בוקר טוב!

BambaCreature

New member
שלום שלום

(ואין שלום (~סטאגדיש~ (לא!))) 1. לדעתי יכול להיות שתהיה. למרות שבינתיים רשמית, יש רק הופעה באיסטנבול. תיכנס לאתר הלהקה (לינק מצורף), ותלחץ על ".Tour Dates" 2. סיכוי קטן. מרצונם החופשי הם לא יבואו. צריך לארגן עצומה או משהו (אני עובד על זה), וגם זה לא בטוח יעזור. 3. Take A Bow ו- Knights Of Cydonia שירים טובים. טובים מאוד. כל השאר - בינוניים. אני אישית התאכזבתי )-: שירים פשוטים מידי, לא מעניינים, ממוחזרים, בית-פזמון-בית-פזמון (שזה לא רע אם השיר מעניין, אבל אם הוא לא - זה הורס אותו לגמרי). ציפיתי למשהו יותר מורכב, יותר מעניין, יותר פרוגרסיבי. השירים קצרים מידיי, צפויים.... אוף. מחכה לאלבום שישי (אם הולאבולו נחשב אלבום)... מקווה שהם ילמדו לקחים. 4. שמעתי שהוא טוב, רק בלי בונוסים ואקסטרות כמו בהולאבולו. מה שבטוח - גלאסטונבורי יותר טוב מבחינת צילום (בהולאבולו יש חרא של צילום). ויש שם את The Groove וזה מה שחשוב. (-: 5. שירים טובים (כמו כל השירים של מיוז (לא כולל BH&R..)). ומה עם משהו משואוביז?...

saaron

New member
היי

1. אני שמח שהם מכניסים הופעות. חשבתי שהם נחים בחודש הזה
2. צריך לפנות לאחת החברות הסלולריות לדעתי... הן הנותנות החסות הגדולות של הדברים האלה. (פלאפון - דפש מוד , אורנג' - בלאק אייד פיז). 3. Take a Bow מעולה. לא התעמקתי עוד כל כך באלבום אני אשמח שוב את מה שאמרת. לדעתי בכלליות הוא נחמד. ואני לא מבין מה כולם רוצים מ SMBH.. סגנון שונה אבל ממש טוב. 4. שכנעת אותי! 5. שואוביז. Sober. ללא ספק. מת על השיר הזה.

BambaCreature

New member
Sober!

1. הם צריכים לעשות כסף וכאלה, אתה יודע... שנתיים הם לא עשו הופעות כמעט... 2. אפשר, אבל חבל למסחר את מיוז יותר ממה שממחסרים אותם כבר עכשיו... 3. SMBH שיר עם מנגינה טובה, שיר מיוחד ויצירתי. הבעיה - בעיקר המילים, וגם השירה, שהיא לא נסבלת לפעמים. האלבום חביב. הרבה riff-ים נחמדים ורעיונות מוזיקליים טובים. אבל riff-ים ורעיונות לא בונים אלבום. השירים קצת בנאליים. 4. (-: 5. Sober אחלה דבר. *זה* שיר טוב.

saaron

New member
Weh

2. שימסחרו. אין מה לעשות. בעולם של היום הכסף מדבר. מצידי שילבשו חולצות של חברה סלולרית העיקר שישירו כמו שהם יודעים
ודאגלס אדמס גאון!!

tigw

New member
תקשיב,

אם אתה שואל אותי (ואתה לא, אני סתם עונה לך...
), לא נראה לי שיש סיכוי שאורנג' או אחת החברות האלו יתנו להופעה שלהם חסות, הם הלכים על מה שמיינסטרים ועל מה שכולם מכירים [כמו הבא"פ ודפש מוד] ולפי מה שאני יוןדעת, כרגע [מקווה שזה לא ישתנה] מיוז לא כל כך מינסטרים בארץ...זהו.

למעלה