סקר!!!

שוב עונה

האומן שהכי הפציץ השנה? ורקיד משינס אני חושב מי האומן שהכי איכזב?אינפקטד כמה אפשר לחכות לאלבום מי נעלם!?אסטריקס סאב6 גי אמ אס מי הביא בפריצה?basic הם פשוט מעולים את מי הייתם רוצים לראות בשנה הבאה?שפונגל שוב לייב וגם אם אפשר אז יאנגר ברודר ביחוד את האלבום שלהם שנה של פרוגרסיב זאת הייתה בעיקר פרוג און

S l a s h 2

New member
חחח יאללה גם תוספת שלי:

מי האומן שהכי הפציץ השנה? Eskimo מי האומן שהכי איכזב? (סקאזי לא נקרא הוא תמיד כזה) Infected Mushroom, כל השנה הם דחו ודחו את האלבום ובסוף לא הוציאו אותו.. מי נעלם!? וואלה לא שמעתי כלום מhypersonic אם אני לא טועה... מי הביא בפריצה? Intersys את מי הייתם רוצים לראות בשנה הבאה? Infected!! סעמק שיוציאו תאלבום כבר חח ועכשיו השלם את החסר.... השנה הייתה שנת פול און (פול און,גואה,דארק,פרוגרסיב,פיני וכל השאר...) לדעתי שנה הבאה תיהיה שנת פול און:) (אותו דבר...)

עונה לסקר.....

הטראק הראשון - Infected Mushroom - Deeply Disturbed הטראק האחרון - painkiller vs bliss - out of phaze הטראק שבחיים לא - לא עולה לי חח.. הטראק שתמיד - eskimo - sex-a-holica מה כרגע רץ - eskimo vs mindfield - theyre in trouble now אלבום השנה - Eskimo - Balloonatic Part Two

בתור חולה אסקימו ..

וגם לך לא חסר... אבל בלונטיק 2...לא אלבום השנה בחיים!! עם כל הכבוד...אני נהנה מהאלבום של באבל או של קלו ופארנויז יותר

יש משו במה שאתה אומר....

אבל עדיין זה אחד האלבומים שהכי שמעתי אותו השנה

S l a s h 2

New member
אני חולק עליך, לדעתי בלונטיק 2 או

דינמיק סאונד הם בהחלט אלבומי השנה, ובטח יותר משל באבל..

אמממממ

מה הטראק הראשון ששמעתם?? california sunshine - summer 89 מה הטראק האחרון ששמעתם?? hallucinogen - lsd world sheet of closed string מה הטראק בחיים לא תשמעו עוד פעם?? skazi - hit and run מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? shpongle - around the world in tea daze מה כרגע רץ בפלייליסט?? shpongle - around the world intea daze האלבום השנה בשבילכם? השנה הרורדתי מוסיקה חלק לא פתחתי ושמעתי עוד ולא היה לי זמן להאזין אז שנייה מנסה לחשוב אין לי כרגע אלבום

S l a s h 2

New member
יאללה גם אני..

מה הטראק הראשון ששמעתם?? לא זוכר בדיוק, נראה לי טראנס הדרדסים אם זה נחשב חח או juice של gms כבר ממש הפסיי הראשון מה הטראק האחרון ששמעתם?? Juno Reactor - Pistolero מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? תאמת לא יודע, בדרך כלל מה שאני לא אוהב אני ישר מוחק, אבל נלך על היט אנד ראן, פשוט נחרש מכל הכיוונים ומעפן כל כך שכבר יותר מעפן לשמוע את זה .. מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? Infected Mushroom - Bust A Move כמובן! מה כרגע רץ בפלייליסט?? Infected Mushroom - Somthing Else האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? Eskimo Baloonatic 2\Dynamic - Dinamyc Souns

xofer

New member
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

הטרק הראשון... קשה... שהוא ממש טראנס? הממ... לא בדיוק טראנס, אבל נראה לי ramirez - el rytmo barbero אבל זה נקרא אסיד טכנו. KLF תופס? בקיצור משהו בשנת 91-92 האחרון: אסטריקס - קאלי. אחלה טרק. שלא תשמעו בחיים: קינזזה וכל אלה. תמיד אשמע עוד פעם: אינפקטד הישנים כמובן כרגע בפלייליסט: רנדום על הכל. בשנייה הזאת rainbow - death alley driver אלבום השנה בטראנס... נראה לי double r.e.l או abomination או gms

yoss67

New member
תקן אותי אם אני טועה

האלבום האחרון של GMS לא היה באוקוטובר 2005?

