הנה שבתי...ואכן חיכית בסבלנות ראויה לשבח ../images/Emo13.gif
אני רואה שבנתיים לא שיעמם לך וקיבלת עצות ורעיונות מצויינים!!! כמו אילן גם אני ממליץ לך על מתלי הבגדים כמסגרת אחורית וכמו שהוא ציין ניתן לרכוש אותם גם בחנויות דומות מצרף דוגמאות גם מהום סנטר: מתלה
כפול מתלה
כפול מתכוונן כאמור שניהם יכולים גם לשמש כבמת בובות בעת הצורך וגם כמסך אחורי כשהדוגמא השניה יכולה לתת לך תפאורה במפלסים לי יש מסגרת שנבנתה עבורי מאלומיניום ( אמצע + צדדים ) שמתפרקת לחלקים ונכנסת לתיק-שרוול והיא גם קלה לנשיאה על הכתף אם וכאשר תרצי משהו דומה אשמח להפנות אותך לאיש המקסים שבנה לי אותה וגם תפר את תיק הנשיאה לדעתי לעת עתה מספיקים בהחלט המסגרות הקנויות... ביקשת רעיונות נוספים לתפאורות ולמרות שאני בהחלט משתמש במסכים אחוריים מצויירים או בבד נטרלי שעליו אפליקציות של הנוף המתבקש על מנת להעניק קצת נפח לתפאורה ושינוי למסכים המצויירים אבל...כל המסכים יפים ככל שיהיו קצת " משעממים " בשימוש יתר ולכן חשוב לגוון מדי פעם ולצאת החוצה מהמסך האחורי למשל: *קולב - מעמד כובעים יכול לשמש כבסיס לעץ גדול, הר, פטריה ענקית וכדומה בעזרת מיטריה פשוטה ומתקפלת וההסבר: בראש המעמד יש עיגול לתוכו אני מלביש את מוט המטריה שצופתה בהתאם למתבקש... עץ - המטריה משמשת כצמרת העץ ועליה מדביקים עלים בגדלים שונים ובגווני ירוק השונים וטורקיז, אפשר לצרף אם רוצים פרחים עמוד הקולב משמש הבסיס גם לגזע בהתאם לרצון להשקיע ובמידת כוח, הזמן, הסבלנות או העצלנות חחחחח ניתן להלביש עליו שרוול מבד מתאים ( רצוי ספוג דק ועליו הבד אך לא חובה מאחר והווים\מתלים שלו נותנים את הנפח המתבקש ודי מעצבים לו צורה מתפתלת ובעוביים שונים ) ואפשר גם לתפור רק בד לפנים המטריה שצורתה תעניק לו את את הצורה והקוטר המתאימים ו....ככה באים שמים את המעמד, פותחים את המטריה ובשניות יש לך עץ גדול, גבוה ומרשים שעליו וסביבו אפשר לספר למשל את " העכבר והתפוח "... הר - על אותו עיקרון כשהפעם אני מצפה את המטריה בבדי יוטה בגוונים חום,אפור וכתום, חתיכות לבד גזורות בצורת דשא ואבנים קטנות ( אפשר קנויות, אני מעדיף ליצור גדלים שונים של כדורים מגרבי נילון רגילות...יש לך בוודאי כמה כאלה עם רכבות שיתאימו, ממלאים בצמר אקרילן וצובעים בצבעים המתאימים, אני עשיתי זאת בנגיעות עדינות עם ספוגית איפור כדי לתת צבע מבלי שזה יהיה רטוב ויינזל ) וכך הלאה עם פטריה ורעיונות נוספים שבוודאי יעלו במוחך על אותו עיקרון! את בוודאי מכירה את קופסאות הפלסטיק שההם מאכסנים את צעצועי הילדים ואני את הבובות והאביזרים, שאותן ניתן לקנות באותן חנויות שהזכרנו ואם הן ממילא מגיעות איתי למה שאני לא אשתמש גם בהן
אז אני משתמש
למשל כבסיס לשיחים... תופרים מהבדים בצבעים המתאימים והרצויים מעיין כיסוי שמותאם לגודל הקופסאות ומשבצים ענפים, עלים ופרחים ( מעשי ידייך, קנויים, מבד, מפלסטיק המבחר גדול....) ופשוט מלבישים עליהן בשנייה ואח"כ מקבלים ומחזירים לתוכן במהירות. אפשר גם פשוט להניח בד עם כל הנ"ל אך העדפתי שיהיה תפור בצורת חצאית עם גומי נמתח שמעניק לזה יותר צורה וכמובן שאם את שמה שתיים- אחת על השניה ( כשהעליונה הפוכה והגלגלים שלה כלפי מעלה ) מכסה בבד רגיל או נוצץ אפשר לשים עליהן תפאורות של בית, ארמון וכ'ו ואם רוצים אז גם להסיע אותה ולהעביר לצדדים שונים בהתאם לעלילה או להזיז הצידה אם לא זקוקים לזה יותר והנה יש לך גם תפאורה זזה ונוסעת כמו בתיאטראות הגדולים
ילדים וגם מבוגרים מאוד אוהבים את זה
נראה לי שלהפעם זה יספיק...לא? מקווה שזה עזר לך במעט ולשאלתך אני אכן בשלן לא רע בכלל רק חבל שבדרך כלל אין לי זמן לזה, לא יודע אם גורמה אבל מבשל דברים מענינים ומגוונים למרות שהפעם זה ממש לא גורמה...כולה צ'ולנט - חמין...זה בסיסי