שרשור ציוד

אמנם בסוף קיבלנו מנשא כזה במתנה מאחות של בעלי

שקנתה ב1000 ש"ח ולא השתמשה אפילו פעם אחת! אבל לפני שידענו את זה, חיפשנו ביד שניה והיו שם הרבה שמוכרים מנשאים כאלו בחצי מחיר מהחנות ובמצב מצוין. בסוף גם אנחנו הינו עם הפשוש פעם אחת בטיול בפסח במנשא ומאז הוא גדל עוד קצת וכבר לא מוכן לשבת שם. נראה לי שזה המצב לרוב האנשים , ולכן , אלא אם יש לך עקרון לא לקנות יד 2 , זה כדאי לדעתי. בכל מקרה, חשוב לבוא עם הילד ולראות שהוא באמת יושב, כמו על כיסא ושזה נוח ובטיחותי עם הרצועות. אנחנו גם חיפשנו עם צלון לשמש שמכסה גם עם נילון נגד גשם.

shan26

New member
אנחנו קנינו של טטונקה

בחנות טיולים. את הדגם הזול יותר שלהם, עלה 800 ש"ח והיינו מאד מרוצים. קנינו אותו כשהילד היה בן שנה ושלוש. יש כיסי אחסון, יש צלון, יש שתי בובות חמודות... מרגיש נוח גם לנושא וגם לנישא...

שיפרה7

New member
עכשיו יש מבצע בנעלי נימרוד...

זוג סנדלים רק 100 ש"ח !!! (במקום 220 ). סופעונה... בגיל הזה מומלץ בעקר ללכת יחפים. מלבד כשיוצאים מהבית.

מה שאני עשיתי

זה שנתתי לשירה ללכת חודש ללא נעליים בכלל. אח"כ קניתי נעליים אבל אני משתדלת שהיא תלך כמה שיותר יחפה למעט מקומות שמצריכים נעליים. אהה.. ומזל טוב על הצעדים הראשונים.

mamtera

New member
הבת שלי הולכת כבר יותר מחודש

ועדין לא שמנו לה נעלים בבית היא תמיד יחפה ובחוץ הולכת במקומות שאין זכוכיות וכאלה גם אני מתלבטת אםלקנות סנדלים או לחכות קצת ולקנות נעלים סגורות. אומרים שעדיף כמה שיותר ללא נעלים אבל בטח יש גבול... זה מתחיל להיות מגבלה בסיטואציות שונות צריל לזכור שגם כשילד מתחיל ללכת הוא לא הולך כל הזמן. הרי עדין יש עגלה אז אולי לא חייבים ואפשר לחכות קצת

Ksarit75

New member
הפתרון הוא שושוס

אלו נעליים סגורות אבל מאד קלילות ולא עם סולייה קשיחה, והן מומלצות בכל הפורומים ועל ידי אנשי מקצוע. אצלינו הילד הולך יחף בבית, אבל אם יוצאים - נועלים לו את השושוס.

mamtera

New member
קיבלנו מתנה 2 זוגות שושוס מחו"ל

אחד עם סולייה רכה והשני קשיחה. הבעיה ששניהם עדין גדולים עליה זה מבאס כי בטח עד שהם יתאימו לה זה כבר לא יהיה רלוונטי עד איזה שלב ניתן להשתמש בשושוס עם הסוליה הרכה?

Ksarit75

New member
לי אמרו כמה אנשי מקצוע

להשתמש בזה כמה שיותר. המגבלה היא בד"כ כף הרגל שגדלה..

Ksarit75

New member
מחדדת

כמה שיותר - כדי לדחות מעבר לנעל "אמיתית". בבית ובכל מקום שאפשר - רצוי לתת להם להסתובב יחפים כמובן.

michali278

New member
רלוונטי ועוד איך עד שיהיו קטנים עליה

לא נראה לי שזה לא נכון או עושה נזק לרגל לנעול נעל רכה באופן כללי. העניין הזה של "השלבים" הוא גם עניין של להוציא מאיתנו את מיטב כספנו כל כמה חודשים

עונה

קודם כל , חכי קצת עם הנעליים או הסנדלים כי היא רק התחילה ללכת. רצוי לחכות חודש וחצי לפחות לפי מיטב ידיעתי. אני קניתי לגדול נעלי פאפיה והן היו מאוד נוחות , לקטנה קניתי סנדלי אלפנטן והן מצויינות גם כן. בהתחלה שמתי נעליים בחוץ ובבית יחפים אבל הקטנה אוהבת ללכת אז די מהר היא התחילה ללכת עם נעליים גם בחוץ (אין מצב שתהיה יחפה בגלל קקי של כלבים , זכוכיות וחום המדרכות). עכשיו סוף העונה בחנויות אז סנדלים עולים 120 ש"ח גג אבל אולי עדיף לחכות לנעליים.

עונה גם

ב"צעד ראשון" אומרים חודשיים ראשונים לוותר על נעליים. אני "הלבשתי" לה, כמו גרביים, את הנעליים הרכות של שו שוז... והיה מצוין. בבית ומתי שרק אפשר - רק יחפה. רק אחרי חודשיים וחצי בערך קנינו שני זוגות של אלפנטן. קנינו בחנות המפעל ברחוב קיבוץ גלויות בתל אביב. יש שם דגמים מעונות קודמות (שלעניות דעתי, זה לא ממש משנה), במחירים שפויים מעט יותר. בהצלחה.

מנשא של בייבי ביורן כחדש

מי שמעוניינת קיבלתי מחול מנשא של בייבי ביורן שהיה בשימוש כחודשיים(בתקופת הגאזים) מי שמעוניינת לקנות אשמח לשלוח פרטים במסר. אני גרה באזור המרכז יום נפלא

למעלה