שרשור ציוד

aytapuz

New member
נעליים ראשונות - זקוקים לעצת המומחים...

הקטנה בת שנה וארבעה חודשים, והתחילה ללכת לפני כשבועיים. אנחנו מעוניינים לקנות לה נעליים ראשונות (בעצם, סנדלים). מה מומלץ? איך קונים נעליים לתינוקת בגיל הזה? איפה כדאי לקנות? ובכלל, הבנו שיש שאומרים שהכי טוב לא למהר עם נעליים. אז מה עושים - משתמשים בנעליים בחוץ ובבית הולכים יחפים? לא קונים בכלל (אז מתי כן, קונים?)? תודה!

aytapuz

New member
מנשא לטיולים

שלום, הקטנה בת שנה וארבעה חודשים. חשבנו לקנות מנשא מיוחד לטיולים. אלה עם שלדת המתכת שהילד יושב בהם ממש ולא צמוד לגב של ההורה. יש למישהי המלצה על מנשא מסויים? איפה כדאי לקנות? בחנות למטיילים או בחנות למוצרי תינוקות? תודה!

אופירהק

New member
שלום, שאלה בנוגע למיטת נוער

הזמנו מיטת נוער לילדה (2.5) ואנחנו מתלבטים לפני שיתחילו לטפל בהזמנה אם לבקש מזרן של 90 ס"מ רוחב. המיטה תעמוד כאשר הרגליים לכיוון הדלת ואנחנו חוששים שזה יתן תחושה של חלל חסום. בנוסף חשבנו על זה שמיטה זוגית היא 1.4 מקסימום 1.6 כלומר גם אנחנו מסתפקים ב 80 ס"מ לאדם מקסימום. אבל אני שומעת פה ושם שעדיף 90. וזה לא נגמר ב 90 בדיוק כי יש גם את הרוחב של המיטה עצמה מסביב. אשמח לשמוע מה אחרים החליטו. תודה

2blikeangel

New member
הזעה בכסא בטיחות../images/Emo178.gif

לבת שלי (בת שנה וחצי) יש כסא בטיחות ברכב וכל פעם שהיא יושבת בו, במיוחד בחום יולי אוגוסט היא מזיעה בו
- ואנחנו צריכים להפעיל לה מזגן בעוצמה גבוהה.
רציתי לשאול האם גם אצלכם זה ככה? אני משערת שהריפוד של הכסא שלנו לא נושם, ומופתעת מכך כי שלמנו עליו לא מעט כסף וציפיתי לקבל כסא שמתכנניו יחשבו על נוחות הפעוט מכל הכיוונים האפשריים- כולל מניעת הזעה
היא לא מתלוננת הבת המתוקה שלי אבל אני סובלת בשבילה- להתבשל ככה בכסא... מזל שלא מסיעים אותה הרבה ברכב- בעיקר בסופי שבוע, ושתכף אוגוסט נגמר...

xxss1

New member
אני עשיתי ככה:

עם הגדול שהתחיל ללכת בקיץ: קניתי סנדלים סגורים(אלפנטן) ורב היום הוא התהלך יחף וכשיצאנו לגינה/קניון וכו' נעלנו לו את הסנדלים. וכן הכי טוב יחף.

אנחנו קנינו בלמטייל

יש מנשא טוב מאוד לדעתי של עידן קמפינג, מחיר מול תמורה מוצלח ביותר יש מנשא יקר ונחשב יותר - ואודה - חייבת לציין שלמרות שיש לנו אותו לא רואה כל ייתרון מול זה של עידן קמפינג בכל מקרה ממליצה לך לגשת למטייל, יש להם כל הזמן מבצעים והצעות שונות ומשונות וגם חבר'ה שיכולים להמליץ ולהתאים את המנשא לנושא...

gallish

New member
גם אנחנו התלבטנו...

ובסופו של דבר בחרנו 80 ס"מ. זה ממש רחב ומספיק להם, לי אין שום בעיה לישון לידם (ואני לא קטנה
) 90 נראה לי סתם גדול מדי לגודל שלהם, במילא בגיל מסויים הם ירצו להחליף מיטה ואז נקנה משהו גדול יותר...

