בגרויות-מי, כמה למה, איך?

../images/Emo80.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? הלכו בסדר.. חוץ מתנ"ך שנכשלתי-אבל המגן הציל אותי והסופי שלי הוא 67.. אני רוצה לעשות תנ"ך חילוני אז זה לא ככ מפריע לי. שאר הציונים: קולנוע-85 היסטוריה-83 לשון- 91 -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) ניגשת.. לאנגלית(C) ולספרות(יחידת השלמה) -כמה יח"ל אתם באנגלית? הממ בעיקרון 4, אבל אני כנראה הולכת לעשות בגרות גם של 4 וגם של 5. אני מתכוונת לגשת לC בחורף, E ו-D בקיץ, ושנה הבאה אם ארצה ואם ילך לי טוב-אגש עם 5 יח"ל לF ו-G.. -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 4 הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק רולז

patito ƒeo

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo107.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) אממ. עשיתי 5 בגרויות: היסטוריה - 93 תולדות האמנות - 93 מתמטיקה - 100 לשון - 82 ביולוגיה - 78 [יחידה אחת] -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) יאפ, ספרות ואנגלית. -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 3

The Shoe

New member
:)

איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) עשיתי בלשון היסטוריה ומתמטיקה מתמטיקה 05- 100 סופי 06- 96 סופי 07- 100 סופי סופי 99 לשון- סופי 97 היסטוריה סופי- 91 -ניגשים לבגרויות חורף השנה? נופ -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? הייתי 5

Yoko Nakajima

New member
אמאאעאעא *זכרונות רעים*, *מייבבת*

דאממיט. יצאתי מזה. היה סיוט בשבילי. פעם ראשונה בחיים שלי שהייתי צריכה לשבת על התחת וללמוד קצת >< גם שנה שעברה הלכתי לעוד מסלול מואץ אחר... ורק סוף השנה קלטתי- במתמטיקה צריך לתרגל!!!!! בדיוק!!! XD אני מנסה ליישם את זה פה ושם השנה, נקווה שיילך טוב ;)

צטלע

New member
וואו, כל הכבוד כל מתמטיקה :)

את עושה תוכנית של בר אילן/טכניונית? (אם אפשר לשאול חח)

צטלע

New member
מגניב!

אני עושה מסלול שהוא ביניים בין בר אילן ל5. חח הייתי צריכה לסיים השנה, ואני לא אסיים בגלל שלא היו להם מספיק שעות. באסה רצינית.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif בגרויות

שנה שעברה עשיתי בגרות בלשון, הסטוריה ומתמטיקה.. הלך טוב מתמטיקה- 100, לשון- 93, הסטוריה- 90
ניגשת לבגרות חורף אחת, אם אני לא טועה.. חח.. מתמטיקה 002
5 יחידות באנגלית
3 יחידות במתמטיקה

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo9.gif

>>איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? מעולה, הסטוריה סופי 92, לשון סופי 94 ומשפט עברי סופי 96 >>ניגשים לבגרויות חורף השנה? כה מתמטיקה 003 >>כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 >>כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 4

danina the 1

New member
אניניניניני :)

איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? אממ הלך טוב... עשיתי בהיסטוריה- 80 ציון סופי... רק בגלל המגן הדפוקק ולשון - 88 או 87 סופי... ניגשים לבגרויות חורף השנה? אממ כן... היסטוריה ב' ואנגלית... E אני חושבת... כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 :) כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 5 :)

Yellow Tush

New member
עונה......./images/Emo13.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? סבבה לגמרי.. בלשון בבגרות קיבלתי 97, היסטוריה 88 סופי וערבית 95 סופי נראה לי... -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) אכן, היסטוריה ב' ושאלון E באנגלית... -כמה יח"ל אתם באנגלית? חמסה -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? חמסה

עונה P:

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..)- דווקא לא רע בכלל ^^. 93 בלשון,87 סופי. 70 בתנ"ך,76 סופי. 100 במחשבים,97 סופי :) -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) לא -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?4

lover boy6

New member
עונה..

הלך לי שנה שעברה טוב מאוד בלשון היסטוריה מתמטיקה מדעים(עזבו זה סתם בגרות פנימית) אבל רק מקוצע אחד מחורבן נכשלתי בו ואני עושה אותו שוב השנה זה תנ"ך!!! אני השנה ב4 יחידת מתמטיקה ו5 אנגלית ובחורף אני עושה את 003 ואת E..

נושא כאוב

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) תנף (76 סופי,תנ"ך דתי) היסטוריה (90) לשון (60) מתמטיקה (90) -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) מתמיטקה,וזה בספק..אין לי מושג איך אצליח בזה. -כמה יח"ל אתם באנגלית?4 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?3

למעלה