בדיוק!
K katie me New member 19/4/06 #22 נכון נכון אתה צודק, אבל איפה שאני מזמינה אין להם מבחר גדול של דיסקים וההופעה היא בדיוידי (ממש ההופעה, לא רק השירים) וכפי שאמרתי אין לי DVD
נכון נכון אתה צודק, אבל איפה שאני מזמינה אין להם מבחר גדול של דיסקים וההופעה היא בדיוידי (ממש ההופעה, לא רק השירים) וכפי שאמרתי אין לי DVD
J j a c k y New member 19/4/06 #20 אני מנחשת שאת קונה דרך דיסק קלאב רק שתדעי שהשירות שם מצויין! הזמנתי ב-10.4 את הדיסקים, וקיבלתי בערב החג ב-12.4
אני מנחשת שאת קונה דרך דיסק קלאב רק שתדעי שהשירות שם מצויין! הזמנתי ב-10.4 את הדיסקים, וקיבלתי בערב החג ב-12.4
K katie me New member 19/4/06 #21 ח...נכון ../images/Emo22.gif אבל אין להם ממש מבחר של DEPECHE MODE לא מצאתי שם אוספים הישנים יותר (אני תמיש שוכחת את השנים) ודיסקים של הופעות. אני מקווה שישלחו מהר, הזמנתי כבר אתמול.
ח...נכון ../images/Emo22.gif אבל אין להם ממש מבחר של DEPECHE MODE לא מצאתי שם אוספים הישנים יותר (אני תמיש שוכחת את השנים) ודיסקים של הופעות. אני מקווה שישלחו מהר, הזמנתי כבר אתמול.
K katie me New member 20/4/06 #25 בסוף, הזמנתי../images/Emo9.gif אוסף 86-98 MUSIC FOR THE MASSES VIOLATER לבינתיים זה מספיק, יש לי את כל השאר (חוץ מ-3 הראשונים). מתה כבר שיגיעו
בסוף, הזמנתי../images/Emo9.gif אוסף 86-98 MUSIC FOR THE MASSES VIOLATER לבינתיים זה מספיק, יש לי את כל השאר (חוץ מ-3 הראשונים). מתה כבר שיגיעו