מועדון 24

../images/Emo20.gifהייהיי תכירי אותהה תכיריי אותה כבר ,

זה שהיא דרדסית וישלה פרצוף תמיים זה לא אומר שהיא תמימה היא ילדה מגעילה חחחח מעניין מאוד למה העיפו אותה ,! כולםם שונאים אותה ובצדדקקק

../images/Emo25.gifאת מדברת על פלורין?!

היא ממש חמודה.. כמו חלק מהבנות פהה בפורום.. חלק שהן חברות ממש טובות שלי!!

כנסי ...

טוב.. א. לא באה לריב או משו אבל את העיניינים שלך איתה תפתרי איתה ולא דרכי... ב. לא ממש בא לי לשמוע העלבות עליה או ירידות עליה.. היא הילדה הכי לא תמימה שאני מכירה.. ואני לא מכירה אותה מאתמול.. והעיפו אותה כי אנשים מפגרים זה למה... ג. זה לא ממש עניין של מישהו אבל רק לידע כללי היא לא רצתה לבוא איתי בכלל... אז יומטוב שיהיה... וכל מי שיש לו בעיה עם פלורין שיפתור אותה לבד...לא דרכי..

../images/Emo20.gifלא פתרתי תבעיות שלי דרכך , אבל תחכיי

גמניי חשבתי ככה וגמני הייתי מגינה עליהם , איייכ ילדה מגעילה . ואני אומרת את זה לכולם ונויי אל תתערביי !!!!!

../images/Emo25.gifאני?!התערבתי?מה פתאום!

אני הצבתי עובדה! ולי?!מותר להגיב בפורום למיי שבא לי!
ואני לא באה לריב איתך,,תרגיעי..מותר לי להגיב למי שאני רוצה ולמה שאני רוצה ומתי שאני רוצה! אה..ואמרתי מה שרציתי ככה שאין בעייה כלל וכלל..
אני הבעתי דעה,,אני הצבתי עובדה,,לא משנה! אמרתי מה שאמרתי
ואל תסיקי מסכנות! תודה,, שלום וביי:)

../images/Emo20.gifמה את אומרת ?,

חלחחח אז ממש את חייה בבועה , אין לך זכות להביע לי פה עובדות , ממש ממש לא ! חמודה שלי , את תיקבעי עובדת וצבייבי עובדת לאמא שלך לא לי וזה קל מאוד לדבר ולהגיד אני לא באה לריב איתך את לא תתערבייי בדברים שלא קשוריים אליך , חוצפנית ואני רקמביעהה צדעה ורקמציבה עובדות , וזה לא הפורום של אפ'חד אבל את לא תתערבי בדברים שלא קשורים אליך , ואל תגיבי לי ,,, זה רק יגרום לי לדבר אליך לא יפה

לא רוצה להתערב או לריב אבל כנסי

בהתחלה שהכרתי את פלורין זה היה שהיא אמרה לי שהיא ואני ניסע לבית של אדם כי דודה שלה חברה של דודה שלו וכו' .. אז אני סבבה שמחתי והכל כל היום דיברתי איתה בטלפון היינו חברות ! אבל היא שיקרה לי ! ותאמיני לי שאני אחת ששונאת שקרנים מי שמשקר לי אפ'עם אני לא אסלח לו על זה! ופלורין שיקרה לי ! ולא רק לי! היא ילדה שקרנית תמימה צבועה פשוט מגעיילה! נ.ב באמת שאני לא רוצה לריב אבל היא פגעה בי ולא רק בי !

../images/Emo210.gifאת ממש לא היחידה שהיא שקרה לה.

זאת בעצם הסיבה שכל הרשמי לא מדבר איתה :|

../images/Emo211.gifכנראה חסרות לה חברות אז היא משקרתת

יש לי חברה שהייתה משקרת לנו מלא ויעדנו שזה שקרים כי זה היה הזוי אבל היא שיקרה כי היא ניסתה להתקבל לחברה היא הייתה חדשה ולא היו לה הרבה חברות אז יש מצב שפלורין שיקרה לכן כי היא רצתה שתהיו חברות שלה או שסתם כי אין לה חיים..אני לא מצדיקה אותה או משו' אני מתעבת שקרנים

../images/Emo210.gif שמהח שנהנית [:

נויוש כפרעלייהה חחחחחח תמיד בוכככה!!! ,,
נוי?! שמעת ת'חברה שלך! את תקבלי ממנה מכותת
DDD= ו..פלורין? לאי ודעת מה להגיד לך עליה , היא עשתה לי קטע מסריח במפגש מעריצות , לא באלי לדבר עליה, ובטח ובטח שלא ללכלך עליה : / ביי :)

|נשיקה אוראלושש?!?תכלס?צודקת!

חיימשליי אתת!! דברי אתיי באייסי.. אני צריכה לדבר איתך מאמיי:) אוהבת אותך הכי הרבה בבעולםם

|נשיקה מה אני יעשה,כזאת אני!:]קבלו אותי ככה!

חחחחחחחחח ואני ידבר איתך כבר שם נשמייי=] אוהבת אותך ככלל כךך!!נשמה שלי

למעלה