שרשור ציוד

ואת יודעת הם הביאו סדרות שוות אבל כ"כ מאוחר

בלילה למשל יש "גברים על העצים" שזה ממש יפה בדיוק בשעת לולי והשידור החוזר הוא ב 11 ומשהו בלילה ויש החיים לפי ג'ים גם משהו כמו 11:20 בלילה ועוד סדרות דיי שוות בלילה, לעומת זאת החזירו סדרות בשידורים חוזרים כמו אי אר ובנות גילמור וחברים פרייזר ואלף וכמה עוד אפשר לראות סדרות לעוסות אנחנו רואים בעיקר ערוץ לולי וערוץ 2

היינו עם YES, עברנו ל-HOT בגלל המחיר

פשוט אי אפשר להשוות את המחיר של הטריפל למחיר של YES+בזק חיסכון של כמעט 100 ש"ח בחודש לגבי תכנים ותוכניות אני בעיקרון מעדיפה YES אבל עכשיו לקראת חופשת הלידה אני די שמחה שיש לי HOT כי ה- VOD מאוד נוח וגם יש ערוץ הורים ממש טוב (לעומת המקבילה הנוראית והיקרה שיש ב- YES) בינתיים התחייבנו ל-3 שנים ועברה כמעט שנה - מה אחרי זה? שאלה טובה...

פלגיה

New member
כי הסיבה שהפסיקו למכור

היא לא סיבה אמיתית, או מאמרים מדעיים או הוכחות מוצקות. הסיבה שהפסיקו למכור היא לחץ של צרכנים. ללמדך שההיסטריה (הלא מוצדקת) של הורים בארה"ב גדולה מההיסטריה של הורים בארץ.

לימיצ

New member
אני חושבת שכדאי להפנים שיש את זה בכוסות

מפלסטיק וגם בצלחות. אני לא ד"ר או פרופסור אבל ברור שאם יש חומרים לא מומלצים בלשון המעטה בבקבוקי פלסטיק המצב כנראה לא משהו גם בכל הכלים מפלסטיק. אנחנו הפסקנו להגיש אוכל בפלסטיקים לילדים לפני שנה לדעתי. מרגע שמתן הפסיק להעיף את הצלחת על הרצפה וקראתי כתבה על החומר הזה בבקבוקים של התינוקות אמרתי לבעלי שלא יכול להיות שזה נמצא רק שם, ומאותו רגע העברנו את שניהם לכלים של גדולים, כלומר תלחות מזכוכית, כוסות מזכוכית וסכו"ם רגיל. לא חושבת שילד בן שנתיים צריך לאכול מפלסטיק, אם מתן הסתדר מצוין תאמינו לי שכולם יכולים. ולא, לא העפתי את כל הסרוויסים מפלסטיק, לפעמים יש רטרו אבל 90% מהארוחות הילדים אוכלים מזכוכית. מספיק בגן הם מקבלים אוכל מכלי פלסטיק.

יש את זה רק בפוליקרבונט שקוף

וכן, זה המקצוע שלי במקרה.... אין את זה בכלי פלסטיק רגילים להגשה (לא שקופים), אפשר להרגע. ובתור מי שזה מקצועו אני דווקא כן נותן לבני בקבוקי אוונט, החשיפה כל כך זניחה ביחס למה שמקבלים מכל אגזוז של אוטובוס ממוצע ברחוב שזה פשוט מגוחך.

לימיצ

New member
אולי, אבל אני מזכירה לך את ההיסטריה סביב

הברווזנים מגומי לאמבטיה שהיה בהם חומר אחר (עופרת, יכול להיות?) שמיובאים מסין. אני אומרת שלא צריך להיות קיצוניים בכלום, אבל אם אפשר להימנע (ובגיל 2+ אפשר בלי בעיה), אין סיבה לתת לילדים לאכול מכלים שונים משלנו ומסכום שונה משלנו. גם אני נתתי בקבוקים באוונט אבל לא רק, אצלנו תמיד היה מהכל, גם במוצצים, ועכשיו גם בחיתולים.