כן ולא

האלבום האחרון שלהם Emergency Broadcast System אכן יצא באוק' או נוב' 2005 אבל באפריל 2006 הם שיחררו מחדש את Chaos Laboratory תחת הלייבל Avatar שלראשונה שוחרר ב1997 בלייבל Alien News .

נדב8

New member
תגובה

טראק ראשון - דרדסים אממממ הטראק האחרון הוא לא כל כך חדש... vibe tribe- funky לצערי shift אני לא כל כך מתחבר אליו... אממממ תמיד אוכל לשמוע את infected- meduzze פלייסיסט 1. Wizard Lizard - Morning Glory (7:18) 2. Wizard Lizard - Psycho Active (7:22) 3. Wizard Lizard - Pain Killer (7:12) 4. Multistate - Collaborating With Machines - Clear V.3.0 (7:37) 5. Multistate - Collaborating With Machines - Bipolar (8:35) 6. Multistate - Collaborating With Machines - Silver (7:07) 7. Multistate - Collaborating With Machines - Sharp (8:26) 8. Multistate - Collaborating With Machines - Prosthetic (7:40) 9. Multistate - Collaborating With Machines - Windup (8:28) 10. Multistate - Collaborating With Machines - Roberta Sparrow (8:23) 11. Multistate - Collaborating With Machines - Nefarious (8:28) 12. Multistate - Collaborating With Machines - Colour Collapse (5:37) 13. Multistate - Collaborating With Machines - Close-up (8:35) 14. Vibe Tribe - Melodrama - Vinyla Sky (8:02) 15. Vibe Tribe - Melodrama - Spun (6:49) 16. Vibe Tribe - Melodrama - Funky (7:05) 17. Vibe Tribe - Melodrama - Albert Balbert Album Version (7:47) 18. Vibe Tribe - Melodrama - Melodrama (7:28) 19. Vibe Tribe - Melodrama - Rearranged (7:19) 20. Vibe Tribe - Melodrama - Stringadelic (6:43) 21. Vibe Tribe - Melodrama - Frog N Roll (7:28) 22. Vibe Tribe - Melodrama - Bass Ratz (6:28) 23. Vibe Tribe - Melodrama - Adish (6:42) 24. Tube - Personality - Personality (8:24) 25. Tube - Personality - Epileptic (7:30) 26. Tube - Personality - Dinosaur (7:39) 27. Tube - Personality - Space Cadet (8:11) 28. Tube - Personality - Groove Action (7:30) 29. Tube - Personality - Meet The Monster (Rmx) (6:55) 30. Tube - Personality - Generator (7:20) 31. Tube - Personality - Dramatic Drop (7:50) 32. Tube - Personality - Little Blue Man (7:03) 33. Tube - Personality - Syntax Error (7:05) אלבום השנה בשבילי הוא vibe tribe- wise crack אני איש של פולאון....

Matador Brother

New member
גם אני מצטרף

חלק1 : טראק ראשון - eyal barkan - דפנה,קרחנה,גוד מורנינג טראק אחרון - space budhaa - isradelic הטראש - לדעתי לכל אומן יש את הזבל שלו -> אין טראק מסויים . הטראק החוזר - oforia feat bwicked - return of the machines רץ כרגע - the freak show - danger אלבום השנה [ או לפחות אחד מהם ! ] - * Lani_-_The_Reincarnation-2006 * חלק 2: האומן המפציץ - אינפקטד בהופעות חיות האומן הנעלם - psygone :) הפריצה - Filteria לשנה הבאה - לראות את אינפקטד בהופעה . שנת 2006 היתה שנת פולאון . שנת 2007 תהיה אותו הדבר לדעתי .

למעלה