ה"י 23.6.08

noam 500

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo133.gif ה"י 23.6.08

עדיין 54 הייתי היום פעם ראשונה בבית הרדוף.
עליתי שם 18% עד שבא KSסר מעצבן.
ביקשתי ממנו שיעבור צ'אנל כי עוד 2% אחוז אני מפנה לו. התווכחתי איתו ולא שמתי לב ל HP אז מתתי.

לא שיחקתי היום.../images/Emo219.gif

אני לא מוחקת את השחקנית,גם. נחכה ללבל 15,ונשים כובע.
אחרי הסרבר צ'ק אני אשחק. אולי אני אעבור שלב גם.

D amaged R oses

New member
51 עדיין

הלכתי לדאנג'ן בשביל הבוב המטומטם הזה והייתי שם איזה שעתיים והוא לא הגיע, היו רק סניילים רגילים! וכשהלכתי עם היוזר של הקלריק הבוב היה!
מה נסגר
היום המשכתי עם הסינית שלי, ורק הגיעו דיבורים על תסרוקות ויצאה לי אחת וואחאד מכוערת, וכלכך התבאסתי.. אבל אמרתי שהיא ממש טובה וממש התרגשתי מהשוריקנים, שלא הסכמתי למחוק. נכנסתי שוב אלייה ופשוט לא יכולתי לעמוד בכיעור הנוראי, אז מחקתי אותה. גיליתי שאני מטומטמת שזרקתי כוכבי זריקה שהרווחתי. חשבתי שזו יחידה אחת, ומה יש לי לעשות עם אחד, כי קונים סט של אלף. כלכך מאכזב. הבית הרדוף ממש מגניב אגב
הייתי שם עם הקלריק 68 שלי, וראיתי את הספרים [ולא ידעתי כלום! פעם ראשונה.] הייתי לי הרגשה נוראית לגבי המקום כי כשהרגתי את הירוקים הם היו קלים מידי, וזכרתי שהם לרמה 30 בערך. ומייפל סטורי לא מאכזב, מקום שנראה רגוע/קל מידי מתברר כמקום מסוכן. בטעות יצאתי מהמקום ואחר כך רציתי לנסות את הספרים.. אחרי כמה זמן גיליתי שהם לרמה 200 :| כלכך מזל שלא הספקתי לגעת בהם!
אמן שמייפל יסדרו את הבעיה בבאדיליסט, ידיד שלי נרשם היום, סופסוף! ואין לי מקום להוסיף אותו. אני מפחדת להרחיב את הרשימה ושזה לא יעבוד או משהו עם כל הבאגים
~מסיימת לחפור~

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

הספרים מורידים 1,1 חחחח את פשוט לא תצליחי להרוג אותם אבל הם סתם מציקים, לא באמת עושים משהו..=]

Don Nirtin

New member
לול../images/Emo87.gif

אין
הכי גבוה זה מפלצת ברמה 110 או 120... הJR NEWTIES... משהו כמו 38000 אקספי...

IceFairy

New member
ואני שמחה לבשר..

שאני יותר לא מתאמנת חחחחח, עכשיו גיליתי את המשחק, תאמינו לי, המירוץ המטורף אחרי עלייה ברמות מוציא את כל הכיף במשחק, אני רק נהנית לאמן את החיה שלי יחד עם בן זוגי והחיה שלו, נהנית להסתובב במפות עם חברים, לעשות מסיבות ב-FM, אין, פשוט אין על המשחק כשיודעים איך להנות ממנו. נמאס לי מכל "חולי הנפש" ששואלים, כמה % אני ואיזה רמה, אני לא במרדף אחרי אף אחד וכל כך שמחה שכולם עוברים אותי ברמה, למה?, כי עכשיו אני נהנית מהמשחק, אני אעלה ברמה מתי שנוח לי ומתי שמתאים לי, רק דבר אחד אני יכולה לומר, שאני גאה בעצמי, שהגעתי לאן שהגעתי בזכות עבודה קשה ולא בעזרת האקים...

למעלה