niva99

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo239.gif

מעשה שהיה כך היה : הוטל עלינו להשיג לשיעוריה של קרן אור חן בסטטיסטיקה את התוכנה SPSS רק את הגירסאות 14 .15 וכן החוברת והכל
דרך - אגודת הסטודנטים שאמורה לארגן באופן מסודר. אחד הקטעים שהכי שנואים עלי בחיים זה כשמנסים לפעול בדרך לגיטימית שהוסברה - ואז פתאום צצים להם קשיים ומהמורות - לפתע האגודה מתנערת [ מכל מיני טעמים - כמו צריבה בלתי חוקית - ישנם 1400!! סטודנטים שנדרשים לחומר הזה - האם אי אפשר לארגן משהו במרוכז להקל מעט על השגת / אירגון החומר ?!] וכן החוברת שהיי תה אמורה להיות בהנפקת אגודת הסטודנטים - מיותר לומר שאיננה... [ הבחורה שבאשנב
עשתה פרצוף של כאילו ביקשתי ממנה את הפרוטוקולים של זיקני ציון - או מיי קאמפף לפחות.
זהו פרקתי מעל המערכת

mesoo

New member
אוו קרן אור חן

אני מתה על המרצה הזאת. במקרה הזה תפנו למרצה ותבדקו מולה איך אפשר להשיג את החומר וגם תלחצו על נציגי החוג.

niva99

New member
אכן את אפקט הWOW ../images/Emo8.gif

אז זה העניין בדיוק - שההנחיות שהיא נתנה להשגת ה'' חומר'' לא כ'כ ישימות בשטח. נקווה שנסתדר איכשהו בעזרת אחים /גיסים /וואטאבר כי לשלם על תוכנה 140 ש''ח - איך נהג יצפאן לומר ?
קצת יקר לי

niva99

New member
אז אולי

לנה יש מצב להעזר בחומר / מבחנים - ממה שנותר לך מ B.A ? גם טיפים על מרצים /ות שיטות לימוד על מה לשים דגש ... יתקבלו בברכה.[ נו...הלחץ של שנה א'
] מה שלא יהיה ספסיבה למפרע

deathcaster

New member
יש לי SPSS

אבל אני עובד עם גרסה 17... מתקדם עם הזמן
אבל אין הבדל בין הגרסאות ... אולי הבדלים ויזואליים מינוריים... אם את רוצה את התוכנה (גרסה 17) + מדריכים... שלחי לי מסר ותקבלי הוראות להיכן להגיע ומתי עם דיסק און קי

Alasse

New member
יש הבדל בולט אחד

עד גירסה 15 אין סינטקס בתוך האאוטפוט, מ16 ואילך יש... אני רק לא מבינה את ההתעקשות הטיפשית על גירסאות 14 ו 15, הרי מבחינת עבודה שום דבר לא משתנה...

deathcaster

New member
הממממ...

כנראה מדובר בקיבעון מחשבתי של מרצים שמפחדים לעבוד על משהו שהם לא רגילים אליו (כי באוניברסיטה מותקנות רק 14, 15)

Alasse

New member
אבל אף אחד לא ביקש מהם

לעבוד על הגרסאות החדשות בעצמם, בפסיכולוגיה אישרו לנו לעבוד על 16 ו 17 אבל לימדו 15, והרי בלימוד עצמו אין שום הבדל... יותר מכך, מי שעבד על הגרסאות החדשות לא היה צריך להוסיף סינטקס לעבודות... בקיצור, טמטום של מרצה אחת (אמנם ססגונית בלבוש ובהתנהגות, אבל מקובעת לחלוטין בחשיבה)

amitk80

New member
העניין הוא

שלא משדרגים את התוכנות כי זה עולה אולי כסף ורישיון ולא קשור להיות מקובע?

למעלה