בגרויות-מי, כמה למה, איך?

דבירון2

New member
לי היו בגרויות ב

מתמטיקה(4 יח"ל):ציון סופי 100 אנגלית(5 יח"ל):ציון סופי 92 תנ"ך ציון סופי 77 הסטוריה ציון סופי 83 לשון ציון סופי 90 אני ניגש לחורף בתנ"ך בעז"ה. בהצלחה לכולנו ולילה טוב!

דבירון2

New member
כדי שלא יהיו אי-הבנות....

הבגרות שעשיתי בשנה שעברה בתנ"ך זה לבי"ס דתי

nemo the great

New member
חחחח דביר! ../images/Emo66.gif

יאחזיר! חחחח נעים לראות אותך כאן בפורומינו!...

vered151

New member
עונה! =]

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..)אממ... עשיתי ב: היסטוריה- סופי 88, לשון- סופי 87, תולדות האומנות- סופי 98, יסודות העיצוב- סופי 93
-ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) לא..לא עושה בגריות חורף -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? עכשיו ירדתי ל 4!

nemo the great

New member
מגיבבב.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

אוהא אצלנו בכיתה י' עושים די הרבה עשיתי בהיסטוריה בתנך יחידת בקיאות בביולוגי'ה במתמטיקה באנגלית בלשון מה לא? ממש הרבה והשנה גם אותו דבר בהכל!!.. זה מזה סטלני אצלנו כאילו יש איזה ילד אצלנו בכיתה שהוא כבר סיים לימודים
עשה אנגלית H וסיים מתמטיקה עשה 007!! וסיים הוא אפילו עשה בגרות באוקולוגי'ה וסיים אין לו מה לעשות כבר בבי"ס.. אז הוא עכשיו עובד שיהיה לו כסף אחרי הצבא.. אחלה בחור אממ לא משנה חחח ואני 4 יחידות אנגלית אבל אני עושה את D ו-E השנה ושנה הבאה נראה כבר
ומתמטיקה... 002 השנה
למרות שזה אחלה של נושאים!

צטלע

New member
אמ

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? סבבה- מתמטיקה 005 סופי 95 היסטוריה סופי 95 (א') לשון א' (התוכנית החדשה) 100 ערבית (1 יחל) 100 משפט עברי- 98 -ניגשים לבגרויות חורף השנה? לא -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 5

GR££N woMAN©

New member
הממממ

עשיתי 4 אני ארשום רק ציונים סופיים
מתמטיקה - 100 [3 יח"ל, שאלון 001
] לשון - 77 תקשורת - יח"ל 1 מתוך 3 עיוני - 89/87 סופי.. היסטוריה א' - 78 סופי
אני 5 יח"ל באנגלית ו3 במתמטיקה[
] ובחורף אני ניגשת למתמטיקה - שאלון 002

../images/Emo27.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) הלך סבבה,הכי גבוה בכיתה שלי
ובגלל זה העבירו אותי לעיונית
. עשיתי מתמטיקה,לשון,היסטוריה א' וחשבונאות [שנה שעברה הייתי במב"ר,ומנהל עסקים היה המקצוע המוגבר שלנו
וחשבונאות היחידה הראשונה.] -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) לא. -כמה יח"ל אתם באנגלית? 4
למרות שיועדתי ל5 ושמו אותי ב4 כי במב"ר לא היה 5|כועס| -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 3

עונההה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) היסטוריה 89 לש/ון 78 פשוט גרועה בלשון -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) אה חח אין לי מושג נראה לי אנגלית -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 4 מקווה לא לרדת ל3 במבחן הבא

Tiki Torch

New member
הומ../images/Emo110.gif

הו בי' עשיתי 3 בגרויות היסטוריה א'-86 אני עדיין לא מבין על מה ירד לי. מדעי המחשב א'-83 ממש מבאס שקיבלתי כ"כ נמוך יכולתי יותר. אינטרנט-97 גאוות הבגרויות שלי שנה שעברה D: לצערי שנה שעברה לא עשיתי לשון ועכשיו אני נתקעתי עם עוד בגרות השנה

Stinki Winki

New member
עונה

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? הלכו בסדר... עשיתי מתמטיקה והיסטוריה -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) כן, מתמטיקה 003 -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 4

SheWillBeLoved

New member
יאללה../images/Emo3.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) חח האמת שיש טובים וטובים פחות,ככה שבכללי היה סבבה
עשיתי במתמטיקה שלושה שאלונים, אנגלית שאלון E, הסטוריה, לשון, ומחשבים(ונכון לעכשיו זהו..לא נזכרת בעוד
) -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) אממ כן, אנגלית שאלון F. -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?5 ד"א,אני חדשה, קוראים לי רויטל,16 וחצי, אשדוד=]

רייל

New member
זוהי סדום, ילדה

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) לא-מי-יודע-מה. אני מסוגלת ליותר. -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) להיסטוריה א'. -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5. -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 5. (מחר מבחן.
)

0ooורדדoo0

New member
עונהה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה?הלכו סבבה לגמריי..היה לי בהיסטוריה,מתמטיקה ולשון(בהיסטוריה-83,מתמטיקה-100 ולשון 70
) ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)יאפ במתמטיקה -כמה יח"ל אתם באנגלית?4 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?3 כי אני בכיתת מב"ר ואי אפשר יותר מ3 יחידות במתמטיקה

Yoko Nakajima

New member
עונה ^_^

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) * היסטוריה ... אוי לא הלך טוב >< טחח כשהמורה שלי מהחטיבה שאלה מה הציון הגשה שלי אז עשיתי פרצוף היא אמרה כזה "מה, 95?.. 90?..." ...פאדיחות היה להגיד לה שיצא לי 80 חח היא הייתה מורה מעולה תמיד קיבלתי אצלה 95-100... קיצור גם בבגרות יצא לי כמעט אותו דבר, והסופי שלי הוא 79 (אויש זה באמת עצוב :\... בואו נעגל את זה ל80 טוב? חצי נחמה..) * לשוןשוןשוןשושןןןן- הגישו אותי על 95 וקיבלתי 90, אז הסופי היה 93 נראלי (אין להם וחצי ,נכון?) * אנגלית- עשיתי שני שאלונים (E,F) ויצא לי בE סופי 94 וב-F בופי 90...רציתי לעשות מועד ב' שהיה ממש אחרי אבל בטמטומי שכחתי להירשם ונזכרתי בזה בלילה שלפני -_-''....אבל השנה דאגתי לזה :p -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) * אנגלית- אני עושה עוד פעם את E ו-F..חייבת לשפר, בעזרת השם... אז אני עושה בינואר E,F,G ביום אחד הצילו בעע o_O -כמה יח"ל אתם באנגלית? - 5 מואץ (זה 5 רק שאני מסיימת אותם עכשיו) -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? - 5

אניניני../images/Emo103.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון ומחשבים )הלך בסדר..
לשון סופי 95 מחשבים 100 {יחידה ראשונה} והיסטוריה 87 -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)לאא -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?4

למעלה