שאלון

Total Girl

New member
זה פוטושופ...

אני חושבת שזה פוטושופ והדביקו את הפנים של ביל...כי היה איזה ראיון עם התאומיים באיזה עיתון גרמני ושאלו את טום מה דעתו על האפור של ביל..והוא אמר שהוא שונא את זה ולטעמו זה טיפה מוגזם

Tsuf love Bill

New member
ואאי !

חח איזה מוזר זה.. אבל קשה לי להאמין שזה אמיתי.. אני אוהבת-
חחחחח בלי קשררר !!! D= עננננת....................................

Anat TH LOVE

New member
באמת בלי קשר !!

צפנת ~ אל תעשי את זה יא דבבילית ! חחח הבנת ? מגגלבטט"ה בלי קשא ! חחח הבנת 2 ?!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif

צומי הא ?
1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ממ.. וואי. יכולהיות, למרות שזאת קצת הגזמה האמת.
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כןן ! ועוד איך !! וכן , ביל XD
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אבא- שהם בנות מאוד כוסיות
אמא- שההוא עם הכובע הכי חתיך XDD [יש לה טעם כמו שלי]
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? שהם המילים ממש אמיתיות ושזה כ"כ נוגע ל
.
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אשמח בשבילו , ואקווה שהיא לא איתו בשביל פרסום.
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? תאמת שזה קצת מגעיל , כאילו כמה אפשר ?! אבל שיהיה לו בכיף אם זה עושה לו טוב :)
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? טסה לשם ! בטוח! אחלה שאלון

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif

מה שאבא שלך חושב עליהם מצחיק אותי
ותעני על השאלה שכתבתי כמה הודעות לפנייך,בבקשה
-איך את יודעת שביל הסתכל דווקא לך בעיניים?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אז ככה ,

א.ברור לי שאני לא היחדיה שהוא הסתכל לה בעיניים, הוא הסתכל לי בדיוק כמו שהוא הסתכל לעוד הרבה מעריצות
ב.שמים
כמישו מסתכל לך בעיניים . המבט נתקע כזה. את יודעת. וגם האמת זה ארך לפחות 6-7 שניות. ואני באמת לא מגזימה. אין לי אינטרס אני דווקא רציתי שטום יסתכל .. חח אבל הוא לא
הבנת?
ושמחה שאבא הצחיק אותך
חח הוא באמת בנאדם אחד המצחיקים ! מתעלליך אבא !!
XD

MaaYanUshM1

New member
עונה..חח נראה לי שאני האחרונה אבל מה איכפת לי

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? => אני לא עד כדי כך נואשת אבל אם העכבישי היה מבושל טוב טוב עם כל מיני דברים טעימים אז אולי
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? => אז זהו...שלא ראיתי אותם בלייב:( 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? => אמא חושבת שביל בת ואבא חושב שהוא קיפוד. ובזה מסתיימת המחשבה שלהם עליהם (ואולי טוב שכך..!) 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? => שזה פשוט טוב:) אני מתחברת להכל..למילים... ללחנים..ולאופי של הלהקה עצמה. ואם זה עושה לי טוב כשאין לי מצב רוח זה סיבה מספיקה לשמוע את המוזיקה שלהם :] 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? שיהיה לו בכיף. ברוך ה' הגיע גם זמנו (מי שמדברת..) 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? => אני לא חושבת שיש לו כל כך הרבה כמו שעשו ממנו וכמו שהוא אומר בצחוק (וכולם לוקחים ברצינות)...אבל אני בכל זאת חושבת שבכיף...אם הוא רוצה והצד השני גם רוצה בכך אז למה לא? כולם יוצאים מורווחים וטובי לבב. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? => אמממ כשאני חושבת על ארצות שכנות זה ארצות כמו לבנון, סוריה, ירדן ומצרים...עכשיו אולי אנחנו בשלום (קר!) עם שתיים מהן אבל אני קצת אחשוש לחיי אם אני אפגוש במוסטפה או מוחמד. לא שיש לי בעיה איתם פשוט להם יש בעיה איתי. אם נגיד זה היה בטורקיה אז הייתי טסה לשם בכיף:) וכן..נהנו...אחלה שאלון~!:)

עונה ^^

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ב-ר-ו-ר-!-!-!-!-! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? יש סיכוי, אבל אי אפשר לדעת... 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אוי ואבוי. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את המילים ואת עצם העובדה שהם לא כמו כל להקה/זמר שכל השירים זה על האהבה וכל שאר הבולשיט [הרי תחשבו על זה, כל שיר שיוצא היום לרדיו מדבר על אהבה ופרדה.. ועוד דברים שיצאו כבר מכל החורים.] סורי על החפירה.. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? את מי צריך להרוג? 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? לא היה אכפת לי להיות אחד מהם XD 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? מוציאה את כל הדמי כיס שלי על מלון שם!

crazysapir

New member
עונה../images/Emo151.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?לא~ 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?לא 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?אמא שלי חושבות שהם מאגניבים והיא מתה עליהם. אבא שלי עדיין לא סגור אם ביל זה בן או בת, ובן דוד שלי מאוהב בביל בגלל שהוא חושב שזה בת
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?בעיקר את המילים
יותר מאשר את המנגינה. ואת הקול של ביל הוא פשוט נוגע~ 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?שיהיה לו בכיףD: 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?שיהיה ול עוד יותר בכיףXD 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?הייתי מתחננת להורים שיקנו לי כרטיס:)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח יאו גמאני קראתי איפה שהוא שילד בן 5

אמרת לאחותו בזמן שהסתכל על הפוסטר של טוקיו: "אני הכי אוהב את זאת" והצביע על ביל XDDD. זה מצחיק מאוד .. אבל האמת שזה הגיע מכתבת נאצה על טוקיו . במקרה ראיתי את זה באחד השוקסים .. ד"א ספיר- היה ממש כיףף לראותותך היום ואתמווול מתעלליך

למעלה