בגרויות-מי, כמה למה, איך?

לימודים...../images/Emo103.gif

כבר אמרתי..אני נמצאת בתקופה לא כל כך טובה בחיים שלי...
אז נעלמתי קצת...אבל אני עדיין כאן...

HeNoOsH

New member
נהיינו מפורסמים לאט לאט =]

כל יום אנחנו מגיעים לשם ..

Rot3m

New member
...

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה?עשיתי במת', היסטוריה ולשון. במת' -001 קיבלתי 100 , בלשון 80 והיסטוריה 86. -ניגשים לבגרויות חורף השנה?לא. -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?3

עונהה

שנה שעברה היו לי לשון=90 סופי היסטוריה=91 סופי תקשורת=93 סופי מתמטיקה ג'=94 סופי (אחרי שהבגרות 100) אני עושה 5 אנגלית ו4 מתמטיקה (הולך חרא) לא ניגשת לבגרויות חורף השנה

St Peanuts

New member
...../images/Emo13.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) הסטוריה לשון בקיאות ומת' בהסטוריה הלך מצויין בבקיאות ולשון קצת פחות ובמתמטיקה...
. -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)כן לקט ו C ומשפרת במת' ובבקיאות -כמה יח"ל אתם באנגלית?4-5 השנה עושים את ה-4 ושנה הבאה משלימים ל-5 [זה לפחות מה שטוענת המורה שלי :p] -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 5

עונה חבר'ס!!!!!!!!

היסטוריה חלק א' 1 יח"ל 88 יהדות 1 יח"ל 87 לשון 1 יח"ל 95 מתמטיקה=4 יח"ל אנגלית=5 יח"ל ביולוגיה מוגבר 5 יח"ל ערבית מוגבר 5 יח"ל לא נבחן בבגרויות חורף

אוקיי אז ככה

היום כמובן שאני בכיתה י''א.. אבל שהייתי בט', וזה לא היה אותו בית ספר שאני לומדת בו עכשיו... הייתי בקבוצת מ''מ שעשינו את שאלון 001 במ''מ ,בכיתה ט'. קיסבלתי בשאלון הזה 100. בכיתה י'... (אותו בית ספר שבו אני לומדת עכשיו) עשיתי הבגרויות.. בהיסטוריה א' 90 בבגרות עצמה ,84 סופי. לשון, 65 סופי. מ''מ שאלון 003.. נכשלתי. מועדי חורף אני לא ניגשת השנה...יש לי רק מועדי קיץ. במ''מ ,אני ב- 3 יח''ל. אנגלית אני ב-4 יח''ל.

B A M B O

New member
הלך סבבה...

הלכו סבבה... לשון 92 הסטוריה 86 מתמ' 98 (4 יח"ל.. אבל שנה הבאה 5.. כאילו סתם הוצאתי 98 :\) בתנך למזלי היו לנו בוחנים ליצנים אז עשינו עבודה קבוצתית.. צועקים ת'תשובות ו-ז-ה... אז יצאתי עם 85 בנס... לחורף לא ניגש השבח לאל...

...

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? עשיתי בתולדות האומנות (המגן דפק אותי, סופי 70+ כי לא עברתי למקצוע חודש לפני הבגרות), מתמטיקה 005 (נכשל), לשון (סופי 70, מאוכזבת מאוד), היסטוריה (83 סופי) ו..זהו? -ניגשים לבגרויות חורף השנה? לא. -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 יח"ל. -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? הייתי 5, ירדתי השבוע ל4 יח"ל.

gorck

New member
אז ככה...

שנה שעברה- היטוריה-75 לשון-80 השנה: חורף- אנגלית E, מתמטיקה 05 קיץ- אנגלית FG, מתמטיקה 06, פיזיקה 1.5 מכניקה, כימיה3 יח"ל, היסטוריה ב'. כמו שאפשר לראות מהשאלונים, גם מתמטיקה וגם אנגלית אני 5 יח"ל

פימקי

New member
כואב לי הגרון

לשון - סופי 88 היסטוריה - סופי 87 ערבית (בזיון!) - סופי 90 לא נגשת לבגרויות חורף (ותודה לאל על כך :)) אנגלית 5 יח"ל, מתמטיקה 4 (וגם זה בספק
). שבת שלום:).

../images/Emo121.gifקחי בצל, שימי על מסננת

מעל לכוס ותשימי עליו דבש, כשהדבש ישקע לכוס תשתי אותו.

פימקי

New member
זה באמת עוזר? :[

כי עם בצל ושום אין לי בעיה. הדבש כאן זאת הבעיה :|| נמאס לי להיות חולה, איף.

move away

ניגשתי להיסטוריה א' שנה שעברה, ציון הגשה 100, ציון בגרות 90 (סופי 95) השנה ניגשת ל-2 השאלונים במתמטיקה וזהו. 3 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית.

just PolPoll

New member
עונה...

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) היה בסדר עיתי בהסיטוריה (96) ולשון (80) -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)ניגשת ב:אזרחות,תנ"ך,005 וE -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?5

למעלה