סקר!!!

../images/Emo215.gif סקר!!! ../images/Emo215.gif

מה הטראק הראשון ששמעתם??
מה הטראק האחרון ששמעתם??
מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם??
מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם??
מה כרגע רץ בפלייליסט??
האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..?

אביתר13

New member
חחח

מה הטראק הראשון ששמעתם?? i wish מה הטראק האחרון ששמעתם?? Phanatic - Restart מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? Delirious_-_Antrak_(Bizarre_DD_Remix) מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? never ever land מה כרגע רץ בפלייליסט?? Ananda_Shake_-_America_s_Future depeche_mode_martyr__paul_van_dyk_vonyc_lounge_mix_ Atomic Pulse-Noise Freak (2006 Audio Mix) Violet Vision-Your Voice (Moshic Remix) Offer_Nissim___Maya_-_Perfect_Love__Alexander___Mark_VDH_Underworld_Mix_ האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? MFG_-_Message_From_God-2006-MYCEL

yoss67

New member
אז ככה

טראק ראשון - אי שם בכיתה ג' גוד מורנינג ישראל (נכנסתי למוזיקה הרבה אחרי) טראק אחרון - Lost Buddha - Metamorphosis הטראש - כימיקל קרו הטראק שלא יימאס אף פעם - Bust a Move רץ כרגע - Va - Apsara גואה פסיכודלית בניחוח מודרני מבית Suntrip המצויין אלבום השנה - Triac או Ka-Sol קשה לבחור

NeTa141

New member
../images/Emo191.gif

מה הטראק הראשון ששמעתם?? אסטרל-מהדבה מה הטראק האחרון ששמעתם?? Deep Dish - Flying Song (Markus Schulz Vocal Mix) מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? סקאזי? חח לא יודעת. מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? ממ יש הרבה... מה כרגע רץ בפלייליסט?? Mauritius - Mofus Dead האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? ed rush and optical - chameleon בפעם האלף :)

גם אני עונה...

מה הטראק הראשון ששמעתם?? משהו של אולימאן עם גיטרות וזה.... מה הטראק האחרון ששמעתם?? Eskimo - Addicted To Base מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? סקאזי משהו... מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? 03-eskimo_-_balloonatic- מה כרגע רץ בפלייליסט?? 07-claw_vs_paranoize_-_watch_it-upe האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? לא נראה לי שיש לי זכות לענות פה בכלל...

Luftwaffe

New member
!

מה הטראק הראשון ששמעתם?? Mystica - Jamiroquay RMX (המלודיה שם מהטראק הראשון ששמעתי אבל לא זוכר איך קוראים לו) מה הטראק האחרון ששמעתם?? Krumelur - Lifeforms מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? פול-און מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? astral - people can fly מה כרגע רץ בפלייליסט?? David Gilmour - Smile האלבום השנה בשבילכם? Ka-sol - Fairytale

Rasta Kosta

New member
עונה...

מה הטראק הראשון ששמעתם?? לא סגור על זה...נראה לי "הפרה המשוגעת" או "לב אמיץ" אחד מהטראקים מהתקופה ההיא שהייתי בכיתה ד' בערך מה הטראק האחרון ששמעתם?? penta - rio מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? hit n' run מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? סיימון פרוספורד - LSD מה כרגע רץ בפלייליסט?? בימים האחרונים אני חורש על החדש של גיניה פיגס

Rasta Kosta

New member
אה ואלבום השנה

התלבטות קצת קשה בין: purple pepole של אנטרופי הדיסק של פילטריה שברח לי השם שלו peace for the wicked של פסייקובסקי,אוסום ושות'

Norman Porval

מה הטראק הראשון ששמעתם? מי זוכר... טראנס הדרדסים, הולימן, כל השטויות האלה מה הטראק האחרון ששמעתם? Gappeq - Rite Machine היום בבוקר היה כיף מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם? DNA שונא אותו הרס לי את החיים מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם? אוווו יש הרבה Fungus Funk - High Feelings Osom - Over Game Kindzadza - Can U Feel It? Psykovsky - Golden Green Shit מה כרגע רץ בפלייליסט? Big Wigs - Beilon Pepti בא טוב האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? Cosmo - Gravity

!!!!!!

