שאלון

noambill

New member
עונהנהנה^^

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ברור!!! אבל הייתי תקועה עם המיכלים הענקיים האלה של מי עדן ביד..XD חוצמזה ממילא אנחנו אוכלים תוך כדי שינה 3 עכבישים בממוצע^^ 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? לאT.T הלוואי והיו מסתכלים לי בעינייםT.T אם ביל או טום היו מסתכלים לי בעיניים היתי מחייכת את החיוך הדבילי ביותר בחייXD חיוך שאומר 'אני ווירדוו' XD 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? שנמאס להם שאני מעריצה להקה ושזה ממש מוגזם..XD ואני אומרת להם שלא אכפת לי ואח"כ אני נתקעת על Dont Jump ו- Scream שעותXD ההורים שלי ממש לא אוהבים שיש לי תחביב כלשהו... 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכלל!! אני מתה על איך שגיאורג מנגן על הבס, הנגינה של טום לא יכולה להיות יותר טובה גוסטאב על התופים ממש מצחיק והוא ממש ממש טוב ובילל!?!? אוי ביל הכי הכי הוא שר מדהים קול גבוה אוו קול נמוך הוא שר ממש טוב!! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אהיה עצובה..)= T.T אבל אני אברר עליה דברים לראות אם היא לא פרחה שתפגע בו.. ואם טוב לו איתה אני אוכל לחיות עם זה^^ 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? חד פעמיים!?!?!? הם רב פעמיים.. אני מש לא אוהבת את זה אבל אני בטוחה שאם הייתי אחד מהסטוצים האלה של לילה אני לא בטוחה שהייתי שונאת את זה כמו עכשיו.. אבל בעיקרון באמת אני חושבת שאין לו מספיק ביטחון בשביל מערכת יחסים לאורך טווח (אבוי אני חופרת ברמות..) 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? אם מדובר בארצות ערב וזה הייתי רוצה ללכת אבל הייתי נשארת משתי סיבות: 1. ארצות ערב לא מתאימות לי..בעעעעא^^ הם גם מפחידים טיפה 2. ההורים שלי לא היו מרשים ליT.T מקווה שאנשים לא נרדמו.. ו.. אל תרדו עליי כי אני חופרת פשוט אינלי עם מי לדבר על הדברים האלה..^^

noambill

New member
אמיתי ועוד איך..3=

הוא כזה סקסי.. זה מאיזה ראיון, לא זוכרת איך קראו לתוכנית אבל זה היה איפושהוא בגרמניה^^ אם משווים את התמונה הזאת לביל אשכרה רואים שהם דומים..(= אוי.. I Love Kaulitz's (אוו איך שלא כותבים את השם משפחה באנגלית)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo45.gif זה לא אמיתי זה מאיזה ראיון ויש לי תתמונו

ת מהראיון ההוא. והוא שם בלי איפור ..
למרות שזה מממש יפה לו חח

noambill

New member
אני אשמח אם תשלחי לי..

איך לעזאזל הצליחו לעשות את זה כ"כ טוב!?!?!?@!^%$*&)&%)#9 זה ממש לא ברור.. זה נראה אמיתי לגמרי.. אבל גם אם לא זה בכל זאת יפה לו(=

noambill

New member
תני לי שלוש סיבות שאת יודעת בוודאות.. בבקשה^^

לא בקטע של ריב (XD זה משפט מ"החיים זה לא הכל") רק כדי לדעת..(=

SpongBobit

New member
אוקי, למה שטום לעזאזל יבוא עם איפור !?

זה מספיק טוב ? ולא רק זה שאני מכירה ת'ראיון הזה והוא בלי איפור. ואם הוא היה עם איפור, לא היה אחד בפורום שלא היהי יודע על זה !

noambill

New member
=/ ישמצב.. בכל זאת

אני אוהבת את התמונה הזאת.. גם אם זה פוטושופ וגם אם לא.. הוא ממש חתיך ככה, אבל גם בנורמל הוא חתיך..(=^^

tsofa

New member
חחתיייכווס :] חחח זה יכול להיות אמיתי XD

כוללה איפווור
מתאים לוו

יאאא הוא מזכיר לי מישהי!!!../images/Emo168.gif

הוא מזכיר לי מישהי מסרט. ברצינות >< והוא כ"כ דומה לביל/ ביל כ"כ דומה לו [כי ביל יותר קטן] XDDDD איזה חמוד!!!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifרואים שזה לא אמיתי.

עשו לו שפכטל ענקי על כל הפרצוף! זה כמו שלפני כמה ימים נתקלתי בתמונה של גיאורג,שפשוט עשו לו על כל הפרצוף Blur בפוטושופ חוץ מהעיניים,הגבות והשפתיים. ומי שיודע מה קורה כשעושים את זה,יבין למה זה מצחיק

למעלה