ארכיון <:

../images/Emo15.gifWTF?!

אני מניחה שזה עוד פעם המפגר. אתה זקוק לפסיכיאטר בן אדם ס.ס

Planet Hell. ../images/Emo219.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?כן. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא?כן. שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?נראה לי שכן. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?נראה לי שכן. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?לא. אבל קרה ששמעתי שירים שכ"כ לא מתאימים למצב -.-. [די אנד,וזה. ברגע של עצב זה לא מתאים לי -.-] יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן. אמרו לך שאתה מוזר מידי?כן. ירקו עליך?כן. התנהגו אליך ברישעות יתר?כן. הרגשת נבגד?כן. בכית ולא רצית שיראו?כן. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?כן. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?כן. איזה?Demolition Lovers בערך. כרגע. כתבת שיר?אהא. -.- רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא זוכרת. קינאת במישהו עד שנאה?כן. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו?כן. הרגשת שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?לא. שנאת מישהו ללא סיבה?כן. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן.

MispIaced

New member
להלה

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? לא קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן, שלא* שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לט הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? לא, הן תמיד היו פתוחות. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? לא יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? לא אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? לא יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן איזה? איזשהו. כתבת שיר? לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? לא שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

עונה.

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן. יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן. אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן. ירקו עליך? לא. התנהגו אליך ברישעות יתר? כן. הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן. איזה? "בשבילי","השתיקה שלי". כתבת שיר? לא. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן. קינאת במישהו עד שנאה? כן. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? כן. של אחותי,כשהיתי קטנה \: הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן. שנאת מישהו ללא סיבה? כן. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? לא.

עונעע

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? משו כזה היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן .. אבל הערתי בקטנה כמה פעמים .. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כע הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כע קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כע יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? פעמים בודדות אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? לא בכוונה התנהגו אליך ברישעות יתר? משו כזה הרגשת נבגד? כע בכית ולא רצית שיראו? כע נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כע יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? לא יודעת איזה? כתבת שיר? לא .. אני תמיד ממציאה אבל אחרי שניה זה נעלם למרו שהשירים שאני ממציאה ממש יפים <ובאנגלית> אבל אני שוכחת לרשום אותם רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא שזכור לי הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כע שנאת מישהו ללא סיבה? תמיד יש סיבה עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כע

עונה! D: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? הרבה פעמים היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן >.>" קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן... הרבה פעמים לאחרונה זה קורה לי -.-" שמעת ממישהו שריכלו עלייך? לא ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן... ואני כ"כ מצטערת על זה ... הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? אהא קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? חוק מרפי XD יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? חן >.>" אמרו לך שאתה מוזר מידי? כל הזמן XD ירקו עליך? ערסים מהרחובות התנהגו אליך ברישעות יתר? כל הזמן.... הרגשת נבגד? תמיד... בכית ולא רצית שיראו? כמעט כל הזמן. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן XDDD יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן. הרבה שירים... איזה? אני לא ממש זוכרת שמות ^^" כתבת שיר? כל הזמן. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן. כי הרגשתי שזה לא מספיק טוב... קינאת במישהו עד שנאה? כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לעולם, אבל לעולם- לא! הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? בערך... שנאת מישהו ללא סיבה? כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

../images/Emo192.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? לא הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן

עונה ../images/Emo69.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן כל כך כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? לא קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן
שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כל הזמן כמעט ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? ת'אמת כן וזה קרה לא מזמן וזה עצוב קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כל פעם יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן המורות והחברים O= אמרו לך שאתה מוזר מידי? אומרים לי הרבה ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? לא הרגשת נבגד? לא בכית ולא רצית שיראו?כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? אני מוקפת באידיוטים אז יש מצב שזה קרה יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן איזה? day that i day כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? ממ כן שנאת מישהו ללא סיבה? כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? ממש כן

ליאל44

New member
עונה

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? נממ.. לא. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן.. ואמרתי לו את זה כמה פעמיים זה לא חבר זה יותר בנאדם שנוא שרחמתי עליו. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? נממ.. כן. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן שמעתי מאח שלי אבל שמתי עליו זין ענק. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? חח ניתקתי קשר עם בנאדם ממש אהוב עליי היה לנו מריבה ענקית אבל השלמנו. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? לא. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן בכיתי אחרי שהעליבו אותי בכיתה והגעתי הביתה אחרי הלימודים ובכיתי ושמתי את אברטיים של בריטני. יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? נממ.. כן אמרו לי שאני חופר חח. אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא שזכור לי. ירקו עליך? נממ.. לא זוכר.. התנהגו אליך ברישעות יתר? כן.
הרגשת נבגד? לא. בכית ולא רצית שיראו? כן אבל בסוף ראו חח
: נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? לא קרה לי דבר כזה יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן שיר שמח
איזה? ''גימי מור'' של בריט-בריט כתבת שיר? כן.. שיר ממש יפה
רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא שזכור לי.. קינאת במישהו עד שנאה? שנאתי מישו שנאה ענקית יותר נכון. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? נראהלי שכן.. שנאת מישהו ללא סיבה? חח לא.
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? לא.

Trauma Queen

New member
../images/Emo129.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?ממ לא נראלי היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?לא קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?לא קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?יאס יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כןXD אמרו לך שאתה מוזר מידי?אהא ירקו עליך?לא התנהגו אליך ברישעות יתר?לאנראלי הרגשת נבגד?לא בכית ולא רצית שיראו?אהא נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?XDD יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?לאנראלי איזה?- כתבת שיר? רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?- שנאת מישהו ללא סיבה?כן עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?לא

למעלה