חו"ל

../images/Emo191.gif הווו טורקיה ../images/Emo99.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? לא הייתי במקום יותר מפעם אחת אבל הייתי ב(לפי הסדר בגילאים) : הונגריה, בולגריה, הולנד וטורקיה
יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אין. הכי הרבה? טסים להולנד ולונדון מלא ילדים בזמן האחרון. איפ הייתם בפעם האחרונה?טורקיה*מתגעגע*

anna the best

New member
חו"ל ../images/Emo105.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? סמרה, רוסיה איפה רוצים לבקר? בדרום אמריקה
יש משפחה בחו"ל? כן, רוסיה. ומשפחה של דודה שלי בגרמניה. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אין לי מושג... הם לא כל כך טסים... איפ הייתם בפעם האחרונה? ברוסיה

חחחחחח השאלון לא נוגע אליי

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? הכי? לא הייתי בחול בכלל יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?לא אין ונראה לי לאיטליה בזמן האחרון איפ הייתם בפעם האחרונה?בישראל

אילנייש

New member
חו"ל :)

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל?הייתי 3 פעמים בחו"ל-כל פעם מקום אחר. איפה רוצים לבקר?ארה"ב,קנדה,סין,שוויץ,לא חסרD: יש משפחה בחו"ל? כן,בכמה ארצות. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?כל אחד מקום אחר. איפ הייתם בפעם האחרונה?טורקיה :)

Damn Regret

New member
וגם פורחת../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

אף פעם לא הייתי בחו"ל, ואני מניח שהמקום הראשון שארצה לבקש הוא אמריקה, אין לי מושג איפה. יש משפחה [עשירה
] בחו"ל. והמ.. לארה"ב בעיקר, וגם לאנגליה וקנדה. בארץ?

Greed Island

New member
../images/Emo160.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל?הייתי רק פעמיים בחו"ל, וכל פעם במדינה אחרת כך שאין מקום בחו"ל שביקרתי בו הכי הרבה/יותר מפעם אחת. איפה רוצים לבקר?יפן~כולה D: יש משפחה בחו"ל?יאפ. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?טורקיה איפה הייתם בפעם האחרונה?טורקיה.

../images/Emo15.gifפיתהDD:

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? לא הייתי. יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? משפחה רחוקה רחוקה רחוקה כזאת. ולא יודעת. איפ הייתם בפעם האחרונה? ישראלDD:

0oYamo0

New member
אודה לו אם יזכיר לי איפה ארץ פומפורנל ../images/Emo3.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? צרפת וקנדה. איפה רוצים לבקר? הממ..מקסיקו :0, הוליווד,סין, ברזיללל,איטליה.. יש משפחה בחו"ל? באוסטרליה, בקנדה, ובלונדון. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? טורקיה P= איפה הייתם בפעם האחרונה? צרפת..

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? לא הייתי איפה רוצים לבקר?צרפת, ארגנטינה, גרמניה, פולין, רומניה, הולנד, סקוטלנד... יש משפחה בחו"ל?כן, בLA לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?גרמניה איפ הייתם בפעם האחרונה?לא הייתי

Blue Emptiness

New member
עונה

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? גרמניה. איפה רוצים לבקר? הייתי רוצה להיות באוקרינה/רוסיה יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אמ... אין לי מושג איפה הייתם בפעם האחרונה? גרמניה

einkid

New member
עונה

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? ארה"ב איפה רוצים לבקר? גרינלנד יש משפחה בחו"ל? כן.. כל הצד של אבא בארה"ב לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? נראה לי ארה"ב או צרפת.. איפ הייתם בפעם האחרונה? ארה"ב

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאיזה כיף לאנשים שבשבילם פה זה חו"ל

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? מה זאת אומרת?
איפה רוצים לבקר? אנגליה, מקומות עם שלג, שוויץ, מקומות עם המון מרחבים, ערים מיוחדות יש משפחה בחו"ל? לא לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? תאילנד נראה לי איפ הייתם בפעם האחרונה? ספרד

תשלחי לי גלויה, ובולבולבולבול

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל?חחח הכי הרבה פעמים? ארה"ב 4 פעמים. איפה רוצים לבקר?מממ דרום אמריקה כזה יש משפחה בחו"ל?כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?מממ איפ הייתם בפעם האחרונה?תאילנד.

ווינגז

New member
חו"ל

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? הכי הרבה זמן או הכי הרבה פעמים? הייתי בצרפת ובאיטליה כמה פעמים, אבל הייתי הכי הרבה זמן בארה"ב. יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? כן, בארה"ב ובהודו [
], אני מניחה שמשהו באירופה, לא ספרתי. איפה הייתם בפעם האחרונה? לונדון

Trauma Queen

New member
מי זה ששומע אותך../images/Emo129.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר?בארצות הברית ואני מתה להיות שם שובP: יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?יש בארה"ב..וחברים טסים להולד הכי הרבה.. איפ הייתם בפעם האחרונה?הולנד

למעלה