בגרויות-מי, כמה למה, איך?

../images/Emo216.gifבגרויות-מי, כמה למה, איך?../images/Emo216.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) -כמה יח"ל אתם באנגלית? -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?

HeNoOsH

New member
עונההה...=]

איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? היה לי בהיסטוריה ולשון, לא הלך הכי טוב, בשניהם קיבלתי 70 סופי =\ ניגשים לבגרויות חורף השנה? לא כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 3 כ"כ לא בא לי להגיע לתקופה של הבגרויות =\

hadarh111

New member
הייי גם אני כככה

5 באנגלית 3 במתמטיקה גאדדד אני אסון במתמטיקה לא נראה לי שראו את בנות גרועות כמוני אין לי ראש מתמטיקי בגרושש שום כיוון המורה כזה הנה סתכלו ברור שרואים פה שאפשר לעשות ככה וככה ואני כזה איפה איפה??? תגיד לי מה לעשות אני אעשה כמו קוף אחרי בן אדם אבל אל תצפה ממני לראות אני לא רואה:( טוב סתם חשבתי צורך לפרוק.. אחרי מבחן מעצבן במתמטיקה היום עשיתי 3 וחצי שאלות מתוך 5.. וצדקתי רק בחצי:X ובנות של 5 יחידות עם המורה המושלםם שלהן.. הוא כבר בדק ישר אחרי.. וכמעט כולן יצאו עם 90+ :(

HeNoOsH

New member
3 זה הכי אחי ! =]

אני שנה שעברה הייתי ב4 ות'אמת אין לי מושג איך הגעתי לשם כי אני גרועה בזה..חוץ מ60 ומשהו באיזה בוחן אחד, כל השאר נכשלים ! בגאומטריה אין יותר גרועים ממני..תמיד היה קורה לי כמו אצלך שהמורה מסבירה ואומרת שרואים פה איזה משהו ורק אני היחידה שלא קולטת אפילו על מה היא מדברת...אבל השנה אני ב3 והולך לי חלק ...חחח אני נכנסת בכיף לשיעורים והציונים שלי טובים, אז למה לא ? אחרי הצבא אני אשלים.. ואין לך מה להתבאס, קורה לפעמים שלא הולך הכי טוב במבחן אבל זה כולה מבחן ותמיד את יכולה לעשות מועד ב' או תיקון מבחן...יהיה טוב ! =]

Osher191

New member
מיאו

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? היסטוריה הלך מעולה, יצא לי 89 סופי. יחידה ראשונה במדעי המחשב-93. מתמטיקה 05 ו-06 הלך רע, בגלל זה השנה אני עושה אותם עוד פעם. -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)- כן, שאלון 005 במתמטיקה -כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 5

eynav br

New member
הבגרות היחידה שעשיתי היא לשון

וזה אחרי שלמדתי רק חצי שנה לבגרות... כאילו בתחילת השנה למדתי עם הכיתה שלי שהיא כיתה קטנה ואחרי חצי שנה המורה ניזכרה להגיד לנו שלא נעשה את הבגרות כי לא הספקנו ללמוד את כל החומר אז התעצבנתי והלכתי ללמוד עם המב"ר.. בקיצור היה לי דיי קשה וכמעט נכששלתי, לא זוכרת כמה קיבלתי..

../images/Emo121.gifלא עושה בגרויות

חוץ ממוזיקה, מקווה שאני אוכל לעשות רסיטל שנה הבאה אם אני אגיע לדעתי לרמה מספיקה. מממ 4 בספרות המוזיקה ואחת בתאוריה, מקווה ל-2 או יותר

וול../images/Emo9.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..)אני עשיתי בהיסטוריה ולשון.בשתיהן איבדתי ריכוז ובבחינה בלשון חטפתי סחרחורת נוראית(כי אנמית אנוכי
) בכל אופן,התוצאות יצאו מעולות ואני די גאה בעצמי היסטוריה א'-90 לשון-96 -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?)כן,טופס 005 במתמטיקה -כמה יח"ל אתם באנגלית?5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה?4

