אני רואה את כל הריאליטי ה"אכפתיים"

שמנסים לשנות למישהו את החיים: כמו הברבור יורדים בגדול איידול טופ מודל נולד לרקוד

Fairywitch

New member
קרסון../images/Emo99.gif

אין כמוהו
פעם הייתי יותר עוקבת אחרי זה, לאחרונה אני לא מספיקה

למעלה