שעון| ה"י ה - 12.6

noam 500

New member
../images/Emo218.gifשעון| ה"י ה - 12.6

עליתי לרמה 54 (YAY) וקניתי כובע שחור למה 60 לקוסם ואיימוס רויאל קייפ

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מזל טוב../images/Emo140.gif

מה העלית בסקילים?D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

50% ואני מתלבטח מאוד בקשר לבילד. אנשים המליצו לי כל כך הרבה אפשרויות, והעניין הוא שאין בCB משהו נכון כי זאת אחת הדמויות עם הבילד הכי גמיש שיש, שמעלים בהתאם למקומות האימון. העיניין הוא- שאני לא יודעת איפה להתאמן. ושתי הצעות הבנייה הן לפארטי CB ולסולו CB.[כן גם כאן יש כזה..<<"] אז עכשיו אי צריכה לחשוב מה לעלות קודם, BAND OF THIEVS שעוזרת לי לתקוף כמה יריבים בבת אחת. MESO EXPLOSION טוב כולנו יודעים מה זה עושה, וזה אחד הסקילים המגניבים ביותר! או ASSAULTER שטוב למתקפה על מפלצת אחת ובמקס שלו מגיע ל400% נזק..=\ ראאארררר אני לא יודעת מה לעשות..T.T למישהו יש ניסיון/הצעות/מחשבות/תהיות/משהו?!

asulatar מגיעה ל- 450%

שנגד יצורים עם הרבה הגנה יותר טוב מ- SB אני מציע להשאיר את בנד אוף טייפס לאחר כך .... עכשיו צריך כמה רמות ASULATAR אפילו מיקסוס (_כי אין טעם להפסיק באמצע... ) או להגיע לרמה שהוא עושה 300% שזה כמה MP שנידרש ל- DOUBLE STAB ועושה 40% יותר נזק .... אחרי שמגיעים ל- 300% אני מציע אקספלוזיון ...... למרות שלא תישתמשי בו באמת עד רמה 90-95 בעצם הבנד אוף טייפס זה סקיל מוב כזה...... אז אפשר להעלות אותו ולהיתאמן על מיפלצות לא חזקות בימיוחד ..... זה חוסך שיקויים אחרי הכל .... אם את הורגת במכה או 2 אז הבית הרדוף .... שם בכלל את לא מישתמשת באף סקיל מעבודה 3 .... יש אפשרות של (FOG (MIX בכלל יש לרמות 70-80 בליפרי הדובלינים ... שמעתי שזה מקום די טוב..... אני הייתי מציע גם קצת על מגן הכסף (שמישתמש בכסף בימקום HP ) כי הייחס של HP יחסית לכמה שהוא עולה בד"כ נמוך.... והכסף הוא 1 ל- 1 ככה שזה דווקה חוסך כסף ..... למרות שזה ניראה שזה לא....

לבנדר א

New member
אני כזאת מזליסטית!

חברה שבמקרה משחקת מייפל סטורי באה לבקר, ובזמן שהסברתי לה איך להעלות סטאטים נכון לקוסמת רמה 12 שלה ראיתי שבתיק שלה יש את הmaple wisdom staff שאני מחפשת כבר חודש. הוריי!

למעלה