סופ"ש ראשון ל2008 D:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif סופ"ש ראשון ל2008 D:

נעה ביקשה שאעלה היום את הפינה,היא בתחרות סוסים ^^ בהצלחה לה. משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עליך השבוע: שבוע טוב D:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif בהצלחה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצתרפתי לפורום חדש, וקניתי פלא חדש [זאת הפעם השלשית שאני מחליפה פלפון], והשתפרתי מאוד בבלט. והצלחתי להרים תא הרגל על המיטה ... משהו רע שקרה לך השבוע:שירירים תפוסים שיר שלא הפסקת לשמוע: יש הרבה.. א.. בריק אווי.- טוקיו הוטל ונילה סקי -אמברלה מקפליי- אמברלה והשירים של הטנובלות - פלוריסיטנה , פינת אור. המורדים. קטנטנות (פשוט ניזכרתי בהם היום XD) התחדשות השבוע: פלפון חדש.. תוכנית השבוע: פטיטו - פרק מדהים היה אתמול סרט השבוע: תקפצו לי.. ספר השבוע: X מאכל השבוע: חביתה עם קטשופ יציאת השבוע: בסילבסטר.. לטייל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להצליח במיבחנים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ספיר ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שירירים תפוסים תמונת השבוע: >> אני התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן למיבחנים ולעשות אותם ולסיכום איך עבר עליך השבוע: אחלה.. שבוע טוב D:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מילימחוברות../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת ^_^
משהו רע שקרה לך השבוע: הומ ביתספר
שיר שלא הפסקת לשמוע: אוה מעדיפה לא להזכר, נתקע לי שיר אחד שהיה ברדיו ויש גם בפרסומת של סלקום. ועכשיו שכחתי,עדיף ככה. XD
התחדשות השבוע: שעון,פוסטר של לד זפלין ומלאמאלא בלונים ^__________^
תוכנית השבוע: -
סרט השבוע:-
ספר השבוע: -
מאכל השבוע: דג ודברי שוקולד D:
יציאת השבוע: טניס? שובל? נה. הטניס היה יותר כיף.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: העונה החדשה של האי D: יונה שכמותו XD
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין.
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "איך עושה פינוקיו??" דולב הגאונה. ~ אני: "אז איך זה להיות בת 14?" ג'ר: "הוממ.. כיף!" אני: "מה שונה?" ג'ר: "הממ.. זה כמו 13, אבל זה 14. כן 14!!!11"
תמונת השבוע: מראה חורפי.
התוכניות שלי לשבוע הבא: טניסססס
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חביב בחלקו. אבל גם מאכזב.

SPIDER PIG

New member
סופ"ש../images/Emo21.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ג'יקולונה לשמאל. קפוארה בכלל. ציונים (95, 97, 100) משהו רע שקרה לך השבוע: חולי, מבחן באנגלית
שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: כינוי ^_^ תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה, רודף העפיפונים מאכל השבוע: בננה יציאת השבוע: סילבסטר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: המרכזת של כיתות ט1 י' כשהחליפה אתץ המורה להיסטוריה: "אל תעשו עכשיו ילדים! גם לא בטיול השנתי!" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד... ולסיכום איך עבר עליך השבוע: רגיל.

סופ"ש ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סילבסטר משהו רע שקרה לך השבוע: כל מיני ריבים מעצבנים שיר שלא הפסקת לשמוע: הג'ירפות- 747 התחדשות השבוע: אממ לאדעת, לא נראה לי שיש תוכנית השבוע: חיות פשע סרט השבוע: רקוויאם לחלום ספר השבוע: מסטול, אדי מלך המסטולים, אניהו (וואו עכשיו רק קלטתי שאני קוראת מלא) מאכל השבוע: תפוז יציאת השבוע: בסילבסטר כמובן לפאב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לחברה שלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמ לאדעת ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אני-"המורההה אני שיכורה הכל כואב לי, אני לא יכולה לעשות בחן!!" המורה- "תורידי את הכובע ואת העגיל המגעיל הזה שלך ותראי איך את יכולה לעשות בחן, מה זה, את נראית כאילו חזרת מגואה!" ... אני-"המורהההה, תבואי להקריא לי את הבחן!!! אני לא יכולה לקורא!!!!" בסוף קיבלתי 97, חח ובשאר הבחנים השנה, כשעשיתי שלא הייתי שיכורה קיבלתי איזה 70... אני צכה לשתות יותר תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לחברה שלי ולסיכום איך עבר עליך השבוע: סבבה ביותר