הטראק הראשון - משהו של אייל ברקן הטראק האחרון ששמעתי - hydraglyph - electric feed לא ישמע יותר בחיים - כל מה שקשור ל phantic טראק שתמיד אני אוכל לשמוע - rearranged - vibe tribe \abomination - glitch כרגע בפלייליסט - phyx - tribe אלבום השנה בלי צל של ספק שגם כל טראק שם זה טרק שאפשר לשמוע תמיד - U-Recken_-_Aquatic_Serenade- אחח יניב הגדול מכולם

griever

New member
בנזונה של סקר

טראק ראשון astral projection - ionized טראק אחרון-omnimotion- une autre vie בחיים לא שוב-shulman-insability הטראק הזה מכניס אותי לפילוסופיות ודיכאון תמיד שוב-shulman - random lifelines כרגע-perfect stranger - learning=change אלבום השנה-sensient - antifluoro

DorDassa

New member
תורי

מה הטראק הראשון ששמעתם? Hallucinogen - Gamma Goblins מה הטראק האחרון ששמעתם? Mushroomman - Crystaldelic מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם? Skazi - Out Of Space מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם? אני אתן חמישה: Mushroomman - Crystaldelic Infected Mushroom - Bust A Move Infected Mushroom - B.P Empire Hallucinogen - Space Pussy Astral Projection - Let There Be Light מה כרגע רץ בפלייליסט?? Krumelur - Lifeforms האלבום השנה בשבילכם? ללא ספק Filteria - Heliopolis

../images/Emo215.gif תוספת!!! ../images/Emo215.gif

כי באמת מעניין אותי השאלות הבאות...
מי האומן שהכי הפציץ השנה?
מי האומן שהכי איכזב? (סקאזי לא נקרא הוא תמיד כזה)
מי נעלם!?
מי הביא בפריצה?
את מי הייתם רוצים לראות בשנה הבאה? ועכשיו השלם את החסר....
השנה הייתה שנת ____ (פול און,גואה,דארק,פרוגרסיב,פיני וכל השאר...) לדעתי שנה הבאה תיהיה_____ (אותו דבר...)

עונה

מה הטראק הראשון ששמעתם?? מאיפה אני זוכר . יכול להיות משהו מהראשון של אינפקטד , או של שפונגל מה הטראק האחרון ששמעתם?? k.u.r.o - revolution מה הטראש בחיים לא תשמעו עוד פעם?? skazi - hit n run מה הטראק שתמיד תוכלו לשמוע עוד פעם?? astral projection - maian dream מה כרגע רץ בפלייליסט?? האלבום binary sky של ypsilon 5 האלבום השנה בשבילכם?(עכשיו סוף שנה אז זה הזמן לא..? claw vs paranoize - deadly alliance מי האומן שהכי הפציץ השנה? claw מי האומן שהכי איכזב? (סקאזי לא נקרא הוא תמיד כזה) oood מי נעלם!? לא עולה לי מי הביא בפריצה? yab yum את מי הייתם רוצים לראות בשנה הבאה? החדש של xenomorph ועכשיו השלם את החסר.... השנה הייתה שנת ____ (פול און,גואה,דארק,פרוגרסיב,פיני וכל השאר...) הרבה פול און ממוחזר , אבל השקעתי השנה בהרבה דארק חדש ואיכותי לדעתי שנה הבאה תיהיה_____ (אותו דבר...) עוד שנת פול און וגם אותה אני מניח שאעביר בהרבה דארק וגואה בניחוח של פעם

!!!!!!!!

האומן שהכי הפציץ - u-recken הכי איכזב - infected עם כל הקטע של הדיסק שלא יצא מי נעלם? - הדיג'י בר מצווה astrix הביאו אותה בפריצה - abomination הייתי רוצה לראות בשנה הבאה - כל מה שקשור לדרום אפריקה - time code ושות' השנה הייתה שנת פול און לדעתי יהיה שנה הבאה אותו דבר

למעלה