ארכיון <:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif ארכיון <:

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? שמעת ממישהו שריכלו עלייך? ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? אמרו לך שאתה מוזר מידי? ירקו עליך? התנהגו אליך ברישעות יתר? הרגשת נבגד? בכית ולא רצית שיראו? נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? איזה? כתבת שיר? רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? קינאת במישהו עד שנאה? קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? שנאת מישהו ללא סיבה? עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תשובותשובותשובותשובותשובותשובותשובות

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן /: היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? הרבה ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן XD אמרו לך שאתה מוזר מידי? כע ירקו עליך? כן
התנהגו אליך ברישעות יתר?כ..כן. הרגשת נבגד?באיזה מובן? בכית ולא רצית שיראו?כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?הממ יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? בכללי ויש יו וור היר(פינקפלויד), דה פריטנדר (פוו פייטרס) והייט(פליין וואיט טיס) איזה?.. כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן קינאת במישהו עד שנאה? כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא חושבת הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן שנאת מישהו ללא סיבה? כן P: עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? אהע,_,

אילנייש

New member
:)

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?*שלא ,וכן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא ירקו עליך?לא התנהגו אליך ברישעות יתר?לא הרגשת נבגד?כן בכית ולא רצית שיראו?כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?בערך כתבת שיר?כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?כן קינאת במישהו עד שנאה?לא נראה לי:S קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן שנאת מישהו ללא סיבה?כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן

Nataly B

New member
עונה

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? לא היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יש מצב יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? חח כשרק למדתי לדבר
אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? חח כנראה יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן איזה? של להקה לא ממש מוכרת כתבת שיר? לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

Blue Emptiness

New member
תשובות :>

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?לא ממש היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא?אני חושבת שכן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?בערך ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?בערך, אני לא שולטת על ריחוקים שלי. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?יכול להיות קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן אמרו לך שאתה מוזר מידי?בערך ירקו עליך?כן, ערס בנזונה. התנהגו אליך ברישעות יתר?אולי הרגשת נבגד?אולי, לא נראה לי בכית ולא רצית שיראו?כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?חחחחחחח יש מצב יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?לא נראה לי איזה? כתבת שיר?כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא חושבת, אולי קינאת במישהו עד שנאה?אולי קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?יכול להיות שנאת מישהו ללא סיבה?לא יודעת עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?אולי

linoy7

New member
עונה..../images/Emo41.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן! היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? ממ.. יכול להיות יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן
אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן ירקו עליך? ילד בקייטנה
התנהגו אליך ברישעות יתר? לא הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן:D יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? לא איזה? כתבת שיר? לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

עונה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? לא, אבל הגבול בין אהבה ושנאה דק ביותר היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? אממ כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? אממ כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כע ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כע הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? לא שזכור לי אמרו לך שאתה מוזר מידי? חחח תמיד ירקו עליך? חח כע, ערסים מטומטמים התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? אממ לא ממש בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? חחח כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? אממ הרבה איזה? לאדעת.. חח בזמן האחרון כל הזמן שב"ק ס'- שיר הגאנג'ה כתבת שיר? ברור רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? יש מצב... לאדעת קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כמובן, תמיד שנאת מישהו ללא סיבה? חחח כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

0oYamo0

New member
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת../images/Emo192.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן.. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? לא ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? מלא פעמים אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? הממ..לא שידוע לי איזה? כתבת שיר? המון רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

../images/Emo15.gifעונה <:

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? לא קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? לא שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? לא בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן איזה? כל מיני כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? לא

דנטל

New member
לא זכור לי שעניתי על כזה, שאלון קשה

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? לא זוכרת היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? נראה לי שלא, אני בסוף אומרת קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? נדיר שאני טועה לגבי אנשים, אבל אולי שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? זה לרוב מתנתק מאשמתי, אני לא שומרת על קשרים הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? לפעמים קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? אני מניחה יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן ירקו עליך? כן, אבל בטעות התנהגו אליך ברשעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? רציתי שהוא יתחפף יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? יש שיר לכל רגש, לדעתי איזה? לא יודעת, כרגע אני ברגוע, דוחה משהו ליותר מאוחר כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא זוכרת, יש מצב קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו? לא שזכור לי הרגשת שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגשת שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? יש מצב

Beyond Perfect

New member
אני....

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? לא נראה לי.. אני בן אדם מאוד ישיר חח קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן, ואח"כ חזרנו להיות שוב חברות הכי טובות הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? יאפ קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? וואי תמיד.. חח יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? חחחח חופשי יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? יאפ איזה? ווואי bon jovi - lie to me :( כתבת שיר? לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? חחח כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? יאפ שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן, במשך 3 שנים. ועל זה נאמר... I've learned that no matter how much I care, some people are just assholes.

shaharrr53

New member
עונה.

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?לא
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?לא קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?אהא שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?לא יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן
אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא נראה לי ירקו עליך?כן
התנהגו אליך ברישעות יתר?כן הרגשת נבגד?כן בכית ולא רצית שיראו?אולי פעם נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?כן
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?לא כרגע איזה? כתבת שיר?לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?לא חושב שנאת מישהו ללא סיבה?לא
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?אהא

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifארכיונוש=]

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן |: ועד היום אנחנו לא מדברים. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? לפעמים נמאס מההתנהגות של כל אחד אבל אין אחת בלתי נסבלת. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? אכן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן, זה היה משעשע ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן... יש קרובי משפחה מסויימים, ב"זכותה" של אמא שלי היקרה, וקשר אחר זה עם חברה, אבל אשמתה. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? אני תמיד מתאימה את השירים למצב רוחי=] יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? המון אמרו לך שאתה מוזר מידי? פעם פעמיים ירקו עליך? לא
התנהגו אליך ברישעות יתר? כן=\ הרגשת נבגד? כן... בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן כן כן! יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כמו שאמרתי למעלה, אני תמיד מתאימה את השירים למצב הרוח שלי
איזה? כרגע? ממ, אני צריכה לחשוב על זה ואין לי כח.. P: כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן... קינאת במישהו עד שנאה? לא. לא יצא לי כל כך לקנא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא. קראתי מכתבים שאח שלי כתב כשהיה בגילי [היום הוא בן 25] לאחותנו ז"ל ואבא שלנו ז"ל ולאמא שלו... אבל זה לא נחשב, הוא ידע שקרא לי. וקראתי את היומן של אבא, אבל הוא נפטר... הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן. מיליון פעמים שנאת מישהו ללא סיבה? כן XD אבל אין הרבה כאלה עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן כן כן. שאלון קצר, ולמרות שהוא מהארכיון הוא חדש לי עם שאלות חדשות

נמנמ.

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?נמ...כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?לא :S קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן |: ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן,עם בת דודה שלי הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?לא |: יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן אמרו לך שאתה מוזר מידי?כן ירקו עליך?כן התנהגו אליך ברישעות יתר?כן הרגשת נבגד?כן בכית ולא רצית שיראו?לא נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?כן איזה?Get Heavy Tribute כתבת שיר?לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?נמ,לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן שנאת מישהו ללא סיבה?לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?לא

נעים 333333333333>

אני חושבת שזה ממש אמיץ מצדך לחתוך ורידים.באמת
אבל איך יש לך יכולת,לבוא,לקחת סכין מטבח ולתקוע ביד?
זה לא כואב?

למעלה