חו"ל

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif חו"ל

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? איפ הייתם בפעם האחרונה?

Nataly B

New member
../images/Emo160.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? הכי? הכוונה להכי הרבה? אם כן, אז ארה"ב. בכללי הייתי גם בגרמניה, טורקיה, יוון, קנדה וזהו אני חושבת. איפה רוצים לבקר? ברזיל וכמה מדינות באירופה. יש משפחה בחו"ל? אבא, סבתא, ודודים ועוד מלא בארה"ב לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? לא יודעת. איפה הייתם בפעם האחרונה? ארה"ב.

Helen77

New member
עונה../images/Emo39.gif../images/Emo160.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? אין מקום ספציפי. לא הייתי באותו מקום יותר מפעם אחת איפה רוצים לבקר? אירלנד, סקוטלנד, סינגפור, סין, ניו זילנד, אוסטרליה יש משפחה בחו"ל? לא לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אולי איטליה... אני יודעת... איפה הייתם בפעם האחרונה? בארצות הברית: ניו יורק-אורלנדו-אטלנטה

mafakit

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo222.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? המ.. שבוע באיטליה
איפה רוצים לבקר? כל העולם
המ.. סין, האוואי, צרפת, גרמניה, לונדון, ארה"ב, ברזיל, אוסטרליה, ניו-זילנד, דרום אפריקה, תאילנד.. יש עוד.. ><' יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? לא יודעת.. איפ הייתם בפעם האחרונה? איטליה

Superboi

New member
חו"ל../images/Emo160.gif../images/Emo59.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? לא הייתי בחו"ל איפה רוצים לבקר? כל מקום עם שמש או משהטו מעניין יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? ארצות אירופה איפה הייתם בפעם האחרונה? הכי רחוק באילת P:

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif"שלום, אני נוסעת. אני לא רוצה

שתלוו אותי הלאה. לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון, לונדון לא מחכה לי. גם שם אהיה לבד" "לעווווף היא רוצה איתווו , עד למכסיקו..." אין לי עוד שירים על חו"ל XD מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר? ביקרתי פעם אחת בחו"ל, וזה בארה"ב- ניו יורק [מדינה], ניו ג'רזי [מדינה] ופנסילבניה. יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? יש משפחה רחוקה בחו"ל, בארה"ב אבל לא טסתי בכדי להפגש איתם. אני חושבת שכמעט כל החברות שלי טסו לצרפת בטיול בת מצווה... איפ הייתם בפעם האחרונה? בארה"ב

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifדילגתי על שאלה, "איפה רוצים לבקר"

בכל הארצות שבעולם. באמת! אירופה במיוחד

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo160.gif

יו זה אייקון גדול XD מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? בוליביה (בדרום אמריקה) איפה רוצים לבקר?אירופה וארה"ב, ושוב בוליביה יש משפחה בחו"ל? כן. כל המשפחה גרה בחו"ל. סבים,דודים,בני דודים.. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? תאילנד/ארה"ב/הולנד איפ הייתם בפעם האחרונה? בוליביה, כרגיל

linoy7

New member
חו"ל../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הייתי בחו"ל רק פעם אחת אז.. מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? טורקיה איפה רוצים לבקר? איטליה, צרפת יש משפחה בחו"ל? לא לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? ארה"ב איפה הייתם בפעם האחרונה? טורקיה^^

Nurit Girl

New member
חו"ל ../images/Emo160.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? נולדתי בארגנטינה, ועליתי לארץ בגיל 4, אז אני מניחה שארגנטינה. איפה רוצים לבקר? ארה"ב, איטליה, צרפת יש משפחה בחו"ל? כן. סבתא,דודים ובני דודים מצד אבא. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? לא יודעת, אני מתארת לעצמי שארה"ב... איפה הייתם בפעם האחרונה? ארגנטינה [לפני 6 שנים %#$%^]

Rain must fall

New member
חו"ל.

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? הכי יפה ומאגניב? D: הממממ בלונדון הייתי בהרבה מקומות. מאדם טוסו, מחזמר של קווין.. איפה רוצים לבקר? ברצלונה. יש משפחה בחו"ל? כן. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אנגליה נראה לי. איפ הייתם בפעם האחרונה? לונדון.

חו"ל

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? לא הייתי בחו"ל
איפה רוצים לבקר? איטליה .. ארה"ב .. לונדון .. יש משפחה בחו"ל? כע לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אמממ טורקיה איפ הייתם בפעם האחרונה? לא הייתי לצערי ..

shaharrr53

New member
חו"ל.

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? איפה רוצים לבקר?אנגליה,ורוצים שוויץ יש משפחה בחו"ל? לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים?הייתה משפחה >: וכולם טסים לתאילנד
איפ הייתם בפעם האחרונה?אנגליה

חו"ל ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? אממ טורקיה או גרמניה לא זוכרת, בשניהם הייתי מלא פעמים איפה רוצים לבקר? מלא מקומות.. תאילנד, יפן, הודו, אנגליה שוב, אמסטרדם שוב יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אממ לאדעת.. חח מלא טסו לפולין למשלחת אבל לאדעת איפ הייתם בפעם האחרונה? ארה"ב וקנדה

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif../images/Emo3.gif

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? הולנד, בולגריה, קנדה, איטליה. איפה רוצים לבקר? לא יודעת.. בהרבה מקומות. בעיקר בתאילנד ואוסטרליה. יש משפחה בחו"ל? כן, בקנדה. לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? הממ.. תאילנד[?] XD איפ הייתם בפעם האחרונה? איטליה. ובחופש הגדול אני נוסעת לקנדה D:::

MispIaced

New member
בוץ

(נראה אם מישהו יבין) מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? הייתי רק פעם אחת בחול- 10 ימים בגרמניה וחצי יום בצרפת במחנה השמדה (נסיעה של שעתיים לצרפת מגרמניה כדי לראות מחנה השמדה, אוך, ביצפר גאוני יש לי.) איפה רוצים לבקר? פינלנד יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אין חברים, לא יודע. איפ הייתם בפעם האחרונה? גרמניה וצרפת

דנטל

New member
חוץ לארץ

מה המקום שהכי ביקרתם בו בחו"ל? אני חושבת שאנגליה איפה רוצים לבקר? רומניה יש משפחה בחו"ל? כן לאיזו ארץ הכי הרבה חברים שלכם טסים? אני חושבת שאנגליה איפ הייתם בפעם האחרונה? בחיי שאני לא זוכרת, או קוס או לונדון

למעלה