שרשור ציוד

אז רוצי מהר ../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

החנויות מפוצצות באנשים בקושי נשאר משהו ראיתי שמלות מהממות שאחרי יום נעלמו תגידי חצאיות זה כמו שמלות ? קניתי חצאית מיני והלבשתי את הקטנה כדי לראות עד כמה זה גדול עליה וגם מידה 18-24 וגם 2Y היו ענקיים עליה והיו מתחת לברך, בשתי החצאיות יש גומי כזה שאפשר להקטין, חשבתי שאקח את המידה הגדולה יותר ומקסימום זה יהיה לעוד שתי עונות

ממממ,על מה בדיוק המבצעים?

התחיל לאגור דברים גם
לילד שהיום בן שנה,אני הייתי קונה לקיץ הבא 18-24. וזה מה שיש לי לטל מתומר לקיץ הבא(ואני אקנה כמה פריטים חדשים..כי וואלה טל יותר גבוה..) תומר? אין לי מושג! הוא בן שנתיים ועשר,ולובש מידה שלוש של שילב,וחליפות בארבע שדי גדולות עליו,אה וגם 2 טוב לו.. אז שנה הבאה,בשילב הוא בטח יהיה 4,ובשאר החנויות אין לי שמץ.

או! 40% זה נחמד,ואני עובדת מטר משם,אז../images/Emo9.gif

ומידה 2 זה לגיל שנתיים...בעקרון

tomas441

New member
אלפא אומגה עילית

מישהי יודעת איך הופכים את הכיסא לבוסטר?

tomas441

New member
אז ככה

הייתי היום בטויס אר אס והסבירו לי: מתחת לבסיס יש מוט מתכת קטן, מושכים אותו ואז שולפים את הבסיס והרצועות. מה שנשאר הוא בעצם הבוסטר. עוד לא ניסיתי אבל בחנות זה נראה די פשוט...

היילדה

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif התייעצות לגבי בוסטר../images/Emo92.gif

שלום, הילדה שלי בת 3 ו3 חודשים (רזונת- שוקלת 14 ק"ג), בחודש האחרון היא מתלוננת המון שהכסא רכב לא נח לה, ומנסה לצאת מהרצועות. חשבנו לעבור לבוסטר, מאיזה גיל עוברים לבוסטר? זה גיל מתאים? שאלנו את דודים שלי- הם אמרו שבוסטר זה רק צרות, וגם ממנו מנסים כל הזמן לצאת, ובכלל הבוסטרים שהם קנו דפוקים. אז אני בדילמה- האם כדאי להחליף או לא? מצד אחד- כל נסיעה הנסיכה שלי מתלוננת שלא נח לה, מצד שני- אולי מה שמעצבן אותה זה העובדה ה"מעציבה" שהיא חגורה וקשורה (ולא, אני לא קושרת חזק מידי), וגם בבוסטר יהיו אותם צרות? באיזה גיל אתם עברתם? יש סוג מומלץ (יותר מהדפוק של דודים שלי....)? תודה רבה!

למעלה