שרשור ציוד

liliatmor

New member
../images/Emo206.gif סכנה תעבירו הלאה לחברות

היי, אחותי עידית (מתגעגעת אליה כל-כך...
) שמאז שאני אמא דואגת לעדכן אותי בכל מה שקורה בארה"ב בתחום שלחה לי היום את הכתבה שהיא ראתה השבוע ב CNN וגם כל העיתונים שם מוצפים. זו הכתבה מה-CNN http://www.youtube.com/watch?v=0nb0SOD1rsI ובכלל כל העיתונות בארה"ב מתעסקת בזה היום: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/artic... בקיצור ששת יצרנים הגדולים של בקבוקי תינוקות:גרבר,פליטקס,אוונט,בראון ודיסני הודיעו שהם לא יימכרו יותר בקבוקים המכילים ביספינול A בארה"ב. מהלך זה בארה"ב נובע בעיקר מחרם הצרכנים ולחץ של ההורים האמריקאים על החברות עצמן ורשתות השיווק שמוכרות את הבקבוקים... יחד עם זאת, דוברת אוונט הודיעה כי בשאר מדינות העולם (אוונט מוכרת בכ-70 מדינות וכן גם כמובן לנו בישראל) ימשיכו למכור בקבוקים מפוליקרבונט המכילים את הכימיקל. זו חוצפה מהמדרגה הראשונה.אני קוראת לכן להעביר את המסר לכל החברות שלכן שהן אמהות ומשתמשות במוצרים שמסכנים את הילדים שלהם!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר :YES../images/Emo45.gifאו HOT ../images/Emo97.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה יש לכם בבית ? מה עדיף ? אנחנו עם הוט אבל כל פעם יש בעיות חושבים אולי לשנות

מיטלי28

New member
למסירה אופטימיל מספר 1

למסירה אופטימיל מספר 1 סגור, נשמר בתנאים המתאימים. אני גרה במרכז ראשון. אשמח לקבל מסר ואשלח מספר נייד

M פי 3

New member
בוקר שמייח ../images/Emo151.gif- יש לי שאלה לבעלות בוגאבו

איזה סלקל מתאים לעגלה
האם כל סלקל צריך מתאם או שיש סלקלים של מסוג מסוים שעבורם אין צורך במתאם

אני בשוק!

למה לא עושים כלום בארץ? למה תמיד צריך שיקרה משהו או שיחרימו בארה"ב ואז אנחנו מתעוררים בארץ? זה רק לגבי בקבוקים או גם לצעצועים? כלי אוכל? מוצצים?

אנחנו היינו 3 שנים בהוט בגדול היינו מרוצים עד

שהעלו את המחיר ממש ממש משמעותית ואז קיבלנו הצעה אטרקטיבית ועברנו ל-YES (כבר כמעט 4 שנים) יש לנו חבילת בסיס+סרטים+ילדים+אינטרנט מהיר, 3 ממירים, YES מקס ויחסית מחיר סביר לעומת מה שדרשו בהוט אני לא ממש מבינה באיכות, אבל מה שכן כשהיינו בהוט היו לנו קצת בעיות וריצודים ועכשיו אין כלום.. אז אולי יש קשר אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות, בהצלחה לולו

אנחנו עם הוט מרוצים מאוד

בשנים האחרונות היינו רק עם הוט, למעט שנה אחת שניסינו את יס. למען האמת- לא היינו כ"כ מרוצים. שילמנו מחיר גבוה יותר, לא הספקנו לראות את כל הסדרות (למי יש זמן?! אז עוד לא היה יס מקס אבל גם אם כן- מתי מספיקים לראות הכל? אלא אם את בחופשת לידה
), וכשניסינו לשדרג את ההצעה בחלוף שנה התייחסו אלינו ממש בזלזול. בהוט דווקא קיבלנו תמיד יחס חם ובמעבר דירה האחרון, לפני שנה ומשהו, הם ממש התאמצו מעל ומעבר. גם נתנו לנו מחיר מאוד אטקרטיבי וגם היו מאוד מאוד בסדר איתנו. לא זוכרת כמה אנחנו משלמים, יש לנו חבילת טריפל- אינטרנט, טלפון וטלויזיה ללא תקלות. בשורה התחתונה אנחנו מאוד מרוצים, לא רואה למה נעבור ליס, בטח לא בגלל המחיר. גם את התכנים של הוט אנחנו אוהבים (בעבר ראינו הרבה ביפ שהוא אחלה ערוץ, אוהבים גם ערוץ 8 והסרטים גם ככה אותם סרטים).

עדיף בלי כלום

אני דוקא כותבת ממקום של מי שאוהבת טלויזיה. הבעיה היא שכשיש מבחר נשאבים לזה. היום אין מבחר אז אני פשוט לא רואה.

י י ל י

New member
אפילו לא ערוץ 1 ו 2

בהתחלה שעברנו דירה שי אמר שכמובן נצטרך להזמין איזה ספק כי אין סיכוי שהוא יהיה בלי טלויזיה. למרבה הפלא אחרי שבועיים זה עבר לו וממש לא חסר לו הטלויזיה. לדעתי מיותר .

טלטוש

New member
אין לי מקור להשוואה תמיד היה לי רק הוט

אני לא יודעת מה עדיף אבל בכל אופן הממירים של הוט מתקלקלים המון. המחיר יקר מאוד יש לנו כבלים + אינטרנט, לכל אחד מהם אנחנו משלמים לחוד. חבילת הסרטים שלהם בסדר, גם התכנים, למרות שלאחרונה עם הוט החדש, הם הורידו המון תכניות שבעלי היה מכור אליהן.

למעלה