הדרייי1

New member
עונהה

שנה שעברה עשינו בגרות בהיסטוריה ובתלמוד.. הלכו בסדר קיבלתי 67 בהיסטוריה שזה מספיק לי .. כי אני גרועהה בהיסטוריה.. ובתלמוד קיבלתי 82 שזה סבבה... החורף יש לנו מלאא בגרויות והכי קרובה זה במתמטיקה ( 3 יחידות) ויש 2 יחידות אנגלית (מתוך 4)...

tttttttttt1

New member
עונהההה

איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? פיייייייי היו לי מלא בגרויות..זה הולך ככה: היסטוריה ב' סופי 90 [בני זונות...אני עד עכשיו לא מבין כל כך איך פסלו לי שאלה בגלל כותרת!!] כימיה 3 יחידות מתוך 5 - 90 סופי אנגלית שאלון E - 100 מתמטיקה שאלון 05 - 100 מתמטיקה שאלון 03 - 100 לשון שאלון ב' - 93 סופי
ניגשים לבגרויות חורף השנה? בחורף אני עושה בגרות בספרות ובגרות במתמטיקה שאלון 04
כמה יח"ל אתם באנגלית? 5 -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 4

Yellow Tush

New member
חח..מה רע ב -4 יחידות במתמטיקה?

במיוחד עם הציונים שלך... אהה! ואיך הבגרות בכימיה? קשה?

tttttttttt1

New member
אממ הבגרות בכימיה לא כזת קשה לדעתי

כמובן שהיו צריכים לדפוק אותנו כי פתאום במועד שלנו הורידו שאלה - בחלק ב' במקום לבחור 4 מתוך 8 שאלות היה לנו לבחור 4 מתוך 7.... אבל בכללי אני לא חושב שהבגרות כל כך קשה....אפשר להתסדר
... <חשוב לקבל מגן טוב! >

tttttttttt1

New member
ולגבי מתמטקיה - אממ

4 יחידות זה סתם משעמםן...חומר משעמם וזה ממש לא מאתגר..אני לא עושה כלום בשיעור...למרות שסבבה לסיים עם 100 [אני מקווה לפחות..עדיין נשאר לי שאלון -04 בחורף] כי תכלס - לא צריכים לזלזל ב-4 יחידות..אבל אני אחד שאוהב לנצל את היכולות שלו...ו-4 חידות לא ממש מתאים לי....]

אל תהיה מסוג החרשנים המעצבנים

90 זה רע, 4 יח"ל מתמטיקה זה לא טוב....נובמת יש לך אחלה ציונים תהיהי גאה במה שיש לך ולא במה שאין

dark dumb

New member
הוא לא חייב להיות חרשן בשביל זה...

אני נניח לא חרשנית בכלל אני לא מההכי מקשיבות בשיעורים... בקושי עושה ש"ב.. אבל לימודים הולך לי בקלות, אז בישבילי 4 יחידות זה קצת ו-90 זה לא משו...

tttttttttt1

New member
וואי זה כ-ל כ-ך לא קשור לחרשנות...

אם מישהו טוב בתחום לימודי אבל מרגיש שהוא לא ממצא את עצמו אז זה נראה לו עצוב שהוא עושה מה שהוא עושה..... תארי לך את היית,סתם דוגמא, בקבוצת בלט, אחרי שלמדת 20 שנה ואת רוקדת מקצועי, אבל היו שמים אותך בקבוצה של מתחילות שם את היית הכי טובה, הכל היה לך סבבה, אבל לא היית ממצא את עצמך?!? ממש לא קשור לחרשנות..וזה עצוב שאנשים לא יכולים לקבל את זה שיש אנשים אחרים שטובים בלימודים גם בלי לחרוש 25 שעות ביממה, וכל פעם שמישהו מהם מצליח להוציא ממוצעים גבוהים ישר משליכים את זה על העובדה שהוא חייב להיות חרשן....

Blue Aura

New member
|סקסי| ../images/Emo189.gif

-איך הלכו הבגרויות של שנה שעברה? (במה עשיתם בכלל? אנחנו עשינו היסטוריה, לשון, תנ"ך ומי שיש-מגמה..) עשיתי לשון, היסטוריה ומתמטיקה. הכל מעולה. עברתי את כולן^_^ -ניגשים לבגרויות חורף השנה? (אם כן, איזה?) מתמטיקה. -כמה יח"ל אתם באנגלית? 4. -כמה יח"ל אתם במתמטיקה? 3.

למעלה