שרשור ציוד

../images/Emo77.gifאיזו מידת בגדים קונים לשנה הבאה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

הילדה שלי בת שנה ולובשת 6-12 חודשים, שוקלת פחות מ 8 קילו באחוזון 3-5 הבן שלי בן שנתיים ותשעה חודשיםלובש מידה 24 2Y גדול עליו ועכשיו יש סוף עונה בפוקס....
אז רצתי וקניתי לבת שלי בגדים לשנה הבאה, כי השנה יש לה יותר מדי קניתי טוניקה, חצאית, שמלה וכובע
קניתי שמלה וחצאית 18-24 וטוניקה 2Y מדדתי לה את הטוניקה והחצאית (חצאית מיני שהיתה לה מתחת לברך) והכל כמובן ענק עליה הבעיה שאין לי מושג איזו מידה היא תלבש בעזרת השם שנה הבאה
רק מהבן שלי שתמיד לובש מידות פחות מהגיל שלו וממנה לפי השנה האחרונה
מה נראה קניתי מידות טובות ?!! או שעדיף להחליף למידה גדולה יותר ? 2Y ? ככה זה כשיש בנות
יש כ"כ הרבה בגדים יפים שאני חייבת חייבת לקנות, אם לא לשנה אז לשנה הבאה
תודה

אילה272

New member
צריכה רעין לפינת יופי לביתי בת ה-3

היא בת 3 וקצת ומאד אוהבת לשים לעצמה לק (במידה כמובן), לשים מחרוזות שלי, ללכת עם הנעליים שלי ויש לה תיק עם פן ומסרקים וקופסת של קרם שלי בעבר (כמובן בלי הקרם). בקיצור אני רוצה לעשות לה פינת יופי וצריכה רעיונות

ליאת קק

New member
שולחן וכיסאות

שלום לכולם אני מחפשת שולחן עם כסאות לבני בן השנה ו-4. אשמח לשמוע המלצות - עץ או פלסטיק ואיזה סוג... מחפשת משהו נח ולא יקר. תודה ליאת

בעייה......

לי יש את רננה שהיא בת 3.2 ומידה 6 ואת רעות הפיצפונה שהיא בת 1.8 והיא 12-18 בבגדים. כל אחת בקיצוניות אחרת.....לכן, אני לא קונה לשנה הבאה. אבל יש עוד 3 חוד' קיץ שלמים לפחות (וביננו אף יותר) ,כך שבהחלט אפשר לבצע השלמות לעכשיו. מקווה שישאר לי משהו עד שאצליח להגיע לשם

לי יש מפלסטיק

עץ יותר עמיד וגם יותר יפה, אבל... הילדים הורסים את זה צ'יק צ'ק. ככה יש לי שולחן וכסאות שהם פרקטיים ביותר ולא איכפת לי אם הילדה שלי מקשקשת עליהם. כמעט כל דבר יורד אפילו עם מטלית לחה. קניתי שולחן פלסטיק כזה של כתר באיזה 40 שקלים וכסאות קניתי בפיראט האדום, כל כיסא בערך 20 שקלים. אחלה כיסאות, משמשים אותנו גם כשרףרף (יש להם משענת), הם יציבים ונוחים. מומלץ מאוד. שימי לב רק שיש כסאות פלסטיק יציבים יותר ויציבים פחות. לפני כן היה לנו כסאות פלסטיק שלא היו משהו בכלל והם נשברו. אלה שקנינו עכשיו יציבים ועמידים. שימי לב שהכיסא לא "מתנדנד" או פגיע מדי.

jojo04

New member
../images/Emo45.gif גם אנחנו קנינו מפלסטיק

1. יותר זול 2. מחזיק מעמד יותר אגב, ראינו באיקאה לפני חודש שולחן + כסאות מאוד יפים (מעוצבים כאלה). קצת יקר אני חייבת לציין, אבל ממש יפה

אני קניתי בכתר פלסטיק שולחן ו4 כסאות. הם היו

טיפה יותר יקרים מהרגילים אבל הם חזקים כך שגם מבוגר יכול לשבת עליהם. (טיפה יקרים- הכוונה 25 ש"ח לכסא, במקום נניח 20 שעולים האחרים...)

muga

New member
אנחנו קנינו

בהום סנטר - שולחן+2 כסאות - 100 ש"ח. מפלסטיק, יש המון צבעים, עמידים לטיפוסים וגרירות של הילדונת.

ראיתי שיש כאלה שניתן לאחסן

בתוכם. ז"א, שולחן שנפתח (כמו ארגז מצעים) ובפנים אפשר לאחסן את הצעצועים. מישהי ראתה/יודעת היכן ניתן להשיג?

KINERET22

New member
אנחנו קנינו מעץ...

בצבע טיבעי וצבענו אותו בהתאם לצבעים של החדר... קנינו מאיקאה. עלה 200 שקל. רציתי עץ כי זה מאוד יציב יחסית לפלסטיק...

xxss1

New member
גם לנו יש מעץ

קנינו באיקאה וצבענו. אנחנו מרוצים.

tiger mom

New member
לא הבנתי איזה רעיונות את צריכה

יש פינות איפור שכוללות מגרות וכסא ומראה. ואם יש בעיה של מקום אז אפשר לדאוג למראה שהיא יכולה לראות את עצמה כשהיא יושבת על הרצפה ולקנות קופסא יפה. יש בכל חנות צעצועים גם כאלה עם מגרות למינהן ופשוט למלא בכל מיני דברים ויש גם ערכות מוכנות של איפור. וכמובן המון ערכות של תכשיטים ואפשר גם להכין לבד שזה הכי כיף. ללכת לחנות חרוזים, לקנות חרוזים צבעוניים ולהכים לבד שרשראות. חוץ מלק גם יש צלליות וליפגלוס ונצנצים ואפשר לצרף כל מיני סיכות וגומיות. כל האיפורים האלה יורדים בקלות עם מים. עד עכשיו היה לבת שלי גם בקבוק בושם ריק שהיא הייתה שמה. לכבוד יומולדת 4 היא ביקשה בושם של בת הים הקטנה (ראתה בחנות) אז עכשיו היא תקבל גם בושם אמיתי. וכל בוקר היא יוצאת לגן עם ליפגלוס (שיורד אחרי 2 דקות) ותיק עם איפור.

אילה272

New member
אחלה רעיונות- תודה

אקנה קופסה יפה לתכשיטים וקוקיות. האיפור לדעתי קצת מיותר כי היא קטנה אבל הרעיון של קופסת התכשיטים מעולה. אולי גם אקח ארגז ואשים שם תחפושות.

tiger mom

New member
תחפושות זה מעולה

לנו יש מגירת תחפושות. כל שנה אחרי פורים אנחנו מרעננים את הדברים. בחנויות יש שאריות של תחפושות במחירים ממש זולים ואז אנחנו מחדשים את הכתרים והכנפיים וכו'

UmaGuza

New member
דעתי

אם לכל הדרך היא שומרת על אחוזון נמוך, סביר שהיא לא תהיה גדולה גם בשנה הבאה. הבת שלי בת שנתיים ובגיל שנה היתה במידות דומות לבתך. המידות שהכי טובות לה בפוקס הן 18-24 לשמלות וחולצות ו-2 לחליפות גן. יש לה גם כמה שמלות וחולצות במידה 2 שהן קצת גדולות אבל זה בסדר גמור (בעיקר כשמדובר בשמלות וטוניקות לא נורא בעיני אם קצת גדולות). גם אני מתכננת לנצל את הסופעונה שלהם ולרכוש שם כמה שמלות לשנה הבאה

למעלה