סופ"ש ראשון ל2008 D:

יובלX

New member
כמו בשיר מתנגן..על סרט אילם..

משהו טוב שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה, הלך טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: הכלבה של ידיד שלי מתה :/ 13 שנה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: החבר'ה הטובים. התחדשות השבוע: מכשיר DVD ואוזניות
תוכנית השבוע: דקסטר. כמה סקס בפרק אחד! סרט השבוע: "אני אגדה". ספר השבוע: "בנות". מאכל השבוע: פרינגלס. יציאת השבוע: כלום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו בתנועה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד במיוחד. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: סמינר. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: רגיל כזה.

Greed Island

New member
סוף שבוע ~

משהו טוב שקרה לך השבוע:נפגשתי עם סושי ^____^ משהו רע שקרה לך השבוע:אנשים מעצבנים...>< שיר שלא הפסקת לשמוע:Yui - jam התחדשות השבוע:חולצה, גופייה, מכנסיים (וכובע וצעיף מגניבים שסוש קנתה לי ליום הולדת לפני חודשיים :) . ואני לא הבאתי לה כלום
) תוכנית השבוע: בנות גילמור. סרט השבוע:המהפך של הלן ומבול של צרות [: ספר השבוע:לא קראתי השבוע. מאכל השבוע:קוסקוס יציאת השבוע:לסושי, היום ^_________^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שום כלום.... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:!!~ ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:אין. תמונת השבוע:אין. התוכניות שלי לשבוע הבא:אין. ולסיכום איך עבר עליך השבוע:פאנן ^____^~

מסכמשת...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום... משהו רע שקרה לך השבוע: הערב לזכרו של מעין, הגילוי מצבה של מעין שיר שלא הפסקת לשמוע: יוצא לאור- כבר חודש שזה השיר שאני שומעת הכי הרבה התחדשות השבוע: ההקלטה של תומר שר את יוצא לאור תוכנית השבוע: למי היה זמן בכלל לראות טלוויזיה עם כל ההכנות לערב לזכר מעין סרט השבוע: גבעת חלפון ספר השבוע: - מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר י'-"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל האנשים המדהימים מהתנועה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: נניח תמונת השבוע: מעיני שלי
התוכניות שלי לשבוע הבא: סמינר י-י"א ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חרא!

למעלה