../images/Emo220.gif בוקר טוב!
היי לכולם, אני חדש בפורום, או לפחות לפי מה שאני זוכר לא כתבתי פה אף הודעה אי פעם. נחמד לראות שיש פורום המוקדש למיוז
. אז אני סער, בן 18, יש לי הרבה מה להגיד אז אם בא לכם קראו
1. בחודש ספטמבר אני וחבריי מתכננים טיול לאירופה... בדקנו באתר של Muse וראינו שדווקא בחודש זה אין הופעות מתוכננות. חבר שלי אמר שיכול להיות שזה ישתנה כי לפעמים לא מעדכנים את האתר או משהו כזה כל כך מהר... האם באמת יש סיכוי שעד אז תהיה הופעה? :-\ כי אחרי שראיתי חלקים מההופעה מ Glastonbury אין מצב שאני מוותר על דבר כזה. זה פשוט מדהים להיות חלק מהקהל שם. 2. מה הסיכוי באמת שיביאו את מיוז לארץ?
יש להם קהל מעריצים די ענק כאן, לדעתי אפשר למלא אולם לא פחות מבלאק אייד פיז. אם אחותי נדבקה לשירים שאני שומע, וכשאחותי הקטנה יותר כבר יודעת את המילים של Bliss, אז סימן שהם באמת איכותיים וכדאי להביא אותם לארץ
3. האלבום החדש מוזר. לא מוזר רע... אלא.... מוזר. אני לא רגיל לסגנון הזה שלהם. אבל הוא מעולה... הפתיחה לדוגמה Take A Bow פשוט מעולה. עוד מעט בחנויות
4. מישהו קנה את ה DVD של Glastonbury? ראיתי שיש למכירה בארץ ב 89 שקלים בערך. רציתי לשאול איך זה לפני שאני קונה אם בכלל. חוות דעת כללית... 5. השירים האהובים עליי: New Born , Time is running out , Hysteria , Bliss. יש להם ערך רגשי כי הם השירים הראשונים של מיוז שהתחלתי לשמוע. כמו כן האלבום האהוב עליי הוא (ללא ספק) Origin of Symmetry. ו..... זהו בינתיים. מקווה שלא שעממתי אתכם במידע לא רלוונטי. ואם כן, לא נורא
ביי בינתיים.
היי לכולם, אני חדש בפורום, או לפחות לפי מה שאני זוכר לא כתבתי פה אף הודעה אי פעם. נחמד לראות שיש פורום המוקדש למיוז