מועדון 24

../images/Emo109.gif אני שמעתי שכל המשפחות שלהם

היו ואחות של עידן יניב חברה שלי ואני דיברנו עם אושרי ועידן יניב ושתיהם אמרו לנו שתהיה עוד הופעה כזאת בצפון איך שמחנו כולי מאושרת ושמעתי אמא של ערן כוסית (יפה כמו ערן) קיצר אני נהנתי בלי להיות בהופעה =)

../images/Emo25.gifת'אמת שירלי מאמי שלי?!

אני שמחה בשבילך שדיברת איתו.. גםם לך מגיע.. אבל את מבינה?זה כאילו כואב לי בלב כל פעם שמישהי אחרת כן ואני לא כאיל לא מבינה אם זה דיברה איתו או פגשה אותו או ראתה אותו והחזיקה לו יד בהופעה.. אז אני אוהבת אותך
! ושמחה בשבילךך ואוהבת גם את אושרי הנשמה היפה שליי,,החיים שלי,העיניים שלי,הנסיך שלי,,המלאך שלי!
|לב

../images/Emo20.gifיאאא את ממש קנאית !!

מה כואב לך? מה את לא ניפגשת איתוו?? יאאאאאאאאאא הייתי חייבת להגיב , את קנאייית ....... וחושבת רק על התחת שלך , מה את לא ניפגשת איתם והצטלמת איתם? מה מפריע לך ? :-\ כאילו תיפוסים אני שונאת תפרגנייי ואת מה שפריע לך אל תגידי

../images/Emo25.gifואני מתערבת בדברים לא שלי?!ח-ע

כואב לי! ותיכף יכאב לך! אויישש אל תתערבי לי בעיניינים ותעזבי אותי במנוחה כבר!

../images/Emo20.gifאייכ ילדה דוחה ממש ככה

חחח תיראו אותה , חחח אלעקק תכף יכאב לי , חחחחחחחחחחח תכף אני יעיף אותךך ואת לא מבינה לאן תיראו אותה ... ימכוערת חשה יותר מידי חח קנאית מסריחחה קינאה? זה לא תכונה טובה אם את חושבת שככן , תיסתפקי במה שיש לך ה' מחלק לכל אחד קצת וצרילך להסתפק במה שיש לו , ולא להתסכל בחלק של מישהו אחר את הצטלמת איתו היית איתו ואת מקנאה? תתביישי , מה את מתגאה בזה בכלל?

../images/Emo25.gifמשהו..נטפלתת כמו..לא דעת מה!

לא כתבתי לך קודם ' אווישש עזבי אותי כבר במנוחה ' ?!!? אז התכוונתי לזה! ואל תגידי במה להסתפק ובמה לא ואל תסבירי לי על מה ה' נת לכל אחד..אני יודעת יותר טוב ממך! ואלל תגיבי לתגובה שלי! תחסכי עצבים! סיימי עם העיניין הזה ודי כבר!!מספיק! את עולה לי על כל ה... ואל תגיבי לתגובה שלי!!!

../images/Emo20.gifחחח אני אגיב איפה שבאלי קנאית!!!!

זה מראה על אופיי את קנננאייית! ןוזה מגעיייללללל ,,, וגם לפי מה שראיתי אותך את שויצררררית !! איככ , מגעיילה אחת !

../images/Emo175.gifנוי ? ,

את עוד פגשת אותם ,, התחבקת , נישקת , הצטלמת איתם ,,, P= יש כאלה שלא חיחי אז אל תקנאי חעחעחע . D;

../images/Emo175.gifחח אינני יודעת ,, D;

כל פעם שאת מקנאה במישהי , תסתכלי אח"כ בתמונה שלך עם אוש ותקנאי בבבבבך !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

|נשיקהחחחחח../images/Emo6.gif הצעה טובהה ממיככליי!

אבל אז אני אהיה בדיכאוןן שאני מקאנה בעצמיי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo210.gifנכון, אני דיברתי עם אמא של עידן, אמא של

אושרי ואמא של אדם .. אחות של אדם שמרה לי על השלט ... אמא של איבחי הלכה מוקדם כי היא שומרת שבת :( אז לא ראיתי אותה..

ההופעה..

טוב אני לא ממש פעילה פה בזמן האחרון אבל יש לי מסר ל-2 בנות מפה... היה נחמד... ואני אסביר למה... הבנים שרו מדהים מדהים!! היה כיף לראות אותם סופסוף שרים בלייב...=] היה כיף גם לראות אותם מופיעים עם עידן...=] מממ בתחילת ההופעה כל הבנות הפילו את הסוג של חוט ששמו שם בשביל שהבנים ישמעו את עצמם שרים אבל כולם הפילו אותו והייתי בשוק.. תפסתי מרחק של איזה מטר מכל הבנות ועמדתי וצילמתי ומחאתי כפיים ונהנתי מההופעה כי תכלס בשביל זה באתי..=] ונהנתי חוץ מהקטע של הדחיפות והצעקות... ממ... אדם זכר אותי איכשהו מההופעה בחולון כי הוא חייך אליי ונתן לי יד באמצע ההופעה כשהוא קלט אותי..=] מממ עידן קרץ לי...=] חחחח.. לא נשארתי אחרי ההופעה כי הייתי בעצבים על כל מני אנשים.. אהה חשוב לי להגיד שהיו בנות דוחות שהעיפו את פלורין מהמקום שלה והיא התחילה לבכות בגללן אז תפסתי יוזמה ולמרות שלא הכרנו אחת את השנייה מצאתי לה מקום סוג של שורה ראשונה טיפה בצד... טוב לפחות זה..=] אז פלורין ...אני הג'ינג'ית שמצאה לך מקום חח...:p אהה ואת ילדה ממש חמודה..=] ממ..ונויוש אלמורשי.. (מכוערתת) אני אוהבת אותךךךךך ותפסיקי לבכות כבר כי את תקבלי מכות ואת יודעת את זה..=] ממ זהו.... יומטוב שיהיה..=]

למעלה