פרק 203

Black Jane

New member
../images/Emo22.gifפרק 203../images/Emo42.gif

צפייה מהנה לכולם, בקשה אפילו אישית - את כל מה שקשור לפרק לשרשר לכאן. גם גולשים חדשים וגולשים מזדמנים (שכותבים הודעה אחת/שאלת אחת וממשיכים בדרכם) זה באמת חשוב לנו וחוסך הרבה עבודה.
ה מ נ ה ל י ם ם ם ם ם ;)

khzh120

New member
צפייה נעימה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo83.gif../images/Emo66.gif

Shira XD

New member
צפיה מהנה לכולם!../images/Emo28.gif

יש לי מקלדת חדשה.
האמ,אווףף שיגיע 8 וחמישה רציתי לאכול עם האלופה ;[

../images/Emo58.gif די גדול מהפרק:

דורי ירצה לברוח ממילי, אבל הוא יראה את הקלטת לפתע. אני לא בטוח, או שזה הייה היום, או מחר.

Black Jane

New member
כי הוא צריך כסף למאפיה...

ואבא שלו לא מוכן לתת לו. גם אחרי שרשמתי את ההודעה הוא כתב מכתב אנונימי...אני חושבת.

Black Jane

New member
"אם את משיגה אותה, תנסי לארגן לנו שלישיה../images/Emo6.gif"

ג'לליאן. נו, סתם כי הם דיברו יחד, אני לא מארגנת להם איזה זוגיות סטייל-זרקת-את-אחותי-אני-אזרוק-אותך.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif נקרעתי כשהוא אמר את זה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

AntilopA2

New member
אוסקר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שג'לל ודריה יחזרו
(ויתחתנו ויחיו באושר ואושר עד עצם היום הזה
)

פרק תותח ../images/Emo58.gif

סוף סוף(אני מקווה)! דורי יוצא טיפ טיפה גבר. "נהיית דוקוטור לוזיונולגיוה"
אני לא מבין.. איך אתם לא אוהבים את זאביק?! הוא כזה מלך. גן השחקן מלך
. דורי(המחופש לקייזרמן): "אהממ.. אני צריך לקחת אותך לאנשהו" |עושה כל של יונה| דריה: "דובי?!?!?" |מתעלפת מהסם| דובי: "אוהוו.." בין הפרקים הטובים שראיתי, אבל פספסתי את ההתחלה :( ראיתי מה הקטע שמר. זליג אומר: "בכזו קלות אתה רוצה לחזור לכלא?!" מה היה לפני? :( ציון סופי של הפרק(יחסית לעונה)- 8.9

Shira XD

New member
זהו,נמאס!../images/Emo28.gif

אני ממשיכה לראות מתוך מתח. אבל כל דבר טוב הם הורסים כדי להכניס אקשן . זה בסדר פעם אחת,אבל נסחפו עם זה. ואני יודעת שאף אחד לא חושב ככה אבל אותי זה מרגיז
ככה כל דבר טוב הורסים , כל הזמן מנסים להכניס אקשן והורסים. דריה וג'לל: היו זוג כל כך יפה, הם יכלו לחזור מאושרים. וברור שלא. וזה עוד קטןן דובי שפתאום בא אל דריה. אסי עד שמצבו השתפר והוא יכל להיות עם קארין... כמובן,הדקירה. היו צריכים להכניס את המאפיה ההימורים,דורי יצא מניאק ברמות. אחרי החתונה.. היה טוב,פאק,הרסו ! ליאן והאניסה. זה פ'סדר זה משו קטןן .אבל גם
מיטל וסער. האהבה הגדולה,מילא שהיו עושים את ליאן וסער. מיטל נהרסה כולם-לדעתי לא הייתה צריכה להיכנס בכלל.
סיגי שכל כך אהבנו-הרגו בגלל סיפור קטן. סליחה על החפירה.. האמ,תגיבו אם קראתם .. ותכתבו
בכותרת חח D:

linoy7

New member
אונס, לא אניסה..../images/Emo41.gif

וזה כל העניין בטלנובלה.. כשמשו מתיחל להסתדר, עד שיש משו טוב יש משו שבא והורס הכל. ככה זה

Shira XD

New member
נכון אבל../images/Emo28.gif

קצת הגזימו עם הלהסתבך
הכי עצבן אותי זה אסי אוף.

למעלה