הגעתי עם 2 חברות שלי אליה ומאי :] באתי עם השלט לאדם שרשום ... אדם ?! חיים שלי אני (לב) אותך והיה על השלט מלא לבבות ותמונה שלו ! בקיצור פגשתי שם את דילבבבושש ונופריי וחניי ופלורין סיתוונית וכולן והיה מזה כיף :] ניכנסוו.. ואז מריוש באהה ופגשתי אותה פעם ראשונה וזה כפרעליה
וההורים של אדם היו ואחותו בקיצור התחילה ההופעה הרמתי ת'שלט ממש גבוהה והוא היה ענקיי כזה על פוליגל וצרחתי אדםם אדם (פשוט הוצאתי תגרון שלי ) פיתאום אבא של אדם בא אליי הווא מזה חמוד הוא עושה לי " את קצת מסתירה לנו את יכולה טיפה להוריד ת'שלט" אז אמרתי לו כן תיראהה ת'בן שלךך ואז הוא ראה ת'שלט והוא עושה לי כפרעליךך חחח איזה חמוד ואז הלכתי לאמצע והרמתי שוב ת'שלט ואז כזה עשה לי נשיקה ושלום והצביע על השלט ! והיהה מזה כיף כל ההופעה ! אחרי זה שוב הרמתי תשלט וצעקתי אדם ואז הוא כזה קרא מה רשום ומצביע ואני שומעת אותו קורא ורואה תיד שלו מצביע והוא כזה " אדם חיים שלי אני אוהבת אותךך.. משחף) והוא כזה עושה לי גמאני אוהבב אותךך הכי בעולם ועושה לי נשיקה ועוצם תעייניים ! ואני כזה איזהה חתיךך ואני מצביע על השלט שלי שהיה רשום שחף כדי שהוא ידע מי אני וזה ואז אמא שלו באה והיא רואה אדם חיים שלי היא עושה לי איזה יפפהה והיא היצטלמה איתי ואחותו צילמה אותי איתה ! והיא עושה לי בואי נעשה לו שלום חח אני יראה לוו תתמונה שהיצטלמנוו (איככ יצאתי מכועררר ) וואחרי זה שוב העלתי תשלט וכולם תורידי זה מסתיר חחחח היה ענקי אבל מה אכפת אחרי זה אני וחברה שליי מזה העלנו תשלט גבווה ואדם מחייך וזהה חחחח כפרעליייייייייייייו ועושה שלום ונשיקות בקיצור בסוף שהלכנו ההורים שלו מדברים איתי חח אומרים לי בי וזה ! מזהה חמודיים ! ואז כזה רדפנו אחרי ערן והיצטלמנו איתו וזה אני וחברה שלי ואז אאביחי יצא מאחורה אבל בסוף אל יאצ למה היו שם הרבה בנות :] עחחעע בקייצצ היה מזהה כיףףףףףףףףף דילבי נופרושששששששששש מריוש חננווניייי חחח סייתוונית פלוריןן ?! אוהבת אותכם אדםם ?! תודה על הכל אני אוהבת אותךךך הכיי הכייכי ש=ב=ע=ו=ל=ם מאיוש ואליושש ?! אהבות חיי !