צריכה המלצה

katie me

New member
../images/Emo218.gifצריכה המלצה../images/Emo42.gif

אני רוצה לקנות אחד מהאלבומים הנ"ל,אבל אני לא יודעת איזה מהם יותר כדי לי לקנות, בבקשה תעזרו ותמליצו, *Construction Time Again *A Broken Frame *Speak & Spell

זהר25

New member
בטח שלא....

את הריאשון ,הוא שווה רק ביגלל everything counts המדהים.

זהר25

New member
.....אההההה

גם לא את Speak & Spell,לא חושבת שלחברי הלהקה היה משהו טוב לומר על האלבום הזה. . אז נישאר רק A Broken Frame אההההה לא בין האהובים עליי רק 2 שירים אני אוהבת מישם : Leave In Silence ,The Sun & The Rainfall .

katie me

New member
אם הבנתי נכון ../images/Emo12.gif

שלושת האלבומים הם, לא משהו...אז כדאי לקנות מ- MUSIC FOR THE MASSES והלאה?

זהר25

New member
עוד פעם....

זאות הדעה שלי ,הריאשון רק ביגלל שיר אחד ,Speak & Spell לא ליקנות ורק A Broken Frame ,אבל בישבלי רק 2 ,3 שירים שאני אוהבת שם.וMusic for the Masses עוד פעם אלבום בהחלט טוב ,אבל גם רק כמה שירים בודדים שאני אוהבת ,מה שבטוח לא ליקנות את Construction Time Again Speak & Spell . אבל זאות הדעה שלי . יותר טוב אם תכתבי איזה אלבומים כבר יש לך.

eldorado

New member
זהר, מה יהיה?

מפה רק שיר אחד, מפה רק כמה בודדים... את אוהבת את דפש או לא
אם רוצים רק את הלהיטים או לקנות רק דיסק או שתיים אפשר גם להסתפק באוספים 81-85 ו 86-98 אבל אז מפספסים שירים יפים על הדרך

שני דפש

New member
תקני את כולם!

לדעתי תקני את כולם כל אחד מיוחד בדרכו שלו ובכל אחד יש לפחות שיר אחד חובה... יש בסנטר חנות דיסק שמוכרת 3 דיסקים ב 100 שקלים.. שם תוכלי לרכוש את כולם...

הגר26

New member
דווקא האלבום שחברי הלהקה פחות

אוהבים זה a broken frame. לדעתי speak &spell פשוט מעולה!!!!

katie me

New member
הקטע הוא..

שאני מזמינה דרך האנטרנט את ה-VIOLATER וכנראה את MUSIC FOR THE MASSES כי את כל השאר יש לי (חוץ מה-3 הראשונים שלהם) וחשבתי אולי לקנות אחד מהם (כי כשקונים 3 דיסקים אז המשלוח חינם). או שאולי כדי לקחת את דיסק הרמיקסים? הוא שווה? כי אני לפעמים ממש לא אוהבת מיקסים,הם טובים? וחשבתי אפילו לקחת אוסף (מצד שני זה טיפשי לקחת אוסף כשיש לי כמעט את כל האלבומים). בקיצור אשמח לשמוע דעות נוספות על האלבומים הראשונים שלהם, וההתלבטויות שלי .

זהר25

New member
תילכי על אוספים....דוגמא.....

לא כדאי ליקנות את Construction Time Again ,אבל ביגלל שיש שם את everything counts חבל לפספס, אותו הדבר עם A Broken Frame ,,אז כדאי ליקנות את האוספים שהשירים הכי יפים מ3 האלבומים ששאלת נימצאים שם- Singles 81>85 The Singles 86>98

sweetdreams

New member
אולי תקני דיסק הופעה?

אני גם חיפשתי אלבום טוב מהישנים שלהם. כי אילו השירים האהובים עליי. אני אישית לא מתה על אוספים, אז חשבתי לקנות דיסק הופעה מאותה תקופה. המאסטרים פה בפורום המליצו על 101, עוד לא בדקתי את הפלייליסט שלו, אבל נראה לי שזה שווה יותר מאוסף. במיוחד שיש לך את רוב האלבומים.

sweetdreams

New member
אוקיי, בדקתי עכשיו את הפלייליסט

הוא אכן נראה מעולה! יש שם את כל השירים שאני אוהבת. הוא נראה ללא ספק עדיף על האוספים.. אני חושבת שאת מאוד תהני ממנו.

katie me

New member
אין לי DVD

כנראה אני אקח אוסף, רציתי אוסף הישן יותר,אבל אין להם יש להם את האוסף של 84-96 ,שיהיה . לא יזיק

sweetdreams

New member
התכוונתי לCD, ולא לDVD

בשביל לקנות את דיסק ההופעה, את לא צריכה דיוידי

katie me

New member
אין להם דיסק הופעה

שאפשר לקרוא דרך סידירום רגיל,ואצלי הוא לא קורא דיוידי. לא משנה בסוף הזמנתי את האוסף של 86-98 את ה-MUSIC 4 THE MASSES וה- VIOLATER איזה כייף, אני מתה שיגיע כבר (בטח יתעכב בגלל כל החגים). תודה על העזרה

alpha80

New member
מזתומרת......

"אין להם דיסק הופעה שאפשר לקרוא דרך סידירום רגיל" ? כמו שהמליצו לך , יש את "101" שזה דיסק הופעה (קיים בדיסק אודיו רגיל, לא רק ב DVD), ואם תתאמצי תוכלי לרכוש דרך חנויות באינטרנט את דיסק ההופעה Songs of faith & devotions live.

Rinor

New member
מה לקנות

קני את האלבומים החל מ-1986 והלאה...לא תתאכזבי Black Celebration Music For The Masses Violator Songs of Faith And Devotion (הטוב ביותר שלהם לדעתי) Ultra לוותר על Exciter Playing The Angel פה דפש מוד אפלים יותר, עצובים יותר, מלנכוליים ובוגרים יותר... חג שמח לכולם ניר...

למעלה