יש לי שאלה

OnLy AvRiL

New member
../images/Emo215.gifיש לי שאלה

מה זה גליטצ' [עם ככה כותבים??חח] כולם אומרים יש בפיקיו החדש גליטצ' אז רציתי לדעת מה זה
תודה מראש

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif

גליץ' הוא ניצול של פירצה שנקסון שכחו לסתום. זה לא חוקי, אסור לדבר על זה, ואני לא יודע מה זה הגליץ'.

D amaged R oses

New member
הגליטץ' החדש הוא גליטץ' בדומה לאורביס פיקיו

הפואנטה היא לקבל את כמות הEXP שוב ושוב ושוב ואיך שזה בעצם "פועל".. זה בעצם העברת הלידרים בין חברי הקבוצה [5מתוך6] ככה שכל אחד יכול בעצם לעשות CLEAR, ואז האחרון [שלא עשה את הגליטץ'] מפנה [CLEAR] וכולם אחריו.. ככה שהEXP מוכפל ב6 זה כולל ניתוקים של האינטרנט וכו'

yonVata

New member
מה לא חוקי בזה?

זו אשמתם של נקסון שהם לא חושבים עד הסוף כשהם משחררים פאץ... אני חייב להבין מה פה לא בסדר בזה... אם יום אחד יתברר שלשבת על הכסא באיזשהו מקום מעלה לכם את הexp זה גם לא היה חוקי?..

ממה שאני יודעת לפחות,

זה משהו כמו הגליץ' שהיה של ביגפוט. רק אז נקסון נתנו הודעה שזה אסור ומי שיעז לנצל את הפירצה הזו יקבל באן. גם הגליץ' באורביס ברמת העיקרון אסור. זה לא אומר שאף אחד לא עושה אותו. כמו שניר אמר, מה שנעשה בשקט, לא פריע לאף אחד. רק לא לכתוב שם שאתם רוצים להצטרף לגליץ PQ מתוך זהירות של GM שעלול להסתובב שם. בזמנו אני יודעת שיש כאלו שקיבלו באן על השתתפות בפיקיו כזה. אם אתם מוכנים לקח את הסיכון של פרצות, זה עניין שלכם. רק תעשו את זה בשקט וזה לעיתים קרובות מדי. בספר החוקים של נקסון כתוב שאסור לנצל את המשחק לרעה.

yonVata

New member
זה לא לרעה..

מניח.. הקטע תהיה עם הילד שפרץ לסרבר...? זה ניצול לרעה.. פה זה סתם חוסר חשיבה של המתכנתים של נקסון.. קורה.. הסביר שזה גם יתוקן בפאץ הבא.. סליחה על התגובה המאוחרת.. היה עמוס בבסיס..

D amaged R oses

New member
זה לא חוקי ביגלל שזה

ניצול טעויות של נקסון כמו הגליטץ' של ביג פוט, קוסמים[אש רעל] ברמות 40 בערך היו הורגים אותו [עם רעל] למרות, ששם לא הבנתי מה הגליטץ' ממש, הוא רגיש לרעל, מישהו בא שם עליו רעל, הוא מת? סבבה, מה הם רוצים
אנשים טסו איזה 10 רמות על כל ביג פוט אחד

Don Nirtin

New member
לא הבנת את הגליץ'../images/Emo87.gif

הגליץ' היה שהיה לביגפוט 2 מיליון חיים. במקור הוא עם 32 מיליון חיים. לכן ניצלו את הגליץ' הזה.

לא רק זה, הוא אכן היה רגיש לרעל

כך שקוסמי אש/רעל היו מרעילים אותו וזה הכל. נכון שגם כמות החיים שלו היתה מאוד נמוכה בנוסף לזה.

למעלה