ה- שיר עכשיו קבלו...את המלכה הבלתי מעורערת... זו שעושה לי חשק חבל"ז לנענע...
ש שלי תלתלים New member 10/8/10 #1 ../images/Emo220.gif ה- שיר עכשיו קבלו...את המלכה הבלתי מעורערת... זו שעושה לי חשק חבל"ז לנענע...
ש שלי תלתלים New member 10/8/10 #3 יאללה...בכפיים את אמיתית! ידעתי שיש על מי לסמוך....המתולתלות לשלטון!
ש שלי תלתלים New member 11/8/10 #37 קחי אחד לשעת בין ערביים...תקשיבי טוב טוב למילים. שיר מקסים. עצבובי משו משו, אבל מתאים בול. יש לי הרגשה שעוד נשמע על הבחורה הזאת....מהצד השני של החדדיות.
קחי אחד לשעת בין ערביים...תקשיבי טוב טוב למילים. שיר מקסים. עצבובי משו משו, אבל מתאים בול. יש לי הרגשה שעוד נשמע על הבחורה הזאת....מהצד השני של החדדיות.
ש שלי תלתלים New member 12/8/10 #39 יאללה קחי עוד אחד מגניב.... חיי הגרושים הצעירים שלנו נו שויין....
R rrredshay New member 10/8/10 #11 מכיר אותו זה.... הוא שקרן... הוא בכלל לא תולה... יש לו מייבש כביסה...
ש שלי תלתלים New member 10/8/10 #15 כן מתה על אלה שמתבכיינים שהם תולים כביסה ואח"כ מסתבר שיש להם מייבש בכלל ואופר ומדיח כלים וגרושה אלוהית ילדים סוכר וחמש נשים בסטנד ביי. אררררררררר.................
כן מתה על אלה שמתבכיינים שהם תולים כביסה ואח"כ מסתבר שיש להם מייבש בכלל ואופר ומדיח כלים וגרושה אלוהית ילדים סוכר וחמש נשים בסטנד ביי. אררררררררר.................
מ מכבס תולה New member 11/8/10 #30 אל תאמיני לו אני מכבס במכונה ותולה ביד... הבעיה עם המייבש שאחר כך הבגדים שלי מתאימים למישהו פחות 10 קילו וגם אל תקשיבי לו אם הוא יגיד לך שקצת תפחתי... פשוט נהייתי יותר בריא ככה זה כשגם מכבסים גם תולים וגם מבשלים.
אל תאמיני לו אני מכבס במכונה ותולה ביד... הבעיה עם המייבש שאחר כך הבגדים שלי מתאימים למישהו פחות 10 קילו וגם אל תקשיבי לו אם הוא יגיד לך שקצת תפחתי... פשוט נהייתי יותר בריא ככה זה כשגם מכבסים גם תולים וגם מבשלים.