2blikeangel

New member
../images/Emo105.gifמקפיצה- למקרה שהשאלה שלי הלכה לאיבוד..

מקפיצה כי יש לי תחושה שאולי השאלה שלי הלכה לאיבוד בשרשור ציוד כשזה לא ממש שאלה על ציוד ... אין לי מושג איך שורשרתי לפה אולי התבלבלתי- אופס) האם למישהי קורה שהפעוט שלה מזיע בכסא הבטיחות? לא בסל קל אלא בכסא בטיחות שמגיל שנה ומעלה. אשמח לשמוע מכן ענת

גם אצלנו הילדים מזיעים בכסאות (הקטנה בסלקל

והגדול בכסא...). לכן אנחנו משתדלים לסוע עם מזגן ולכוון אותו כל שיגיע יותר למושב האחורי.

אפרתי פ

New member
בהחלט קורה אצלנו

בת שנה ושמונה. אם היא באוטו קצת יותר זמן ביום חם - כשמוציאים אותה כל הגב של החולצה שלה רטוב
. אין לי פתרון. מה שכן, אם היא נרדמת אני שמה לה חיתול טטרה בצד הראש, כדי שלפחות תישען על משהו נעים ותזיע פחות.

2blikeangel

New member
תודה למגיבות

טוב לשמוע שזה לא רק בכסא הבטיחות שלנו, כבר חששתי שאולי יצאנו פריירים שקנינו כסא קצת יותר יקר... אני גם מרפדת לה את הכסא בטיטול גם באיזור הטוסיק- שיהיה
וזה עוזר לי כבר פסיכולוגית-שאיכשהו עשיתי משהו שאולי מקל עליה להתבשל פחות בכסא.

LLLIAT

New member
פתרון אפשרי

גם לי היה כך כשביקרתי בארץ. לכן, לקחתי חיתול טטרא או אפשר גם שמיכת פיקה וחתכתי את המקומות בהם צריכות להכנס הרתמות של חגורת הבטיחות והושבתי את הילדה. זה יותר נושם ונעים לגוף, ניתן גם לכבס וזה יכול להיות פתרון כחוצץ בין הכסא לבגד.

אני הזמנתי 90 ס"מ

יחד עם כל מה שמסביב זה יוצא כמעט 100 ס"מ. אם יש מקום בחדר זה עדיף. באופן כללי אני נגד מיטה עם הרגליים לכיוון הדלת(קשור גם לפנג שווי) אז אני שמתי במקום אחר.

Shtuzit1

New member
מסכימה ומחזקת

אנחנו התלבטנו גם כן בעניין רוחב המיטה ולאחר המלצות בחרנו ברוחב 90ס"מ התברר כהחלטה נכונה בהחלט (במיוחד לילדים שזזים הרבה בשנתם ובודקים את המיטה גם לרוחב...) היום אני שוכבת לידה (בת 2.5) בזמן הסיפור לפני השינה וגם באמצע הלילה בזמן חלום רע לגבי מיקום המיטה, אכן מאוד מומלץ לא למקם מיטה עם פנים לדלת היציאה, כדאי לנסות לשנות מיקום (פנג שוואי) בהצלחה!

down under1

New member
אנחנו החלטנו על מיטה זוגית

או אם לדייק, התעצלנו ללכת לחפש ולקנות לו מיטה חדשה אז פתחנו לו את מיטת האורחים הזוגית. בדיעבד זו היתה החלטה נבונה. כשהוא מתעורר וצריך חיבוק במקום לשבת לידו או להתקרבל בפינה אני נשכבת מחבקת.. ונרדמת
לא זוכרת שהעירו אותי בכלל
גם כיף לשכב במיטה שלו ביחד ולקרא ספר... בקיצור כיום, אם יש מקום אני בהחלט בעד מיטה גדולה.

Shtuzit1

New member
הראש הפרובוקטיבי שלי קרא את מה שכתבת...

וישר העלה ניחושים למה את מתכוונת בלי לשים לב לנושא השירשור שגם אני הגבתי עליו...
ההורמונים ההריוניים האלה....

למעלה