התייעצויות !!

חחחחחחח צר לי לאכזב אתכן......./images/Emo3.gif

אין ביני ובין שאול בן - אדרת השף והמסעדן גם כישורי הבישול שלי הם עוד כישרון טיבעי אחד מכישורי הטיבעיים הרבים... חחחחחחחחחחחח

natli2006

New member
אני קוראת לו השף השורף! (השרוף כבר לקחו).../images/Emo71.gif

אתמול הוא הרס אותי.......
אם תקראו למטה את הלינק שלו בזמן שהוא במטבח...זה ממש כאילו הוא באיזה חוף פסטורלי שומע ציפורים מציצות ומשחק עם המטריה במרגריטה....
ועוד יש לו סבלנות לתאר את שלבי הבישול והחיתוך.....
מה, רק כשאני במטבח השיחות שלי חסרות סבלנותי?
להלן ...תמליל שיחה אופיני לי כשאני מבשלת במטבח... :
"---אדוה עזבי אני לא יכולה לדבר עכשיו יש לי סיר על האש", .
."..אההה כן חביתה---אבל מושקעת!!!!!"...
"טוב דברי איתי עוד איזה שלוש שעות --כן אחרי שאני אסדר את הבלאגן שעשיתי.....ביי" בבבבבבבבבייייייייייייייייייייי "
אקיצר או דודי השורף או השף השורף.....
....

amaya31

New member
תנסי לחפש חברה בשם "פרקים"

נדמה לי כי פעם הבנתי מהתכתבות אתם שהם יכולים לבנות משהו קל ומתפרק בקלי קלות שיכול לשמש למסגרת

מי אמר שחייבים תפאורה?../images/Emo6.gif

תפאורה היא דבר נהדר, אבל לפעמים אני מרגישה שהיא נדרשת יותר עבור המבוגרים, ולא עבור הילדים. ומשני כיוונים- 1. המבוגרים שצריך להרשים בציוד שהם רואים. אלה המתרשמים יותר מהחומר מאשר מהתוכן, המסר, ההתרגשות של ועם הילדים. 2. המבוגרים שלא רואים את מה שלא מראים שלהם, כי הילד שבהם נרדם מזמן... ( רציתי לכתוב- מת מזמן- אבל זה נשמע מורבידי מדי....) אני מופיע עם מינימום של תפאורה וכשאני אומרת לילדים שאני בחורשה ואולי אף מוסיפה מילה או שתיים על גובה העצים, או מיקום השיחים- הילדים רואים ה-כ-ל בעיני רוחם. נסי להציג את זהבה ו-3 הדובים בלי תפאורה וכשהדובים יחזרו הביתה וישאלו איפה המיטות, רוב הילדים יגידו:"למעלה!" ואפשר, כמובן, לנצל פריטים מסיפור לסיפור...לחשוב על דברים כללים שיוכלו לשמש לסיפורים שונים.

בוודאי שלא "חייבים"

אבל אני מאוד אוהבת תפאורה, זה מוסיף ןמכניס לאוירה ולסיפור. מדובר בסה"כ על בד שחור ועליו מספר אלמנטים מהסיפור. אני לא מחליפה תפאורות תוך כדי סיפור, אין שום עומס. לא מרגישה שהתפאורה עומדת בתחרות עם התוכן ובוודאי שלא מנסה להרשים אף אחד. אני נהנית לראות תפאורות בהצגות ילדים ונהנית מתפאורה מינימלית אבל מתאימה בשעות סיפור שלי.

nrumv

New member
היי חגית, אני משמשת במתלה מאיקאה

הוא מאוד נוח ומשמש אותי נאמנה.

למעלה