פרק 203

Black Jane

New member
את סיגי הרגו

כי מיכל חתמה לחצי עונה, בחצייה השניה היא הנחתה בניקולודיון (אאל"ט) והשתתפה ובהווה בגלגל החדשות.

julie90

New member
זה קצת מטומטם

הרגו את הדמות אבל השחקנית עדיין משחקת, אז בשביל מה הרגו אותה כבר?!?!

danit1234

New member
הסצנות שהיא עושה הן קצרות והן לא בכל פרק

יהודה לוי למשל מגלם את אחת הדמויות הראשיות בא אני מניחה כמעט כל השבוע להצטלם. מיכל בוודאי באה פעם עד פעמיים בשבוע מה שהיא משחקת עכשיו הוא די אפסי לעומת מה שהיא עשתה קודם .

נטלילה99

New member
תגובה

אוקיי אני אגיד לך את דעתי (שהיא די ברורה כבר אבל שיהיה...) אני חושבת שהשינויים הכרחיים כי ככה זה בטלנובלות ובלי זה יהיה משעמם. אני מאוד אוהבת את יעל ותום אבל חוץ מזה השינויים די מיותרים לא מרגיזים, פשוט מיותרים. למשל ג'לל ודריה? אהבתי אותם מאוד עונה 1 ואיכשהו אפילו אותם הם הצליחו להרוס לי. הם די משעממים אותי כרגע וממש לא מעניין אותי מה יקרה איתם (והייתי בטוחה שהם ישפרו). השינוי של מילי היה קיצוני מדי ומהיר מדי ולכן זה לא הכי אמין ולא ברור וכול רגע אני מצפה למילי הקודמת. ועל סער ומיטל אני לא אתחיל לדבר אפילו כמה שזה מרגיז. אפילו איתם היה צריך שינוי אין ספק אבל לעשות שפתאום סער כבר לא אוהב אותה????? נו באמת! תסריטאים כאפות זה מה שהם. מממ קיצר אני מיואשת מהסדרה הלוואי וידעתי כבר את הסוף וחוסכת לעצמי את הסיוט הזה..

zimi5

New member
../images/Emo28.gif לא רוצה לעליב !

אבל אני חושבת שקצת דרמטי פה ....זה טלנובלה למזלנו זה לא החיים האמתיים
ואני יודעת שתתעצבנו אבל לא אכפת לי! אני מתה להגיד את זה כבר מלא זמן ! מה אף אחד לא שם לב לזה !?

Shira XD

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

חח D: אוריקייי תדברי איתי באייסי

khzh120

New member
פרק מגניב../images/Emo66.gif

אהבתי את אוסקר ואהר'לה
ג'ללדריה! איזה כיף! בנוגע לדריה,למטה
ידעתי שליאן תזכר,אבל לא חשבתי שהיא תעזר בניקי[
] כדי לדעת יותר פרטים
חשבתי שהיא שונאת אותה
איזה מצחיק היה הסוף! ציון פרק:9.5 - 5 מינוס בגלל שלא הראו את ניקי חוץ משתי שניות

המהממת6

New member
שאלה

כמה שאלות על איורע הסיום מתי אפשר לאסוףתכרטיסים ומאיפה כי גם במלחה יש הוט אז אפשר גם מש או רק תל אבי

דעתי.../images/Emo41.gif

אני חושבת שזה באמת הייה פרק יפה ובכלל ניראה לי שבזמן האחרון הסידרה עולה על צד אחר שבאמת הייה שווה לחכות לו לאחר המוות של סיגי. אני בטוחה שחלק מאוד גדול של הצופים מאוד התאכזב ואפילו שקל בליבו "האם באמת שווה לצפות בכלל בסידרה?" אבל כרגע העלילה מאוד מעניינת ומרשימה אותי בכל פרק ופרק מחדש.. אז למפיקים: קיבלתם קומפלימנטים בבקשה אל תהרסו אותם אני חושבת שיש כאן צופים שמעריצים את הסידרה בכל נשמתם שימרו על הדמיון הפורה שלכם....good luck!

khzh120

New member
נחמד,פעם הבאה לשרשר../images/Emo66.gif

לשרשור הפרק היומי לפי בקשתה של אביטל

danit1234

New member
אכן היה פרק מעניין ,די הרבה התרחשויות בפרק

כלומר לא מרחו מידי נניח העניין של אסי היא דקר אותו וכבר המשטרה אצלו מתחילה בחקירה , דורי מתכנן לארוז אבל כבר לפני שהוא עוזב הוא מגלה מה בקלטת, סער מגלה את זאביק ומספר לאלונה , ודובי חוטף את דריה בדיוק שג'לל מציע לה נישואין והיא אפילו לא יודעת
מעניין לראות מה יהיה בהמשך

אני חושבת..

אני חושבת שבאלופה כימעט ואין מצבים של התמרחויות וזה מה שיפה בסדרה הזאת, הם חושבים על מצבים שלא תמצאי באיזה סידרה חובבנית בויוה (בלי להעליב) אבל יש בה משהו מאוד יחודי שמשקף את המנטליות הישראלית, והלוואי ויום אחד הסידרה תגיע לארצות אחרות כי אני בטוחה שהיא תצליח ללא ספק. תודה על התיחסותך לתגובתי מקווה שנמשיך לצפות ולהינות.

danit1234

New member
אכן מקווה גם שנמשיך להנות. לגביי ההתייחסות

בכיף =] ואני מסכימה איתך גם בהודעה הזו ;)

נטלילה99

New member
פרק סביר...

לפחות צחקתי קצת כשזאביק כיכפף את השומר... פעם ראשונה שאני צוחקת באלופה 2 הפתעתי אפילו את עצמי!

נטלילה99

New member
היה מצחיק אה? :)

אני שונאת אותו על מה שהוא עושה למיטל אבל זה רק מוכיח כמה שהוא שחקן טוב! ככה גם עם ולדימיר.. כול כך שנאתי את ג'וזף ולפני כמה ימים הוא התארח בחדר הלבשה והיה כזה מקסים!!!!!!!!!!

khzh120

New member
נכון../images/Emo66.gif

כפרה על שרון אלכסנדר-הוא שחקן אופי מצוין והוא כלכך חתיך חחחחחחXDDDDD

למעלה