עדן גפן

New member
I need my love to be here../images/Emo190.gif|פיס|

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ, הוא
משהו רע שקרה לך השבוע:שכחתי לקנות כרטיס להופעה של אביב היום, אז אני לא הולכת
חח יצאתי סתומה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת. אולי P.s I love you של הביטלס כי שמתי את זה בתור הצלצול שלי.. התחדשות השבוע: שמתי לי "המתנה נעימה" חדשה!:) תוכנית השבוע: אמ, "האוס"?:) סרט השבוע: לא יודעת:] ספר השבוע: "אניהו" של אתגר קרת [מתה על הספר הזה כל פעם מחדש..] מאכל השבוע: אורז ושניצל! יאמי:) יציאת השבוע: אמ, לא יודעת חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אליו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
חח ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אמ, לא יודעת חח תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת חח ולסיכום איך עבר עליך השבוע: לא משהו מיוחד, רגיל.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif 2008 ../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ אולי הפירס משהו רע שקרה לך השבוע: גם הפירס [עזבו, אל תבינו] שיר שלא הפסקת לשמוע: אמממממ לראות את האור- אפרת גוווש XD התחדשות השבוע: פירס תוכנית השבוע: לא יודע סרט השבוע: אממ לא יודע ספר השבוע: הארי פוטר 7 מאכל השבוע: אממממ לא יודע יציאת השבוע: לא יודע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודע ולסיכום איך עבר עליך השבוע: ככה ככה

Blue Emptiness

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי אינטרנט בלפטופ! משהו רע שקרה לך השבוע:חולה, מחזור וחברה החליטה להנתנק מהמסנג'ר שיר שלא הפסקת לשמוע:ממממ לא זוכרת התחדשות השבוע:אין תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:אין ספר השבוע:מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע:שוקולד יציאת השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:האמת, שומדבר. לסופ"ש X_X אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אף אחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:לא זוכרת
תמונת השבוע: 9.12 אני מתגעגעת. אוף.
(אני האמצעית) התוכניות שלי לשבוע הבא:אין ולסיכום איך עבר עליך השבוע:רגיל להחריד

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifסופ"ש.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד. ציונים (95, 100) משהו רע שקרה לך השבוע: צינון :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: "החיים ע"פ דן"- הסרט היחיד.. ספר השבוע: טירת כחולי העין מאכל השבוע: פופקורן יציאת השבוע: סרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ~בסילבסטר~ ענבל: בחצות אני מורידה מכנסים! [היה לה טייץ מתחת לג'ינס ><"] ברנדון/הדסי/נמרוד: אם את מורידה, גם אני מוריד! [זה היה מצחיק באותו רגע. והוא לא הוריד בסוף
] תמונת השבוע: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: אחלה.

בהצלחה לה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חוץ מיונתן.. אולי היום סוף סוף יפתר הכל משהו רע שקרה לך השבוע: משהו שלא נפתר 4 חודשים כבר שיר שלא הפסקת לשמוע: אין משהו ספציפי.. התחדשות השבוע: קצת בגדים תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: המספריים של אדוארד ספר השבוע: הארי פוטר 7, בפעם השניה או השלישית שקראתי אותו מאכל השבוע: אין.. יציאת השבוע: גם אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר! יומולדת ליונתן! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל הקבוצה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אני אכתוב בתכנון כבר ולסיכום איך עבר עליך השבוע: נחמד מאוד

לי יש שיער חלק וסטעייל ולכם לא! XP ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לפגוש אותםםםם משהו רע שקרה לך השבוע: לחץ שיעורים שיר שלא הפסקת לשמוע: oh, it is love - hellogoodbye התחדשות השבוע: סווטשרט סגול חותלות BY אמא ומממ יאנה החליקה לי את השיער וזה נראה מהמם ולא בא לי להתקלח XD תוכנית השבוע: שנות ה70 סרט השבוע: סימפסונס, המסור4 (עלק, אחרי רבע שעה ע' ואני דיברנו למעלה), ושיער (עלק2, אחרי עשר דקות נרדמתי) ספר השבוע: אנימל פארם - ג'ורג' אורוול מאכל השבוע: קינדר בואנו! יציאת השבוע: לשם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: חחחח יו היו מלא: "יא גזען תימני מסריח!!!!!" XDDDD א' המפגר אני:"ע' במה אמא שלך עובדת?" ע':"בעיקרון היא עושה ילדים." XDDDDDDDDDDDDDDDD יו היינו כל כך מסוממים XDDD לא לישון זה מצחיק ממש ש': (לע' הישן) "ע'! אנחנו תובעים!! מהר!! איפה המפתחות של הצוללת!?!?" ע' (מתוך שינה) :"קחי אבל תסגרי את הבגז'" ~מושיט לה את היד ועם היד השניה סותם את האף~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יו אני אוהבת להעיר אנשים ישנים תמונת השבוע: מימין למעלה נגד כיוון השעון: י', י', י' ואני. XDDDDDDD התוכניות שלי לשבוע הבא: אין כזה ולסיכום איך עבר עליך השבוע: טוב מאוד

*טובעים ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif../images/Emo122.gif

או שלא. עזבו, קשה לי לחשוב. ישנתי רק 3 שעות במצטבר >:

למעלה