aila10

New member
לצערי אצלנו

באוסטרליה אוונט שולטת בגדול, יש עוד כמה יצרניות מקומיות שאין לי מושג אם מכילים את החומרים או לא אבל מה שלימיצ כתה נכון - גם מיכלי הפלסטיק שאנחנו שומרים בהם אוכל מכילים את הכימיקל ולכן לא מחממים בהם אוכל וכו' וכו' זה לא רק בבקבוקים

כמו שענו לך בפורום השני

מה המהומה? בארץ יש מספיק מוצרים של חב' ללא ביספנול וכל צרכן יכול לבחור במה הוא רוצה להשתמש. אני באופן אישי משתמשת באוונט ואין לי בעיה עם זה. הילדות שלי כבר לא זקוקות להרתחה בבקבוקים והחומר משתחרר רק עם מים רותחים ולא בשום מצב אחר וגם על כך יש השגות לגבי הכמות ואם היא בעייתית ונגיד שהיא בעייתית, זה לא חומר שגורם למוות או נכות אלא משחרר חומר עם הורמון בעייתי. אפשר לחשוב שהילדים שלנו לא אוכלים כל מיני זבלים בכל מיני מאכלים שהורים אפילו לא טורחים לקרוא מה יש בגב העטיפה...

פרשת ביספנול

אני חושב שזה יכניס את השטויות שאתן כותבות לפרופורציה http://www.nrg.co.il/online/29/ART1/863/550.html?hp=0&loc=4&tmp=6458 מוכח ביספנול מסוכן

ציטוט מהכתבה שהבאת

עם זאת, מינהל התרופות והמזון האמריקאי (FDA)‬ כמו גם הרשות האירופית לבטיחות המזון (EFSA)‬ אמרו בעבר שהחומר בכימי בטוח לשימוש בכמויות שבהן הוא מצוי במוצרים כמו בקבוקים לתינוקות. ואף אחת לא מביאה לתינוק שלה מים רותחים בבקבוקים הללו...ואף אחד לא מכריח אף אחד להשתמש בהם...

mayuv

New member
בובה של סימבה

מישהי יכולה לעזור לי איפה ניתן לקנות בובת פרווה של סימבה ממלך האריות? ניסיתי בשילב ובטויז אר אס ואין...

|רמשקול| שאלה של ../images/Emo163.gif

בפעם הקודמת ילדתי בשיא החורף ככה שאין לי מושג וסליחה מראש על ה
אני עתידה ללדת בתחילת אפריל ותוהה מה מלבישים בהתחלה? שכבה אחת של ביגוד ראשוני? שכבה אחת של ביגוד יפה? שתי שכבות סה"כ? שכבה אחת סה"כ? שרוול ארוך? שרוול קצר? רוצה לקנות קצת דברים בורוד ולא יודעת כמה ומה...

שכבה אחת יותר ממה שאת לובשת

בתחילת אפריל עדיין קריר ויכול להיות עד סוף מאי בערך(עם איך שמזג האוויר שלנו משתגע עם השנים,קשה אפילו לחזות את זה). מציעה לקנות כמה סטים של שרוול ארוך,גם תחתונים וגם עליונים,לא עבים מידיי. לקראת יוני,כשהיא תהיה כבר בת כמעט 3 חודשים
תוכלי להלביש בקצר. והעיקר,לידה קלה ומעצימה.

בוליפלג

New member
מה שתקני היום בחנויות מתאים בדיוק לעונה

כלומר, את תזדקקי לשתי שכבות - חזיה+רגלית+אוברול (לדוגמא) עשויות כותנה לא חמה מדי, כאמור, זה מה שנמכר בעונה הזו בחנויות המתאימות. (ילדתי במאי..לכן יודעת
). אם תדירות הכביסה שלך גבוהה, תקני סט או שניים ליום (סט=רגלית+חזיה+אוברול, נדמה לי שזה מה שקראת לו'ביגוד יפה'.., אצלי אגב היא הייתה עם שתי רגליות ושתי חזיות..
עד שהפכה בןאדם
). וואו - ממש מתקרב אה
נורא מרגש

למעלה